Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja mam zamiar ją sprzedać, za cienka jednak :P

Wczoraj psy mi się pogryzły, krwi jednak nie było. Poszło o żarcie. Potem się rozpiszę. Aaa, Alpina także sobie drzwi sama otwiera.

Idę się uczyć. :lol:

Posted

[quote name='Angi']
Idę się uczyć. :lol:[/QUOTE]

Ty ? :D pierwszy raz to tuta czytam :lol: powodzenia ;d
ja jutro do szkoły jednak nie idę : D

[url]https://picasaweb.google.com/112856785776231846516/16Marca2013?authkey=Gv1sRgCIbnpr-ftJ2zjAE#5856078268563651154[/url]

ale szaleństwa były :)

Posted

[IMG]http://besty.pl/upload/file/2217674.jpg[/IMG]

Prawda! Pamiętam jak oblałam na prawdę ważny test - było mi trochę smutno z tego powodu. Jak siatkarze odpadli z Igrzysk Olimpijskich - ryczałam :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi'][IMG]http://besty.pl/upload/file/2217674.jpg[/IMG]

Prawda! Pamiętam jak oblałam na prawdę ważny test - było mi trochę smutno z tego powodu. Jak siatkarze odpadli z Igrzysk Olimpijskich - ryczałam :evil_lol:[/QUOTE]

Hihihihihihihihi :diabloti:

Posted

[quote name='Naklejka']Dzień wagarowicza :grins:
pamiętaj aby dzień święty świecił :grins:[/QUOTE]

[quote name='Angi']no co ty, jest pierwszy dzień wiosny. :P
Takie małe wagary w domu xD[/QUOTE]

Nigdy nie byłam na prawdziwych wagarach :eviltong: W sensie takim, że rodzice nie wiedzą ;)
Jak nie chciało mi się iść do szkoły, to po prostu nie szłam i już ;)

Posted

Ja byłam, ale ciii :evil_lol:
Mama chciała mnie wysłać teraz do szkoły, powiedziałam jej że ja tam nie dojdę to powiedziała mi, że lepiej abym już w domu została a nie się szlajała ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Nigdy nie byłam na prawdziwych wagarach :eviltong: W sensie takim, że rodzice nie wiedzą ;)
Jak nie chciało mi się iść do szkoły, to po prostu nie szłam i już ;)[/QUOTE]

Ja też ;) Moja mam wszystko mi usprawiedliwia, czasem marudzi, że nie idę do szkoły, ale chyba lepiej, by o tym wiedziała ode mnie, a nie od mojego wychowawcy ;)

Posted

[quote name='Naklejka']Ja też ;) Moja mam wszystko mi usprawiedliwia, czasem marudzi, że nie idę do szkoły, ale chyba lepiej, by o tym wiedziała ode mnie, a nie od mojego wychowawcy ;)[/QUOTE]

My w liceum miałyśmy taką nauczycielkę, która pozwalała nam samym sobie pisać usprawiedliwienia ;) dla niej byłyśmy na tyle dorosłe, żeby same decydować :)

Posted

[quote name='magdabroy']My w liceum miałyśmy taką nauczycielkę, która pozwalała nam samym sobie pisać usprawiedliwienia ;) dla niej byłyśmy na tyle dorosłe, żeby same decydować :)[/QUOTE]

Jak skończę 18 to też będę mogła pisać sama usprawiedliwienia, ale jako osoba urodzona na końcu roku muszę poczekać do przyszłego roku szkolnego :placz: Czyli do klasy maturalnej, więc pewnie dużo lekcji opuszczać nie będę...