natija Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 jak kogo Magde:diabloti:wszystko poczyta i bedzie wiedziec,kto nawijal:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='dOgLoV']hahahahahahahahahahahaha i teraz kogo bydzie loć małolata ?? :diabloti:[/QUOTE] Natiję :diabloti: Quote
natija Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 a tam mnie zstawi,bo spolka dziala:diabloti:Was bedzie lala:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Mnie nie może, bo jestem jej matką :eviltong: Quote
natija Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 a co tam matke tez mozna czasem do poziomu ustawic:evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='natija']a co tam matke tez mozna czasem do poziomu ustawic:evil_lol:[/QUOTE] A potem ja ją ustawię do pionu :diabloti: Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='magdabroy']A potem ja ją ustawię do pionu :diabloti:[/QUOTE] do pionu to se możesz freda ustawić :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='dOgLoV']do pionu to se możesz freda ustawić :eviltong:[/QUOTE] Dziś nie mam ochoty :shake: Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='magdabroy']Dziś nie mam ochoty :shake:[/QUOTE] Ty nie musisz ważne że fred będzie miał :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='natija']Ty nie ale TZ tak:diabloti:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Ty nie musisz ważne że fred będzie miał :eviltong:[/QUOTE] To niech sobie zaprosi panią Rączkowską :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='natija']on se zaprosi,ale Zosie:diabloti:[/QUOTE] A niech sobie zaprasza ;) Potem się rozwiedziemy i będzie utrzymywał mnie, a ja będę siedzieć w domu do góry dooopą :D Quote
natija Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 hehe dobry pomysl:evil_lol:musze poszukac jakies Zosi dla mojego;) Quote
kalyna Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='magdabroy']Potem się rozwiedziemy i będzie utrzymywał mnie, a ja będę siedzieć w domu do góry dooopą :D[/QUOTE] fantastyczny pomysł :evil_lol: obyś tylko miała dobrego prawnika ;) Quote
*Magda* Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='kalyna']fantastyczny pomysł :evil_lol: obyś tylko miała dobrego prawnika ;)[/QUOTE] Nie muszę ;) Z automatu płaciłby na mnie alimenty przez jakieś 6-8 lat (zależy od długości małżeństwa) :p Quote
kalyna Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='magdabroy']Nie muszę ;) Z automatu płaciłby na mnie alimenty przez jakieś 6-8 lat (zależy od długości małżeństwa) :p[/QUOTE] :crazyeye: to dlatego tak szybko brałaś ślub :evil_lol: wsio się wydało :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='kalyna']:crazyeye: to dlatego tak szybko brałaś ślub :evil_lol: wsio się wydało :eviltong:[/QUOTE] Jak brałam z nim ślub, to nie było mowy o wyjeździe do Niemiec :shake::eviltong: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Dziś wieczorem Angi wraca :) Pewnie jutro juz zawita na dogo :) Quote
kalyna Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy']Jak brałam z nim ślub, to nie było mowy o wyjeździe do Niemiec :shake::eviltong:[/QUOTE] To gdzie Ci się tak spieszyło? :crazyeye: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='kalyna']To gdzie Ci się tak spieszyło? :crazyeye:[/QUOTE] Alinko, to była (i jest) miłość :loveu: Quote
Recommended Posts