Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[video=youtube;YehT375Wq6E]http://www.youtube.com/watch?v=YehT375Wq6E[/video][video=youtube;7Q46FykQLYE]http://www.youtube.com/watch?v=7Q46FykQLYE&feature=endscreen&NR=1[/video]

nie mogę :jumpie::jumpie:

Posted

[quote name='dOgLoV']ma głos jak kochający inaczej :eviltong:[/QUOTE]

sama masz głos jak kochająca inaczej :eviltong: stronę wcześniej wrzuciłam filmik z nagraniem tanców :P

Posted

[quote name='Sonka95']To pewnie bardzo zadowolona byłaś jak otworzyłaś list a tam bilet :)
No rzeczywiście drogie są te mecze :crazyeye:[/QUOTE]
do mnie kurier z tym przyjechał. Wiedziałam, że dziś przyjdzie. :D Teraz odliczać <3
[quote name='dOgLoV']to w szkole u was te tańce ?? :cool3:[/QUOTE]

To je na to przedstawienie :P

Posted

Chyba jutro kupimy Alpinie kołnierz, bo z okiem było już lepiej, był strup. A że ją to swędzi, to się ociera tym łbem i to rozdrapuje i ponownie się zaczyna. Takie błędne koło :lol:

Posted

[quote name='Angi']Chyba jutro kupimy Alpinie kołnierz, bo z okiem było już lepiej, był strup. A że ją to swędzi, to się ociera tym łbem i to rozdrapuje i ponownie się zaczyna. Takie błędne koło :lol:[/QUOTE]

nio to kołnierz dobra rzecz by była ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']nio to kołnierz dobra rzecz by była ;)[/QUOTE]

szczerze to mi to osobiście nie przyszło do głowy. Wpadł na to mój ojciec, co jest dziwne :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']szczerze to mi to osobiście nie przyszło do głowy. Wpadł na to mój ojciec, co jest dziwne :evil_lol:[/QUOTE]

widzisz , w ogóle sie nie interesujesz zwierzakami :diabloti: