Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']a Miśka śpi :grins:[/QUOTE]

mój się wyspał :shake:
teraz gryzie piłkę z wypiętym tyłkiem :grin:

Niby ma być 13 stopni i burza tej nocy.... a jest 18 i nic :placz: :evil_lol:

momencik, Pixel mnie woła do zabawy :diabloti:

Posted

burza to by było to... :diabloti: i tak bym ją przespała :evil_lol:

w tym tygodniu powinny przyjść szelki, więc jak pogoda dopisze to pójdziemy na spacer :grins: Może foty będą.

Posted

[quote name='Angi']burza to by było to... :diabloti: i tak bym ją przespała :evil_lol:

w tym tygodniu powinny przyjść szelki, więc jak pogoda dopisze to pójdziemy na spacer :grins: Może foty będą.[/QUOTE]

łiii :multi:

czekam, chcę zobaczyć twojego wesciora :cool3:

Posted

naklikałam się :evil_lol:

mam nadzieję, ze nie zrobiłaś takiego błędu jak ja i nie kupiłaś za dużych? Bo ja mam piękne szelki, tylko ze brzydko na Pixelu wyglądają i nie może tylko w nich chodzić :shake:

Posted

[quote name='Angi']szybciej by chyba było jak byś po prostu lajknęła cały album :evil_lol:

Nie wiem co z tego wyjdzie... nie dała się pomierzyć za bardzo... :shake:[/QUOTE]

a ciicho :evil_lol:

ja muszę rzep doszyć i odciąć tamten i przyciąć pasek pod brzuchem, bo mu "dynda" i będzie dobrze :roll:

Posted

[quote name='Angi']a skąd masz szelki?[/QUOTE]

zooplus, większość rzeczy tam kupuję, trochę drogo ale mają tam fajowskie rzeczy :cool3:
od gryzoni, przez gady do koni :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']aaa. myślałam, że gadami handlują :evil_lol:

idę spać, dobranoc :grins:[/QUOTE]

ja też, jutro śpię do 6.20, łii :multi: :evil_lol:

do jutra :hand:

Posted

u mnie sezon znów w pełni i właśnie zaczęłam widywać mixa poczwarka z panem na rowerze, pies w kolcach, ciągnie jak parowóz... I tak od kilku lat, nigdy jeszcze nie widziała żeby ten facet pedałował, wiecznie ten pies go ciąga

Posted

[quote name='Ty$ka']Nie, bo tu zawsze nagadane jest :lol:[/QUOTE]

wiem, chciałam tu zobaczyć zdjęcia... 1 strona, 2 strona, 50 strona, gdzie są focie? :evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia']u mnie sezon znów w pełni i właśnie zaczęłam widywać mixa poczwarka z panem na rowerze, pies w kolcach, ciągnie jak parowóz... I tak od kilku lat, nigdy jeszcze nie widziała żeby ten facet pedałował, wiecznie ten pies go ciąga[/QUOTE]
pewnie Pan się boi, że schudnie :roll:
[quote name='Sonka95']Angi czesto wkleja linki do fotek :) ostatnio były zdjęcia Alpiny ;)[/QUOTE]

no właśnie, bo to leń jest :eviltong:

Posted

[quote name='Sonka95']Angi czesto wkleja linki do fotek :) ostatnio były zdjęcia Alpiny ;)[/QUOTE]

[quote name='kalyna']no właśnie, bo to leń jest :eviltong:[/QUOTE]

zgadzam się :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']burza to by było to... :diabloti: [/QUOTE]

jej, w końcu idzie do mnie moja burza :diabloti:
czuję to :evil_lol:

a tak w ogóle... co tu taka cisza dzisiaj? :shake: :evil_lol: