łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Angi']a ja jutro chyba naleśniki, przez ciebie :P[/QUOTE] ja juz ich nigdy nie bede smażyła ! Quote
angineuuka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 tylko z czym je zrobić. Masz pomysły? Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Angi']tylko z czym je zrobić. Masz pomysły?[/QUOTE] ja dzisiaj chciałam zrobić z mięsem z kurczaka polane sosem czosnkowym , mięso wyszło rewelacja a naleśniki :roll: ale dobre też sa z lodami owocami i bitą śmietaną:loveu: Quote
angineuuka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 dupa będzie a nie naleśniki :evil_lol: mama mnie właśnie uświadomiła, że mamy ujową patelnię i nic nie wyjdzie :P A jako, że zaoferowałam się że zrobię obiad, to teraz muszę wymyśleć coś :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Angi']dupa będzie a nie naleśniki :evil_lol: mama mnie właśnie uświadomiła, że mamy ujową patelnię i nic nie wyjdzie :P A jako, że zaoferowałam się że zrobię obiad, to teraz muszę wymyśleć coś :evil_lol:[/QUOTE] buahahahahah powodzenia :eviltong: Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Angi']dobra, jednak nie wiem xd[/QUOTE] zrób krokiety z mięsem :eviltong: Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Angi']idę na łatwiznę, robię nuggetsy :P[/QUOTE] no ale z czym ?? :eviltong: tak same ?? to duzo musiała byś tego nasmażyć :eviltong: Quote
angineuuka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 z frytkami, bo z czym :evil_lol: i z serem oraz sosem czosnkowym :D Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Angi']z frytkami, bo z czym :evil_lol: i z serem oraz sosem czosnkowym :D[/QUOTE] spadówa ej :eviltong: Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Angi']sos mam gotowy :evil_lol:[/QUOTE] tzn zrobiłas czy kupiłaś ??:eviltong: Quote
angineuuka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 [IMG]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRCYnDYLxT7ePQRSGiJLtww5KwXsHmbHhFa5PjWUuzD0jSyjFwyQg[/IMG] :grins: Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Angi'][IMG]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRCYnDYLxT7ePQRSGiJLtww5KwXsHmbHhFa5PjWUuzD0jSyjFwyQg[/IMG] :grins:[/QUOTE] ja tych kupnych nie lubieć :eviltong: wole sama uryrać :eviltong: Quote
natija Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 takie sasy to lipa:eviltong: a ja zjadlam makaron ze szpinakiem w sosie serowym:loveu::eviltong: Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='natija']takie sasy to lipa:eviltong: a ja zjadlam makaron ze szpinakiem w sosie serowym:loveu::eviltong:[/QUOTE] też mniami :loveu: Quote
angineuuka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Może zrobię ;P się zobaczy, bo nie wiadomo nawet czy jutra dożyję :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Angi']Może zrobię ;P się zobaczy, bo nie wiadomo nawet czy jutra dożyję :evil_lol:[/QUOTE] a ktoś czycha na Twoje życie ?? :eviltong: Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Angi']pewnie ty :>[/QUOTE] Jo nie :shake: jo dzisiaj na nic i na nikogo nie czycham , siedze i wqulwiam sie ze musze iść na nockę :roll: Quote
kalyna Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 buuu ale mi narobiłyście smaka na naleśniki... muszę babci pomarudzić :diabloti: my mamy tą patelnię do naleśników, ale jeszcze stoi nie rozpakowana w skrytce... :shake:a kupiliśmy ją w Agnieszki mieście, na targu :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='kalyna']buuu ale mi narobiłyście smaka na naleśniki... muszę babci pomarudzić :diabloti: my mamy tą patelnię do naleśników, ale jeszcze stoi nie rozpakowana w skrytce... :shake:a kupiliśmy ją w Agnieszki mieście, na targu :eviltong:[/QUOTE] Sama zrób, a nie będziesz babcię wykorzystywać :mad: Ja używam zwykłej teflonowej i nie mam problemów ze zrobieniem naleśników ;) Quote
Recommended Posts