Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:diabloti:
[IMG]http://images38.fotosik.pl/2040/403b912c979660b3med.jpg[/IMG]

Uwielbiam to! Ile to mi radości sprawia :loveu:

Za to, że mam czarnego kota dostałam puszeczkę żarcia dla niego :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

trolooo, dostałam propozycję, że facet ułoży mi psy. Za darmo :loveu: :diabloti:
Ma swoje tajniki :loveu: Kolczatka + kopanie. I to mi pomoże, aby moje piesie się pokochały.. I będę mogła z nimi pojechać nad moorze :loveu:

Posted

rozmowa się zakończyła, nie odpisuje. Ale dowiedziałam się, że aby psy się polubiły to muszą być ustawione do piony :evil_lol:
Mowa o tym koledze :[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240158-lenox-owczarek-niemiecki-długowłosy/page3[/URL]
umówiłam się z nim KIEDYŚ na spacer. Miśka go pożre. :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']wiedziałam że o tego analfabetę Ci chodzi wiedziałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
bo nikt inny nie jest tak jebnięty jak on. :evil_lol: Z początku myślałam, że jest spoko.. Myliłam się xD
[quote name='magdabroy']Angi, oczekujesz zbyt wiele od kogoś, kto nawet nie umie pisać bez błędów :evil_lol:[/QUOTE]

Ej, zdarzało mu się pisać bez błędów :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']bo nikt inny nie jest tak jebnięty jak on. :evil_lol: Z początku myślałam, że jest spoko.. Myliłam się xD

[/QUOTE]

Ja nawet do niego na watek nie wchodze bo jego inteligencja a raczej jej brak mnie powala :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja też :p Obżarłam się jak prosiak :evil_lol:[/QUOTE]

A ja będę mieć i jutro i w piątek.. i pewnie przez pół roku na nie nie spojrzę :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']wróciłam.

On teraz na grupie próbuję sprzedać obrożę, która wygląda jak pasek. Bo to chyba nawet[B] jest pasek.[/B] ...[/QUOTE]

Spodnie mu z dooopy spadną :evil_lol: