angineuuka Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='magdabroy']Czekam na foty ;)[/QUOTE] wrzucę, wrzucę :D Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 tak naklejka o Tobie o Tobie :eviltong: dzięki Magda za podpowiedz :loveu: ja bym jej kazała czekac jeszcze 15 lat :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Angi']wrzucę, wrzucę :D[/QUOTE] No gdzie te foty :mad: Zaraz idę spać i coś bym obejrzała ;) [quote name='dOgLoV'] dzięki Magda za podpowiedz :loveu: ja bym jej kazała czekac jeszcze 15 lat :eviltong:[/QUOTE] Proszę ;) Nie bądźmy sadystkami :evil_lol: Quote
Naklejka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Czekać do 30 na dziecko? To trochę późno z biologicznego punktu widzenia :eviltong: Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='magdabroy']No gdzie te foty :mad: Zaraz idę spać i coś bym obejrzała ;) Proszę ;) Nie bądźmy sadystkami :evil_lol:[/QUOTE] Sadystą jest Sebastian , kupił mi piwo a siedzi z mamusia i oglada mecz, sama piła nie będe :mad: Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Naklejka']Czekać do 30 na dziecko? To trochę późno z biologicznego punktu widzenia :eviltong:[/QUOTE] :mad: Ja mam tyle i dopiero niedawno urodziłam :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='dOgLoV']Sadystą jest Sebastian , kupił mi piwo a siedzi z mamusia i oglada mecz, sama piła nie będe :mad:[/QUOTE] To ja sobie naleję i będziemy pić razem :loveu: Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='magdabroy']To ja sobie naleję i będziemy pić razem :loveu:[/QUOTE] to super bo Sebastian właśnie poszedł mi nalać :loveu: Naklejka : ja mam 31 i jeszcze nie mam dziecka :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Moja koleżanka ma 16 i ma dziecko :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='magdabroy']No gdzie te foty :mad: Zaraz idę spać i coś bym obejrzała ;) Proszę ;) Nie bądźmy sadystkami :evil_lol:[/QUOTE] Ja też mam piwko :evil_lol: to będziesz miała niespodziankę na rano :P Quote
Naklejka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Wiem ;) Nam pewna nauczycielka wmawia, że jesteśmy w idealnym wieku do rodzenia dzieci. :evil_lol: Ja nie lubię dzieci i dobrze jest, gdy trzymają się z dala ode mnie :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 To idę sobie nalać Aga :) [quote name='Angi']Moja koleżanka ma 16 i ma dziecko :evil_lol:[/QUOTE] Dzieci mają dzieci :roll: W dzisiejszych czasach, to aż dziwne, że taka nastolatka nie stosuje antykoncepcji :shake: [quote name='Angi']Ja też mam piwko :evil_lol: to będziesz miała niespodziankę na rano :P[/QUOTE] Rano :( Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 ja juz piję calsberga z soczkiem winogronowym:cool3: Quote
Naklejka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='magdabroy'] Dzieci mają dzieci :roll: W dzisiejszych czasach, to aż dziwne, że taka nastolatka nie stosuje antykoncepcji :shake: [/QUOTE] Głupota, nieodpowiedzialność, niewiedza, chore gadanie kościoła, lekcje wdż prowadzane przez katechetów.... :roll: Wdż, na którym wmawiają Ci, że antykoncepcja to zło, a jedyną słuszną metodą jest kalendarzyk... i ludzie w to wierzą... :roll: Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='dOgLoV']ja juz piję calsberga z soczkiem winogronowym:cool3:[/QUOTE] A ja Krombacher'a z soczkiem malinowym :cool3: Quote
angineuuka Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='Naklejka']Głupota, nieodpowiedzialność, niewiedza, chore gadanie kościoła, lekcje wdż prowadzane przez katechetów.... :roll: Wdż, na którym wmawiają Ci, że antykoncepcja to zło, a jedyną słuszną metodą jest kalendarzyk... i ludzie w to wierzą... :roll:[/QUOTE] u nas wdż prowadzi kto inny.. No ale, nie mój problem. :) Quote
angineuuka Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='magdabroy']A ja Krombacher'a z soczkiem malinowym :cool3:[/QUOTE] a ja reddsa, i film oglądam :) Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Naklejka']Głupota, nieodpowiedzialność, niewiedza, chore gadanie kościoła, lekcje wdż prowadzane przez katechetów.... :roll: Wdż, na którym wmawiają Ci, że antykoncepcja to zło, a jedyną słuszną metodą jest kalendarzyk... i ludzie w to wierzą... :roll:[/QUOTE] Ja rozumiem, że niektórzy są nawiedzeni (:evil_lol:) i kościół jest ponad wszystko :roll: Ale jest jeszcze coś jak własny ROZUM ;) Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Angi']a ja reddsa, i film oglądam :)[/QUOTE] A ja to samo i jeszcze do tego siedzę na dogo :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='magdabroy']A ja to samo i jeszcze do tego siedzę na dogo :eviltong:[/QUOTE] ja jeszcze na fejsie :D Quote
Naklejka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='magdabroy']Ja rozumiem, że niektórzy są nawiedzeni (:evil_lol:) i kościół jest ponad wszystko :roll: Ale jest jeszcze coś jak własny ROZUM ;)[/QUOTE] Rozum? Niektórzy go nie mają ;) Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Naklejka']Rozum? Niektórzy go nie mają ;)[/QUOTE] No to ja go mam :multi: bo pomyślałam o tabletkach zanim zaczęłam sypiać z facetem ;) [SIZE=1]A to już czasy prehistoryczne :evil_lol:[/SIZE] Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='magdabroy']A ja Krombacher'a z soczkiem malinowym :cool3:[/QUOTE] o matko , co to za piwo :crazyeye: [quote name='Angi']a ja reddsa, i film oglądam :)[/QUOTE] redsika pije Sebastian , jabłkowego :evil_lol: [quote name='magdabroy']A ja to samo i jeszcze do tego siedzę na dogo :eviltong:[/QUOTE] ze tez sie skoncentrowac mozesz :eviltong: [quote name='Naklejka']Rozum? Niektórzy go nie mają ;)[/QUOTE] Sebastian twierdzi ze moj mózg wraz z rozumem juz dawno wsiąknął w poduszkę jak spałam :roll::mad::eviltong: Quote
angineuuka Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='magdabroy']No to ja go mam :multi: bo pomyślałam o tabletkach zanim zaczęłam sypiać z facetem ;) [SIZE=1]A to już czasy prehistoryczne :evil_lol:[/SIZE][/QUOTE] GRATULUJĘ ROZUMU! :evil_lol: Quote
Recommended Posts