*Magda* Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 [quote name='dOgLoV']kto Cie tam wie :eviltong:[/QUOTE] Ale będę próbowała robić, bo chcę, żeby Theoś jadł parówki mojej roboty ;) [quote name='Angi']ja wiem :D[/QUOTE] Właśnie, bo córka wie co matka robi :D [quote name='Angi'] Szpilki mi się w łóżku wysypały :evil_lol:[/QUOTE] Miłego spania :diabloti: Quote
KT Arts Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 [quote name='Angi']Szpilki mi się w łóżku wysypały :evil_lol:[/QUOTE] haha, miłego spania :D a rano się obudzisz ze szpilką w du.. :P Quote
angineuuka Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 boszeeee, nie sądziłam że ja się poryczę na filmie jak głupia. Wzruszać to się wzruszam, nie powiem, że nie. Ale nie zdarzyło mi się ryczeć :evil_lol: Mówię o tym filmie [url]http://zalukaj.tv/zalukaj-film/16906/now_is_good_2012_.html[/url] mimo, że czytany... POLECAM! A teraz idę spać, z nadzieją że nie obudzę się z szpilką w tyłku :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 I jak tam po nocy ze szpilkami ? :evil_lol: Quote
angineuuka Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 nic mnie nie ukuło :) zaraz wyruszam do weta... Quote
łamAga Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 a o ktory film konkretnie chodzi ?? bo mi sie kilka otwarło :eviltong: dobrze ze szpilka Ci sie nigdzie nie wbiła :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 o Now Is Good Em, byłam u weta. Po drodze znalazłam psa, tym psem okazał się zaginiony Fili z Psitula.. I tyle, padam.. :mdleje: Quote
łamAga Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='Angi']o Now Is Good Em, byłam u weta. Po drodze znalazłam psa, tym psem okazał się zaginiony Fili z Psitula.. I tyle, padam.. :mdleje:[/QUOTE] to nie widziałam :shake: a co u weta ?? znajdywaczko psów ??:lol: Quote
angineuuka Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 nic, na zastrzykach byliśmy. Dostała znowu antybiotyk, od czwartku razem ze sterydami ma mgo brać. Za 2 tyg. do kontroli :D Quote
angineuuka Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 badania to chyba za 2 tygodnie jej jednak zrobie... :) Quote
łamAga Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 a u nas znowu drapanko , co Ibri dostanie zastrzyk to sie na karku do mięsa wydrapie :angryy: Quote
angineuuka Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 [quote name='dOgLoV']a u nas znowu drapanko , co Ibri dostanie zastrzyk to sie na karku do mięsa wydrapie :angryy:[/QUOTE] oddaj, niech kto inny się meczy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='Angi']oddaj, niech kto inny się meczy :evil_lol:[/QUOTE] I sikać nikt nie będzie w domu :diabloti: Quote
angineuuka Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 [quote name='magdabroy']I sikać nikt nie będzie w domu :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: Dzisaj przyjechał kurier, zadzwonił koło 7 rano z zapytaniem czy będzie ktoś w domu o 12. Zabić go to malo. Ale za to mam już rower :) Quote
Victoria Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 oo wzielas w koncu ten ładny rower :eviltong: pokaz ;D Quote
kalyna Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 oooo może być ciekawy ten film :eviltong: Ja już na kilku ryczałam, ale ogólnie to ja płaczliwa osoba jestem :roflt: dawaj fotę roweru, bo ja też przymierzam się do takiego zakupu :lol: Quote
angineuuka Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [quote name='magdabroy']To dawaj fotę roweru i Ciebie na nim ;)[/QUOTE] [quote name='Victoria']oo wzielas w koncu ten ładny rower :eviltong: pokaz ;D[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Pokaż fote roweru :)[/QUOTE] [quote name='kalyna']oooo może być ciekawy ten film :eviltong: Ja już na kilku ryczałam, ale ogólnie to ja płaczliwa osoba jestem :roflt: dawaj fotę roweru, bo ja też przymierzam się do takiego zakupu :lol:[/QUOTE] [IMG]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTcLkaxZ0G4sDl6GaUDbaOLHmpBMCiRjPk_yWIZ4UWJXcgTQ25kDg[/IMG] Quote
angineuuka Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 to się cieszę, bo mi się jakoś mniej podoba .. :lol: Quote
Recommended Posts