łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']teraz już ci nie pożyczę :p[/QUOTE] ale jesteś :obrazic: ide se ............. siku :lol: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']a idć :grins:[/QUOTE] a poszłem :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']a poszłem :eviltong:[/QUOTE] ojej, i wróciłeś :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']ojej, i wróciłeś :evil_lol:[/QUOTE] wróciłem , w kiblu było nudno :eviltong: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']nie utopiłeś się?[/QUOTE] nie , za dużą mam pupę żeby wpaść do kibla :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']nie , za dużą mam pupę żeby wpaść do kibla :diabloti:[/QUOTE] SZKOOOOOODA :diabloti: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']SZKOOOOOODA :diabloti:[/QUOTE] noooo szkoda wolała bym mieć mniejszą :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 postaram się na jutro ogarnąć zdjęcia, ale nie wiem czy dam rady :p Quote
*Magda* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']nie , za dużą mam pupę żeby wpaść do kibla :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Angi']SZKOOOOOODA :diabloti:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']noooo szkoda wolała bym mieć mniejszą :diabloti:[/QUOTE] A może potrzebujesz większy kibel :diabloti: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='magdabroy']A może potrzebujesz większy kibel :diabloti:[/QUOTE] lepiej moze nie bo bedzie wiecej czyszczenia :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']Aga, kiedy masz urodziny?[/QUOTE] Już miała 2 miechy temu :eviltong: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='magdabroy']Już miała 2 miechy temu :eviltong:[/QUOTE] nooo jutro bedą dwa miesiące :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='magdabroy']Już miała 2 miechy temu :eviltong:[/QUOTE] to ma pecha, kibla nowego nie dostanie :eviltong: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']to ma pecha, kibla nowego nie dostanie :eviltong:[/QUOTE] na całe szczęście , po co mi dwa :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']na całe szczęście , po co mi dwa :diabloti:[/QUOTE] co dwa kible to nie jeden. :diabloti: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']co dwa kible to nie jeden. :diabloti:[/QUOTE] no w zasadzie fakt :lol: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 a ja zaraz chyba wróce :lol: ide z psami xd Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 otwórz drzwi niech sama się wyprowadzi :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 pierdziele, w koñcu jednak nie poszlam. te sukinkotki gryza jak szajbniete :p Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']pierdziele, w koñcu jednak nie poszlam. te sukinkotki gryza jak szajbniete :p[/QUOTE] hehehehehe , jak młode szczeniaki takie mają te kiełki :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 życie było by lepsze , gdyby nie komary :diabloti: a ja znowu chodzę i nucę to : [video=youtube;bRdo7WXTVoM]http://www.youtube.com/watch?v=bRdo7WXTVoM[/video] :evil_lol: Quote
Recommended Posts