angineuuka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV']to wpadne :eviltong:[/QUOTE] to wpadaj :grins: [quote name='dOgLoV']cóż za wygoda :eviltong: biedny Filip :diabloti:[/QUOTE] od czegoś jest xD Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='wiki4']Po coś mam brata :D[/QUOTE] to nich idzie kupić gotową :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Sonka95']Ja bym sobie spaghetti zjadła , ale nie chce mi się robić :diabloti:[/QUOTE] Mmm, ja też.. Może w sobotę zrobię, albo w czwartek. :> Quote
wiki4 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV']to nich idzie kupić gotową :diabloti:[/QUOTE] To nie jest to samo :D Zrobić mogę, ale nie chce mi się wychodzić z domu :lol: Quote
Sonka95 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='Angi']Mmm, ja też.. Może w sobotę zrobię, albo w czwartek. :>[/QUOTE] Ja miałam jakoś w tamtym tygodniu , ale te danie mogłabym jeśc co 4 dni , a potem by mi sie znudziło :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='Angi']może mama mi zrobi :>[/QUOTE] Poproś :cool3: Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 będę jej dodatkowo dupe truć o spaghetti :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 W końcu się zlituje i ci zrobi :) albo się wkurzy i sama będziesz musiała robić :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 powiedziała, że nie wie czy mi zrobi :evil_lol: w czwartek sobie sama zrobie, żeby nie myśleć o piątku :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Sonka95']W piątek masz wyjazd , ale ci dobrze :)[/QUOTE] nie! :evil_lol: wyjazd mam w poniedziałek,[SIZE=1] chyba[/SIZE]. ;) Quote
Sonka95 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='Angi']nie! :evil_lol: wyjazd mam w poniedziałek,[SIZE=1] chyba[/SIZE]. ;)[/QUOTE] To coś pokręciłam :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 A ja robię jutro naleśniki z żółtym serem, pieczarkami i szynką, a do tego polane sosem czosnkowym :loveu: Ale spaghetti też bym zjadła :cool3: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='magdabroy']A ja robię jutro naleśniki z żółtym serem, pieczarkami i szynką, a do tego polane sosem czosnkowym :loveu: Ale spaghetti też bym zjadła :cool3:[/QUOTE] to ja się wpraszam na te naleśniki :loveu: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV']to ja się wpraszam na te naleśniki :loveu:[/QUOTE] To zamiast iść dziś na nockę, to wybieraj się już powoli w drogę do mnie ;) Obiad jutro o 18:30, bo Bogdan dłużej pracuje :) Powinnaś zdążyć :) Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='magdabroy']To zamiast iść dziś na nockę, to wybieraj się już powoli w drogę do mnie ;) Obiad jutro o 18:30, bo Bogdan dłużej pracuje :) Powinnaś zdążyć :)[/QUOTE] chyba by mi łeb urwali jak bym na nocke nie przyszła :eviltong: i tyle bym miała z naleśników :eviltong: sama se nie zrobie nawet jak bym poszła kupić patele do smażenia naleśników ! bo Sebastian nie lubi żółtego sera :roll: a dla samej siebie mi sie nie opłaca :shake: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='natija']to jemu zrob bez sera:diabloti:[/QUOTE] usmażę mu naleśniki i powiem " posyp se cukrem " :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 możesz mu dać bez niczego. :P takie też są dobre :D Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 bez niczego ?? no cos TY zimno mi będzie :diabloti: Quote
Recommended Posts