natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 heyka,co tam u Was? jaka macie pogode?bo u nas masakra w nocy bylo 7 stopni:shake: Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 ja sie pocieszam ,ze w pon ma byc 25st jak sie jeszcze nie zmieni:roll: Quote
angineuuka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 heej. Mi tam takie zimno nie przeszkadza. W nocy ma być bodajże 7 stopni. ;) W dzień to nie wiem ile było, ale strasznie wieje. ;P Quote
*Magda* Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Angi']heej. Mi tam takie zimno nie przeszkadza. W nocy ma być bodajże 7 stopni. ;) W dzień to nie wiem ile było, ale strasznie wieje. ;P[/QUOTE] Idź spać na dwór, to zobaczymy czy Ci będzie odpowiadać ta temperatura :eviltong: Quote
kalyna Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='magdabroy']Idź spać na dwór, to zobaczymy czy Ci będzie odpowiadać ta temperatura :eviltong:[/QUOTE] mąż Cię wyrzucił z domu? :crazyeye: że tego doświadczyłaś :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='kalyna']mąż Cię wyrzucił z domu? :crazyeye: że tego doświadczyłaś :eviltong:[/QUOTE] Nie, ja jego :evil_lol: I wrócił z podkulonym ogonem :diabloti: Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 ja tam mojemy sie wyp.dolic nie dam:diabloti:no napewno nie w ten sposob:evil_lol:,na dworze to on moze spac:diabloti: Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='magdabroy']Nie, ja jego :evil_lol: I wrócił z podkulonym ogonem :diabloti:[/QUOTE] no to musisz cosik zrobic,bo bedzie szczesliwszy jak ogonek sie podniesie:cool3:czasem pomaga:eviltong: Quote
*Magda* Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='natija']no to musisz cosik zrobic,bo bedzie szczesliwszy jak ogonek sie podniesie:cool3:czasem pomaga:eviltong:[/QUOTE] Niech się nie podnosi, bo nie mam ochoty :diabloti: Quote
kalyna Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='magdabroy']Niech się nie podnosi, bo nie mam ochoty :diabloti:[/QUOTE] pewnie (jeszcze) Cię przez to głowa boli :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='kalyna']pewnie (jeszcze) Cię przez to głowa boli :evil_lol:[/QUOTE] Wczoraj mnie bolała :diabloti: A tak poważnie, to nigdy się nie wykręcałam bólem głowy ;) Nie mam ochoty, to nie mam. Walę prosto z mostu i działa ;) Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 to tak jak ja,moj idzie na nocke wiec mam spokoj:) Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 widzisz nigdzie nie ma tego slowa na s:diabloti: Quote
kalyna Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='natija']widzisz nigdzie nie ma tego slowa na s:diabloti:[/QUOTE] a wszyscy wiedzą o co chodzi :lol: Magda już się nie tłumacz :eviltong: Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Magda poszla robic cos innego----:mad:i :eviltong: Quote
angineuuka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 zboczeńcy, wszędzie zboczeńcy :mad: I potem mi się dziwią :P Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 glodny zawsze mysli o jedzieni,a najlepiej o lodziku;):eviltong: Quote
*Magda* Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 [quote name='kalyna'] Magda już się nie tłumacz :eviltong:[/QUOTE] Ja się nie tłumaczę, tylko oznajmiam :eviltong: [quote name='natija']Magda poszla robic cos innego----:mad:i :eviltong:[/QUOTE] Theoś nie pozwolił :shake: Chyba kolejne zęby idą, bo od kilku dni mam ochotę go... :mad: [quote name='Angi']zboczeńcy, wszędzie zboczeńcy :mad: I potem mi się dziwią :P[/QUOTE] Ale Ty jesteś za młoda :eviltong: Quote
angineuuka Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 U mnie na osiedlu nastała moda na szczeniory. Łażą sobie takie pijoczki z pieskami, bez smyczy oczywiście :> I wiadomo, inne psy <np. moje > to są te złe psy :loveu: A teraz idę założyć glany i mykam do lasu :> Quote
Recommended Posts