angineuuka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Jo prawie na każdej. :evil_lol: Moja mama we mnie nie wierzy :( :( :( Quote
angineuuka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Siemka. :D Zapraszam cie na obiad jutro, bo wiem że matka cię nie karmi :loveu: Quote
wiki4 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Angi']Siemka. :D Zapraszam cie na obiad jutro, bo wiem że matka cię nie karmi :loveu:[/QUOTE] O Ty miłosierna! Tylko jestem wege, więc moze być mały problemik jeśli Ty nie :lol: Quote
wiki4 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Angi']coś się wymyśli :cool3:[/QUOTE] Na to liczę :lol: A teraz dobrej nocki bo padam na ryjek :D Quote
zaba14 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Na każdej się da zrobić naleśniki, ale specjalna patelnia do naleśniczków to sama przyjemność w smażeniu :) nie wyobrażam sobie bez tej patelni życia, mimo że rzadko kiedy robię naleśniki... :P Quote
angineuuka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 chyba sobie sprawię taką patelnię, tylko muszę poszukać :lol: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 i o patelniach gadka:eviltong:witamy sie prawie z rana;) Quote
wiki4 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='Angi']no, ja już też :diabloti:[/QUOTE] Obiecanki cacanki :eviltong: W sumie to ja też :lol: Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='wiki4']Obiecanki cacanki :eviltong: W sumie to ja też :lol:[/QUOTE] no ale zapraszam, dla ciebie coś upichcę :grins: Quote
wiki4 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='Angi']no ale zapraszam, dla ciebie coś upichcę :grins:[/QUOTE] Łeee, nie lubię ciast :lol: Ale zrobiłam sobie taki mniamuśny deserek. Czereśnie i porzeczki prosto z ogródka do miseczki, jogurt naturalny i polałam takim truskawkowym sokiem do rozrabiania w wodze. Pyyyyyyycha!:loveu::loveu::loveu: Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 nie powiedziałam, że ciasto :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 to dla mnie też upichć :eviltong: nie jestem wymagająca , frytki bym zjadła :eviltong: Quote
Sonka95 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='wiki4']Łeee, nie lubię ciast :lol: Ale zrobiłam sobie taki mniamuśny deserek. Czereśnie i porzeczki prosto z ogródka do miseczki, jogurt naturalny i polałam takim truskawkowym sokiem do rozrabiania w wodze. Pyyyyyyycha!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Zrobiłaś mi ochotę na deserek :) Quote
wiki4 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='Angi']nie powiedziałam, że ciasto :evil_lol:[/QUOTE] To w takim razie coo? :cool3: [quote name='dOgLoV'] nie jestem wymagająca , frytki bym zjadła :eviltong:[/QUOTE] Ja pizzę. Już tak chodzi za mną jakiś czas, jutro sobie zrobie. Albo jeszcze dzisiaj. Tylko poczekam aż Filip wróci, żeby go do sklepu wysłać :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='wiki4'] Ja pizzę. Już tak chodzi za mną jakiś czas, jutro sobie zrobie. Albo jeszcze dzisiaj. Tylko poczekam aż Filip wróci, żeby go do sklepu wysłać :evil_lol:[/QUOTE] cóż za wygoda :eviltong: biedny Filip :diabloti: Quote
Sonka95 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Ja bym sobie spaghetti zjadła , ale nie chce mi się robić :diabloti: Quote
wiki4 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV']cóż za wygoda :eviltong: biedny Filip :diabloti:[/QUOTE] Po coś mam brata :D Quote
Recommended Posts