Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']tylko z czym je zrobić. Masz pomysły?[/QUOTE]

ja dzisiaj chciałam zrobić z mięsem z kurczaka polane sosem czosnkowym , mięso wyszło rewelacja a naleśniki :roll: ale dobre też sa z lodami owocami i bitą śmietaną:loveu:

Posted

dupa będzie a nie naleśniki :evil_lol: mama mnie właśnie uświadomiła, że mamy ujową patelnię i nic nie wyjdzie :P
A jako, że zaoferowałam się że zrobię obiad, to teraz muszę wymyśleć coś :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']dupa będzie a nie naleśniki :evil_lol: mama mnie właśnie uświadomiła, że mamy ujową patelnię i nic nie wyjdzie :P
A jako, że zaoferowałam się że zrobię obiad, to teraz muszę wymyśleć coś :evil_lol:[/QUOTE]
buahahahahah powodzenia :eviltong:

Posted

[quote name='Angi'][IMG]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRCYnDYLxT7ePQRSGiJLtww5KwXsHmbHhFa5PjWUuzD0jSyjFwyQg[/IMG] :grins:[/QUOTE]

ja tych kupnych nie lubieć :eviltong: wole sama uryrać :eviltong:

Posted

buuu ale mi narobiłyście smaka na naleśniki... muszę babci pomarudzić :diabloti:

my mamy tą patelnię do naleśników, ale jeszcze stoi nie rozpakowana w skrytce... :shake:a kupiliśmy ją w Agnieszki mieście, na targu :eviltong:

Posted

[quote name='kalyna']buuu ale mi narobiłyście smaka na naleśniki... muszę babci pomarudzić :diabloti:

my mamy tą patelnię do naleśników, ale jeszcze stoi nie rozpakowana w skrytce... :shake:a kupiliśmy ją w Agnieszki mieście, na targu :eviltong:[/QUOTE]

Sama zrób, a nie będziesz babcię wykorzystywać :mad:

Ja używam zwykłej teflonowej i nie mam problemów ze zrobieniem naleśników ;)