Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']heej. Mi tam takie zimno nie przeszkadza. W nocy ma być bodajże 7 stopni. ;) W dzień to nie wiem ile było, ale strasznie wieje. ;P[/QUOTE]

Idź spać na dwór, to zobaczymy czy Ci będzie odpowiadać ta temperatura :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Idź spać na dwór, to zobaczymy czy Ci będzie odpowiadać ta temperatura :eviltong:[/QUOTE]

mąż Cię wyrzucił z domu? :crazyeye:
że tego doświadczyłaś :eviltong:

Posted

[quote name='kalyna']mąż Cię wyrzucił z domu? :crazyeye:
że tego doświadczyłaś :eviltong:[/QUOTE]

Nie, ja jego :evil_lol: I wrócił z podkulonym ogonem :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie, ja jego :evil_lol: I wrócił z podkulonym ogonem :diabloti:[/QUOTE]
no to musisz cosik zrobic,bo bedzie szczesliwszy jak ogonek sie podniesie:cool3:czasem pomaga:eviltong:

Posted

[quote name='natija']no to musisz cosik zrobic,bo bedzie szczesliwszy jak ogonek sie podniesie:cool3:czasem pomaga:eviltong:[/QUOTE]

Niech się nie podnosi, bo nie mam ochoty :diabloti:

Posted

[quote name='kalyna']pewnie (jeszcze) Cię przez to głowa boli :evil_lol:[/QUOTE]

Wczoraj mnie bolała :diabloti:
A tak poważnie, to nigdy się nie wykręcałam bólem głowy ;) Nie mam ochoty, to nie mam. Walę prosto z mostu i działa ;)

Posted

[quote name='natija']widzisz nigdzie nie ma tego slowa na s:diabloti:[/QUOTE]

a wszyscy wiedzą o co chodzi :lol:

Magda już się nie tłumacz :eviltong:

Posted

[quote name='kalyna']
Magda już się nie tłumacz :eviltong:[/QUOTE]

Ja się nie tłumaczę, tylko oznajmiam :eviltong:

[quote name='natija']Magda poszla robic cos innego----:mad:i :eviltong:[/QUOTE]

Theoś nie pozwolił :shake: Chyba kolejne zęby idą, bo od kilku dni mam ochotę go... :mad:

[quote name='Angi']zboczeńcy, wszędzie zboczeńcy :mad: I potem mi się dziwią :P[/QUOTE]

Ale Ty jesteś za młoda :eviltong:

Posted

U mnie na osiedlu nastała moda na szczeniory. Łażą sobie takie pijoczki z pieskami, bez smyczy oczywiście :> I wiadomo, inne psy <np. moje > to są te złe psy :loveu:
A teraz idę założyć glany i mykam do lasu :>