angineuuka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 :diabloti: [IMG]http://images38.fotosik.pl/2040/403b912c979660b3med.jpg[/IMG] Uwielbiam to! Ile to mi radości sprawia :loveu: Za to, że mam czarnego kota dostałam puszeczkę żarcia dla niego :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
angineuuka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 trolooo, dostałam propozycję, że facet ułoży mi psy. Za darmo :loveu: :diabloti: Ma swoje tajniki :loveu: Kolczatka + kopanie. I to mi pomoże, aby moje piesie się pokochały.. I będę mogła z nimi pojechać nad moorze :loveu: Quote
angineuuka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 na facebooku, ale na dogo też jest. :D Mogę ci screeny porobić :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='Angi']na facebooku, ale na dogo też jest. :D Mogę ci screeny porobić :evil_lol:[/QUOTE] dajesz :eviltong: Quote
angineuuka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 rozmowa się zakończyła, nie odpisuje. Ale dowiedziałam się, że aby psy się polubiły to muszą być ustawione do piony :evil_lol: Mowa o tym koledze :[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240158-lenox-owczarek-niemiecki-długowłosy/page3[/URL] umówiłam się z nim KIEDYŚ na spacer. Miśka go pożre. :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 wiedziałam że o tego analfabetę Ci chodzi wiedziałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Angi, oczekujesz zbyt wiele od kogoś, kto nawet nie umie pisać bez błędów :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='dOgLoV']wiedziałam że o tego analfabetę Ci chodzi wiedziałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] bo nikt inny nie jest tak jebnięty jak on. :evil_lol: Z początku myślałam, że jest spoko.. Myliłam się xD [quote name='magdabroy']Angi, oczekujesz zbyt wiele od kogoś, kto nawet nie umie pisać bez błędów :evil_lol:[/QUOTE] Ej, zdarzało mu się pisać bez błędów :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='Angi']bo nikt inny nie jest tak jebnięty jak on. :evil_lol: Z początku myślałam, że jest spoko.. Myliłam się xD [/QUOTE] Ja nawet do niego na watek nie wchodze bo jego inteligencja a raczej jej brak mnie powala :eviltong: Quote
kalyna Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Przez Was miałam dzisiaj naleśniki na obiadek :loveu: :loveu: Bolek jest znany już chyba wszędzie.. Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='kalyna']Przez Was miałam dzisiaj naleśniki na obiadek :loveu: :loveu: [/QUOTE] Ja też :p Obżarłam się jak prosiak :evil_lol: Quote
kalyna Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='magdabroy']Ja też :p Obżarłam się jak prosiak :evil_lol:[/QUOTE] A ja będę mieć i jutro i w piątek.. i pewnie przez pół roku na nie nie spojrzę :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 kij mu w oko. a ja mam jutro spaghetti :loveu: I robię transparent dwa dni przed meczem :evil_lol: Quote
natija Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 no to ja jestem lepsza,bo ja zjadam literki:eviltong: ale koles wymiata,na poprawe nastroju mozna do niego wejsc:diabloti: Quote
angineuuka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 na poprawę nastroju usunęłam go z fejsa, bo wkurwił mnie niesamowicie. Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='Angi']na poprawę nastroju usunęłam go z fejsa, bo wkurwił mnie niesamowicie.[/QUOTE] buahahahhahahahahahahahhahahahahahaha Quote
angineuuka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 idę sobie na dwór, bo mam już tego dość :P Quote
natija Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 a tam nie wnerwiaj sie,pelno takich debili:evil_lol:nie on jeden i nie ostatni:evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 wróciłam. On teraz na grupie próbuję sprzedać obrożę, która wygląda jak pasek. Bo to chyba nawet jest pasek. ... Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='Angi']wróciłam. On teraz na grupie próbuję sprzedać obrożę, która wygląda jak pasek. Bo to chyba nawet[B] jest pasek.[/B] ...[/QUOTE] Spodnie mu z dooopy spadną :evil_lol: Quote
Recommended Posts