angineuuka Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']fajne to :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: Seba też tak odkurza? :diabloti: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']:diabloti: Seba też tak odkurza? :diabloti:[/QUOTE] Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 wgl mam problem. Wyskoczyło mi coś na mordzie, przy ustach i nie wiem z czego to coś. :roll: nie bylo by problemu gdyby nie fakt, że w buzi też coś mam... :roll: I jak jem to mnie to piecze. :eviltong: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']wgl mam problem. Wyskoczyło mi coś na mordzie, przy ustach i nie wiem z czego to coś. :roll: nie bylo by problemu gdyby nie fakt, że w buzi też coś mam... :roll: I jak jem to mnie to piecze. :eviltong:[/QUOTE] w ustach mogła Ci afta wyjść a na papie febra ;) Quote
Talucha Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Mi też ostatnio jakieś gówna wyskakują... jak mi czoło wysypało, kurde gorzej niż w okresie dojrzewania, ciotka mnie poratowała bo mi dała genialny krem. Po 2 dniach stosowania nie mam prawie nic. Ale na złość mi wyskoczył gigantyczny pryszcz przy nosie, kurde z domu nie wyjdę :evil_lol: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='Talucha']Mi też ostatnio jakieś gówna wyskakują... jak mi czoło wysypało, kurde gorzej niż w okresie dojrzewania, ciotka mnie poratowała bo mi dała genialny krem. Po 2 dniach stosowania nie mam prawie nic. Ale na złość mi wyskoczył gigantyczny pryszcz przy nosie, kurde z domu nie wyjdę :evil_lol:[/QUOTE] czoło to ja często mam wysypane. :lol: [quote name='dOgLoV']w ustach mogła Ci afta wyjść a na papie febra ;)[/QUOTE] z tą aftą to mogło by być to, przyczyny się nawet zgadzają :lol: Muszę poczytać jak to zlikwidować :P Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']czoło to ja często mam wysypane. :lol: z tą aftą to mogło by być to, przyczyny się nawet zgadzają :lol: Muszę poczytać jak to zlikwidować :P[/QUOTE] w aptece na pewno Ci coś doradzą sama raczej tego nie zlikwidujesz domowym sposobem :shake: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']w aptece na pewno Ci coś doradzą sama raczej tego nie zlikwidujesz domowym sposobem :shake:[/QUOTE] jesuuuu, to się będzie nawracać :( Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']jesuuuu, to się będzie nawracać :([/QUOTE] Ja miałam jakię ładne 6 lat temu aftę i do dzisiaj mi nie powróciła :shake: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja miałam jakię ładne 6 lat temu aftę i do dzisiaj mi nie powróciła :shake:[/QUOTE] Nie mów takie hop ;) idę się wykąpać, zw. :D Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']Nie mów takie hop ;) idę się wykąpać, zw. :D[/QUOTE] się nie utop :diabloti: Quote
Naklejka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Chce ktoś załozyć sobie aparat ortodontyczny? Mieć mnóstwo ran, porozcinanych policzków, rozwalonych warg? ;) Ostatnio nie mogłam zjeść nic ostrego, bo tak mam gębę podrażnioną :roll: Ale jeszcze miesiąc i koniec męczarni :) Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Naklejka']Chce ktoś załozyć sobie aparat ortodontyczny? Mieć mnóstwo ran, porozcinanych policzków, rozwalonych warg? ;) Ostatnio nie mogłam zjeść nic ostrego, bo tak mam gębę podrażnioną :roll: Ale jeszcze miesiąc i koniec męczarni :)[/QUOTE] ja nie dzięki :diabloti: Quote
Naklejka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']ja nie dzięki :diabloti:[/QUOTE] ooo, a hitem są gumeczki, którymi zahaczam o dól a następnie o górę aparatu i nie mogę gęby za bardzo otwierać :loveu: Mam to ściągać tylko do jedzenia :loveu: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Jutro wyjazd, a ja nie spakowana. :diabloti: Quote
kalyna Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']Jutro wyjazd, a ja nie spakowana. :diabloti:[/QUOTE] ahh to uzależnienie od dogo :loveu: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='kalyna']ahh to uzależnienie od dogo :loveu:[/QUOTE] po prostu mi się nie chce :grins: Jutro się spakuję. Jeszcze Alpine muszę wykąpać xd Quote
angineuuka Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='natija']po co sie pakowac,zostan z nami:diabloti:[/QUOTE] a ić ty. :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 no to ja was żegnam kochane :loveu: Jak ktoś, coś to smsa :D Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Miłej podróży i do zklikania za kilka dni ;) Quote
kalyna Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 No to jak pojechała, to my możemy tu spamować :eviltong: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='kalyna']No to jak pojechała, to my możemy tu spamować :eviltong:[/QUOTE] już dojechała :diabloti: Quote
kalyna Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='dOgLoV']już dojechała :diabloti:[/QUOTE] no to się nie zgubiła :loveu: Quote
Recommended Posts