angineuuka Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [video=youtube;YehT375Wq6E]http://www.youtube.com/watch?v=YehT375Wq6E[/video][video=youtube;7Q46FykQLYE]http://www.youtube.com/watch?v=7Q46FykQLYE&feature=endscreen&NR=1[/video] nie mogę :jumpie::jumpie: Quote
angineuuka Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='dOgLoV']ma głos jak kochający inaczej :eviltong:[/QUOTE] sama masz głos jak kochająca inaczej :eviltong: stronę wcześniej wrzuciłam filmik z nagraniem tanców :P Quote
Sonka95 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 To pewnie bardzo zadowolona byłaś jak otworzyłaś list a tam bilet :) No rzeczywiście drogie są te mecze :crazyeye: Quote
angineuuka Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='Sonka95']To pewnie bardzo zadowolona byłaś jak otworzyłaś list a tam bilet :) No rzeczywiście drogie są te mecze :crazyeye:[/QUOTE] do mnie kurier z tym przyjechał. Wiedziałam, że dziś przyjdzie. :D Teraz odliczać <3 [quote name='dOgLoV']to w szkole u was te tańce ?? :cool3:[/QUOTE] To je na to przedstawienie :P Quote
angineuuka Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 w piątek mamy zamiar robić A. badania - zeskrobinę ze skóry :P Quote
*Magda* Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Angi']w piątek mamy zamiar robić A. badania - zeskrobinę ze skóry :P[/QUOTE] Oby wyniki były dobre ;) Quote
angineuuka Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='magdabroy']Oby wyniki były dobre ;)[/QUOTE] zobaczymy. Bo szkoda marnować czas, i ślepo leczyć.. Quote
kalyna Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Oby jednak nic poważnego nie wyszło w tych badaniach :kciuki: a filmików nie obejrzę, bo słuchawek nie mam :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Chyba jutro kupimy Alpinie kołnierz, bo z okiem było już lepiej, był strup. A że ją to swędzi, to się ociera tym łbem i to rozdrapuje i ponownie się zaczyna. Takie błędne koło :lol: Quote
łamAga Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Angi']Chyba jutro kupimy Alpinie kołnierz, bo z okiem było już lepiej, był strup. A że ją to swędzi, to się ociera tym łbem i to rozdrapuje i ponownie się zaczyna. Takie błędne koło :lol:[/QUOTE] nio to kołnierz dobra rzecz by była ;) Quote
angineuuka Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='dOgLoV']nio to kołnierz dobra rzecz by była ;)[/QUOTE] szczerze to mi to osobiście nie przyszło do głowy. Wpadł na to mój ojciec, co jest dziwne :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Angi']szczerze to mi to osobiście nie przyszło do głowy. Wpadł na to mój ojciec, co jest dziwne :evil_lol:[/QUOTE] widzisz , w ogóle sie nie interesujesz zwierzakami :diabloti: Quote
angineuuka Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='dOgLoV']widzisz , w ogóle sie nie interesujesz zwierzakami :diabloti:[/QUOTE] muszę ją oddać :diabloti: Quote
łamAga Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Angi']muszę ją oddać :diabloti:[/QUOTE] najlepiej ojcu :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='dOgLoV']najlepiej ojcu :eviltong:[/QUOTE] w TIRze będzie ją woził :P Quote
Recommended Posts