Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='Angi']a Miśka śpi :grins:[/QUOTE] mój się wyspał :shake: teraz gryzie piłkę z wypiętym tyłkiem :grin: Niby ma być 13 stopni i burza tej nocy.... a jest 18 i nic :placz: :evil_lol: momencik, Pixel mnie woła do zabawy :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 burza to by było to... :diabloti: i tak bym ją przespała :evil_lol: w tym tygodniu powinny przyjść szelki, więc jak pogoda dopisze to pójdziemy na spacer :grins: Może foty będą. Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='Angi']burza to by było to... :diabloti: i tak bym ją przespała :evil_lol: w tym tygodniu powinny przyjść szelki, więc jak pogoda dopisze to pójdziemy na spacer :grins: Może foty będą.[/QUOTE] łiii :multi: czekam, chcę zobaczyć twojego wesciora :cool3: Quote
angineuuka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 na fejsie jest :> [COLOR=#ffff00][SIZE=1]( nie hejtuj mnie plis xD)[/SIZE][/COLOR] Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 naklikałam się :evil_lol: mam nadzieję, ze nie zrobiłaś takiego błędu jak ja i nie kupiłaś za dużych? Bo ja mam piękne szelki, tylko ze brzydko na Pixelu wyglądają i nie może tylko w nich chodzić :shake: Quote
angineuuka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 szybciej by chyba było jak byś po prostu lajknęła cały album :evil_lol: Nie wiem co z tego wyjdzie... nie dała się pomierzyć za bardzo... :shake: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='Angi']szybciej by chyba było jak byś po prostu lajknęła cały album :evil_lol: Nie wiem co z tego wyjdzie... nie dała się pomierzyć za bardzo... :shake:[/QUOTE] a ciicho :evil_lol: ja muszę rzep doszyć i odciąć tamten i przyciąć pasek pod brzuchem, bo mu "dynda" i będzie dobrze :roll: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='Angi']a skąd masz szelki?[/QUOTE] zooplus, większość rzeczy tam kupuję, trochę drogo ale mają tam fajowskie rzeczy :cool3: od gryzoni, przez gady do koni :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 aaa. myślałam, że gadami handlują :evil_lol: idę spać, dobranoc :grins: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='Angi']aaa. myślałam, że gadami handlują :evil_lol: idę spać, dobranoc :grins:[/QUOTE] ja też, jutro śpię do 6.20, łii :multi: :evil_lol: do jutra :hand: Quote
Victoria Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='Angi']często spotykam takich ludzi... albo pies na kolczatce + flexi :diabloti:[/QUOTE] +rower :loveu: ale masz tu angi spam :eviltong: Quote
Anecioreczek Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 czesc tam wam, nawet nie przyegladam stron wczesniej bo tu spam jak cholerka jak czytam to niewiem o co chodzi procz szelek i westów :D Quote
Luzia Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 u mnie sezon znów w pełni i właśnie zaczęłam widywać mixa poczwarka z panem na rowerze, pies w kolcach, ciągnie jak parowóz... I tak od kilku lat, nigdy jeszcze nie widziała żeby ten facet pedałował, wiecznie ten pies go ciąga Quote
Pixeloza Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [quote name='Sonka95']Ale tu ostatnio nagadane :)[/QUOTE] Bo ja lubię gadać :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [quote name='Ty$ka']Nie, bo tu zawsze nagadane jest :lol:[/QUOTE] wiem, chciałam tu zobaczyć zdjęcia... 1 strona, 2 strona, 50 strona, gdzie są focie? :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Angi czesto wkleja linki do fotek :) ostatnio były zdjęcia Alpiny ;) Quote
kalyna Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [quote name='Luzia']u mnie sezon znów w pełni i właśnie zaczęłam widywać mixa poczwarka z panem na rowerze, pies w kolcach, ciągnie jak parowóz... I tak od kilku lat, nigdy jeszcze nie widziała żeby ten facet pedałował, wiecznie ten pies go ciąga[/QUOTE] pewnie Pan się boi, że schudnie :roll: [quote name='Sonka95']Angi czesto wkleja linki do fotek :) ostatnio były zdjęcia Alpiny ;)[/QUOTE] no właśnie, bo to leń jest :eviltong: Quote
Pixeloza Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [quote name='Sonka95']Angi czesto wkleja linki do fotek :) ostatnio były zdjęcia Alpiny ;)[/QUOTE] [quote name='kalyna']no właśnie, bo to leń jest :eviltong:[/QUOTE] zgadzam się :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [quote name='Angi']burza to by było to... :diabloti: [/QUOTE] jej, w końcu idzie do mnie moja burza :diabloti: czuję to :evil_lol: a tak w ogóle... co tu taka cisza dzisiaj? :shake: :evil_lol: Quote
Naklejka Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 W piątek kołnierz już będzie do odbioru :eviltong: Chyba że mam Ci go sama podrzucić? Ale to dopiero po weekendzie, albo wieczorkiem w niedzielę ;) Quote
Recommended Posts