Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten pierwszy pies ma świetne umaszczenie! :) Cudny jest! :loveu:
Fajny króliczek :)
A Alpina czeka, aż pańcia pogra z nią w piłkę :) Super psica z niej, widać że jej dobrze u Ciebie :)

Edit:
A tititi królicku, tititi piesecki! :loveu:

Posted (edited)

[quote name='Aleksandra95']Króliś ma duże uszy :lol:[/QUOTE]
Nie ma aż tak dużych jak na swoje ciałko :D
[quote name='trabeska']Ten pierwszy pies ma świetne umaszczenie! :) Cudny jest! :loveu:
Fajny króliczek :)
A Alpina czeka, aż pańcia pogra z nią w piłkę :) Super psica z niej, widać że jej dobrze u Ciebie :)

Edit:
A tititi królicku, tititi piesecki! :loveu:[/QUOTE]

To Akiro.

Ta piłka wytrzymała kilka psów, wystarczyło że Alpina przyszła. Już ma dziury :evil_lol:

Titać, dużo titać! :mad: :evil_lol:

[url]http://kwejk.pl/obrazek/1722012/spoznia-sie.html[/url] hahahahhahahaha :evil_lol:

Edited by Angi
Posted

[quote name='phase']Króliś jest cudny! Nie dość, że piękne umaszczenie to jeszcze te uszy. :)[/QUOTE]

z początku to kicek był prawie czarny :evil_lol:

Oooooo, bilety na LŚ zaczęły być sprzedawane. Cena z kosmosu :mdleje:

Posted

[quote name='Angi']eh, chyba jednak nie kupię julisów...[/QUOTE]

Ja bym wybrała bilet na LŚ, a nie szelki dla psa :diabloti:
Nie, nie, nie jestem fanką siatkówki :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']Ja bym wybrała bilet na LŚ, a nie szelki dla psa :diabloti:
Nie, nie, nie jestem fanką siatkówki :eviltong:[/QUOTE]
Nie chodzi o to, bilety na siatkę to mam odłożone :evil_lol: Po prostu nie ogarniam rozmiarówki na Miśkę xD
[quote name='trabeska']Zero jedzenia przez miesiąc dla Miśki i kupisz! :mad:[/QUOTE]
:evil_lol:

Posted

[quote name='Sonka95']A drogie są bilety na mecze siatkówki ?[/QUOTE]

Na mecz z Brazylią liczą sobie porządnie...
[B]Ceny biletów - Łódź:
200zł, 150zł, 120zł, 100zł, 70zł

Ceny biletów - Warszawa: [/B]
[LIST]- 250zł, 200zł, 150zł
Podobno to zależy od tego z kim grają, a żeBrazylia jest śliną reprezentacją i mecze są dość widowiskowe to i cena taka[I]. [/I]Chociaż kiedyś chciałabym pojechać na mecz Polska vs. Brazylia... Rok temu miałam okazję ale w tym terminie mieliśmy wyjeżdżać ... A wkońcu pojechaliśmy 2 dni później... Czyli mogłam jechać na mecz :lol:
[/LIST]

Posted

[quote name='Angi']dodatkowe rano, 7 lekcji + dwie godziny prób.. :roll::roll:[/QUOTE]

Jakie macie próby ? ja to jak do szkoły chodziłam w środę od 8 do 16 to zawsze musiałam mieć proszki przeciwbólowe , bo nie wytrzymywałam tyle godzin w szkole :roll:

Posted

Teraz to będziemy się uczyć tańczyć.
Wystawiamy w totalnym skrócie [B][U]Grease[/U][/B]. Będzie to trwało z 10/15 minut. Najpierw wystawiamy to po angielsku, mamy nagrać z tego filmik a potem dla szkoły po polsku. I jeszcze musimy się nauczyć piosenek :mdleje:
Najlepsze jest to, że ja za bardzo nie przepadałam za tym filmem :lol: Chociaż zawsze uwielbiałam tą piosenkę [video=youtube;5qZyL07e07U]http://www.youtube.com/watch?v=5qZyL07e07U&NR=1&feature=endscreen[/video] i lubię do teraz :)

Posted

Ile fotek :O Świetne są :D

Pana haszczaka znam :lol:
Alpina świetna jest, chyba jest fanką piłek :p

[url]https://lh5.googleusercontent.com/-ovNNKDn5ezo/UU9xZqY78NI/AAAAAAAAB0I/XveghvFBcho/s640/P1290489.JPG[/url] hehe... na zdjęciu przypomina króliczka wielkanocnego - takiego z kartek :lol:

Posted

Pana Sybira to trudno zapomnieć :evil_lol:
Ona się wszystkim bawi :lol: Zaryzykuję i po świętach kupię jej fri :) Ale będę pilnowała, aby wytrwało dłużej i nie zbyt szybko wyglądało tak [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-2SxIHdYQTq0/URqOtew7GGI/AAAAAAABJgM/KvezLFYSud0/s640/IMG_9234.jpg[/IMG]

Pomóżcie mi ogarnąć szelki dla Miśki i Alpiny, z Miau Hau. Jedna dostanie muffinki, tylko nie wiem która... :P