*Magda* Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Bo Wy złe kobiety jesteście i dlatego Wam nie działało :eviltong: Mi tam działało wszystko ;) Quote
angineuuka Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 A to mi nie działa, i posty pożera :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Mnie też cały czas działa :lol: Może Cię, Angi dogo nie lubi :p Quote
*Magda* Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Ty$ka']Mnie też cały czas działa :lol: Może Cię,[B] Angi dogo nie lubi[/B] :p[/QUOTE] Bo zdjęć nie daje :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='magdabroy']Bo zdjęć nie daje :evil_lol:[/QUOTE] Lubię To ! :eviltong: Quote
angineuuka Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 [quote name='magdabroy']Bo zdjęć nie daje :evil_lol:[/QUOTE] i nie będzie dawała :evil_lol: Quote
kalyna Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='magdabroy']Bo Wy złe kobiety jesteście i dlatego Wam nie działało :eviltong: Mi tam działało wszystko ;)[/QUOTE] Tylko nie piszcie, ze przespałam taką awarię :lol: A jaka fajna ta obroża :loveu: Jakie podszycie chciałabyś? pytam z ciekawości i jakie to ma znaczenie :) Quote
angineuuka Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Chciałabym jakąś obrożę która by wytrzymała :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Dobrrrryyyyyyyy... Po świętach będę musiała nawiedzić weta z Alpiną... Mam wrażenie, że z drugim okiem jest coś nie halo... :( Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='Angi']Dobrrrryyyyyyyy... Po świętach będę musiała nawiedzić weta z Alpiną... Mam wrażenie, że z drugim okiem jest coś nie halo... :([/QUOTE] ojjjjjjjjjjj , nie dobrze :roll: Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='Angi']noooo :( idę ogarniać fotki..[/QUOTE] ogarniaj ogarniaj ;) Quote
angineuuka Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 nie wiem czy je dzisiaj dodam. Mam tyle do roboty, że nie wiem od czego zacząć :evil_lol: Quote
trabeska Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Heej niedzielnie :) Ale fajnie, foty będą :loveu: Quote
angineuuka Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 AAAAAAaaaaaa. :mdleje: [url]http://www.s-w-o.pl/index.php/liga-swiatowa-2013-bilety-bilety-bilety/[/url] Quote
phase Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='Angi']AAAAAAaaaaaa. :mdleje: [URL]http://www.s-w-o.pl/index.php/liga-swiatowa-2013-bilety-bilety-bilety/[/URL][/QUOTE] Wybierasz się? :razz: Quote
kalyna Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='Angi']Dobrrrryyyyyyyy... Po świętach będę musiała nawiedzić weta z Alpiną... Mam wrażenie, że z drugim okiem jest coś nie halo... :([/QUOTE] Oj :( oby to tylko było złudzenie :( Hmm moje mają od Taks pół zaciski, rurowe i wytrzymują :grins: gdyby Sonia nie nadszarpnęłaby Gandzika obroży to w ogóle byłby miodzio... Furkidzy ja jeszcze nie zamawiałam.. ale Owczarkarki sobie je chwalą :grins: Quote
angineuuka Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 [quote name='phase']Wybierasz się? :razz:[/QUOTE] Peewnie! [quote name='kalyna']Oj :( oby to tylko było złudzenie :( Hmm moje mają od Taks pół zaciski, rurowe i wytrzymują :grins: gdyby Sonia nie nadszarpnęłaby Gandzika obroży to w ogóle byłby miodzio... Furkidzy ja jeszcze nie zamawiałam.. ale Owczarkarki sobie je chwalą :grins:[/QUOTE] Raczej złudzeniem to nie jest... :( Kurdę waham się z tym furkidzem. :/ Quote
kalyna Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='Angi'] Raczej złudzeniem to nie jest... :( Kurdę waham się z tym furkidzem. :/[/QUOTE] :( :( trzymam kciuki, baaardzo mocno :kciuki: O zatrzasku nic nie słyszałam... ale na łańcuszku zaciskowym parę ONiastych pomyka. I skoro mi polecają, to znaczy, ze warto ;) Ale wiadomo, każdy sam musi przemyśleć, bo fakt trochę kosztują... :) Quote
phase Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='Angi']Peewnie! [/QUOTE] Kurdę, sama z miłą chęcią bym się wybrała. Trzeba nad tym pomyśleć.. Quote
Recommended Posts