Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']wrzucę, wrzucę :D[/QUOTE]

No gdzie te foty :mad: Zaraz idę spać i coś bym obejrzała ;)

[quote name='dOgLoV']
dzięki Magda za podpowiedz :loveu:

ja bym jej kazała czekac jeszcze 15 lat :eviltong:[/QUOTE]

Proszę ;)

Nie bądźmy sadystkami :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']No gdzie te foty :mad: Zaraz idę spać i coś bym obejrzała ;)

Proszę ;)

Nie bądźmy sadystkami :evil_lol:[/QUOTE]

Sadystą jest Sebastian , kupił mi piwo a siedzi z mamusia i oglada mecz, sama piła nie będe :mad:

Posted

[quote name='Naklejka']Czekać do 30 na dziecko? To trochę późno z biologicznego punktu widzenia :eviltong:[/QUOTE]

:mad: Ja mam tyle i dopiero niedawno urodziłam :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Sadystą jest Sebastian , kupił mi piwo a siedzi z mamusia i oglada mecz, sama piła nie będe :mad:[/QUOTE]

To ja sobie naleję i będziemy pić razem :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']To ja sobie naleję i będziemy pić razem :loveu:[/QUOTE]

to super bo Sebastian właśnie poszedł mi nalać :loveu:

Naklejka : ja mam 31 i jeszcze nie mam dziecka :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']No gdzie te foty :mad: Zaraz idę spać i coś bym obejrzała ;)

Proszę ;)

Nie bądźmy sadystkami :evil_lol:[/QUOTE]

Ja też mam piwko :evil_lol:

to będziesz miała niespodziankę na rano :P

Posted

Wiem ;)
Nam pewna nauczycielka wmawia, że jesteśmy w idealnym wieku do rodzenia dzieci. :evil_lol:
Ja nie lubię dzieci i dobrze jest, gdy trzymają się z dala ode mnie :eviltong:

Posted

To idę sobie nalać Aga :)

[quote name='Angi']Moja koleżanka ma 16 i ma dziecko :evil_lol:[/QUOTE]

Dzieci mają dzieci :roll: W dzisiejszych czasach, to aż dziwne, że taka nastolatka nie stosuje antykoncepcji :shake:

[quote name='Angi']Ja też mam piwko :evil_lol:

to będziesz miała niespodziankę na rano :P[/QUOTE]

Rano :(

Posted

[quote name='magdabroy']

Dzieci mają dzieci :roll: W dzisiejszych czasach, to aż dziwne, że taka nastolatka nie stosuje antykoncepcji :shake:

[/QUOTE]

Głupota, nieodpowiedzialność, niewiedza, chore gadanie kościoła, lekcje wdż prowadzane przez katechetów.... :roll: Wdż, na którym wmawiają Ci, że antykoncepcja to zło, a jedyną słuszną metodą jest kalendarzyk... i ludzie w to wierzą... :roll:

Posted

[quote name='Naklejka']Głupota, nieodpowiedzialność, niewiedza, chore gadanie kościoła, lekcje wdż prowadzane przez katechetów.... :roll: Wdż, na którym wmawiają Ci, że antykoncepcja to zło, a jedyną słuszną metodą jest kalendarzyk... i ludzie w to wierzą... :roll:[/QUOTE]

u nas wdż prowadzi kto inny..

No ale, nie mój problem. :)

Posted

[quote name='Naklejka']Głupota, nieodpowiedzialność, niewiedza, chore gadanie kościoła, lekcje wdż prowadzane przez katechetów.... :roll: Wdż, na którym wmawiają Ci, że antykoncepcja to zło, a jedyną słuszną metodą jest kalendarzyk... i ludzie w to wierzą... :roll:[/QUOTE]

Ja rozumiem, że niektórzy są nawiedzeni (:evil_lol:) i kościół jest ponad wszystko :roll: Ale jest jeszcze coś jak własny ROZUM ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja rozumiem, że niektórzy są nawiedzeni (:evil_lol:) i kościół jest ponad wszystko :roll: Ale jest jeszcze coś jak własny ROZUM ;)[/QUOTE]

Rozum? Niektórzy go nie mają ;)

Posted

[quote name='Naklejka']Rozum? Niektórzy go nie mają ;)[/QUOTE]

No to ja go mam :multi: bo pomyślałam o tabletkach zanim zaczęłam sypiać z facetem ;) [SIZE=1]A to już czasy prehistoryczne :evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='magdabroy']A ja Krombacher'a z soczkiem malinowym :cool3:[/QUOTE]

o matko , co to za piwo :crazyeye:

[quote name='Angi']a ja reddsa, i film oglądam :)[/QUOTE]

redsika pije Sebastian , jabłkowego :evil_lol:

[quote name='magdabroy']A ja to samo i jeszcze do tego siedzę na dogo :eviltong:[/QUOTE]

ze tez sie skoncentrowac mozesz :eviltong:

[quote name='Naklejka']Rozum? Niektórzy go nie mają ;)[/QUOTE]

Sebastian twierdzi ze moj mózg wraz z rozumem juz dawno wsiąknął w poduszkę jak spałam :roll::mad::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']No to ja go mam :multi: bo pomyślałam o tabletkach zanim zaczęłam sypiać z facetem ;) [SIZE=1]A to już czasy prehistoryczne :evil_lol:[/SIZE][/QUOTE]
GRATULUJĘ ROZUMU! :evil_lol: