Victoria Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='trabeska']Widzisz Angi, już masz juliusy załatwione :evil_lol::diabloti: Nie musisz już kupować Alpinie szelek, bo [B]Victoria[/B] jej kupi :diabloti:[/QUOTE] kurna no :lol: literówka :p ale spoko, poprawiam :evil_lol: [SIZE=1][/SIZE][SIZE=1][/SIZE]zanim Angi zauważy.. yy pomijając to, że już zacytowane :lol: Quote
angineuuka Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Nooo Vicotria, cieszę się że mi je kupisz :grins: Quote
angineuuka Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='Victoria']kurna no :lol: literówka :p ale spoko, poprawiam :evil_lol: [B]zanim Angi zauważy.. yy pomijając to, że już zacytowane [/B]:lol:[/QUOTE] zauważy, zauważy! Quote
trabeska Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Hahahah :D Victoria, sorkiii :evil_lol: No ale niestety chyba już nie masz wyjścia. Musisz je jej kupić :lol: Quote
angineuuka Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='trabeska']Hahahah :D Victoria, sorkiii :evil_lol: No ale niestety chyba już nie masz wyjścia. Musisz je jej kupić :lol:[/QUOTE] Victoria jest moim sponsorem! :loveu: Quote
Victoria Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Angi']zauważy, zauważy![/QUOTE] hahahahahah xd "o co chodzi z tą literówką?" :p Quote
trabeska Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Angi']Victoria jest moim sponsorem! :loveu:[/QUOTE] Ale masz fajnie! :loveu: Quote
angineuuka Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 dobry, dobry... właśnie wróciliśmy od weta. I tak, te rany (pod okiem i na udach) to najprawdopodobniej z alergii, jest zakażenie.. Przez miesiąc ma jeść albo karmę hipoalergiczną albo gotowane. Wybieramy gotowane raczej. ( z maximum dwóch składników) No i tak jak podejrzewałam (nie pisałam tutaj o tym) Alpina ma zapalenie uszów. Dostała 3 zastrzyki. Mam jej dawać antybiotyk oraz krople do uszów i gdy będzie jadła ten antybiotyk to encorton mam jej nie dawać. Jak już nie będzie żarła antybiotyku to zwiększamy dawkę sterydów. i tabsów na stawy na razie jej nie będę dawała. A za tydzień znowu na zastrzyki. Ciężko mi będzie dawać jej samo gotowane, bo przez nieuwagę może coś skubnąć. A nie może dostać NIC, nawet smakołyka.. Więc nie wydawało mi się, że jest coś nie halo. i na razie mogę się pożegnać z szelkami! :loveu: Quote
angineuuka Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 [quote name='Aleksandra95']Zdrowie ważniejsze :)[/QUOTE] otóż to! :> Quote
Anecioreczek Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 dacie rade! :) za jakiś czas Alpina będzie zdrowa :) Quote
angineuuka Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 [quote name='Anecioreczek']dacie rade! :) za jakiś czas Alpina będzie zdrowa :)[/QUOTE] musimy dać radę... Quote
angineuuka Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 dzięki :) eh, zaczniemy chyba od ryby z ryżem.. :P Quote
Ty$ka Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia :) I za szybkie wynalezienia paskudztwa, które ją uczula ;) Quote
angineuuka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='kalyna']OJ :( zdrówka :kciuki:[/QUOTE] damy radę, dzięki :) [quote name='dOgLoV']a na jaki Ty ten mecz masz bilet ??;)[/QUOTE] A jak myślisz? Siatkówka, Polska - USA w Katowicach :) Quote
łamAga Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Angi'] A jak myślisz? Siatkówka, Polska - USA w Katowicach :)[/QUOTE] wiem że siatkówka :eviltong: ale właśnie chodziło o drużyny :eviltong: a kiedy będzie ??:eviltong: Quote
Recommended Posts