dog193 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Żebyś wiedziała, że będę :D Coś ucichło u niej. Quote
Avaloth Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Właśnie, właśnie, był ruch a teraz nic. Jak sprawy z bratem i innymi potencjalnymi chętnymi na rudzielca? Quote
dagsam Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 brat sie zastanawia, wiecie jak to z wykanczaniem domu.. pies jest na koncu tej listy :( ale codziennie mu przypominam i sie namysla.. wsrod moich znajomych narazie cisza ale sygnal poszedl czekam na jakas odpowiedz Quote
DONnka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Wysyłam dobrą energię :loveu: Tak by się przydała jakaś dobra wiadomość. Gdzie nie wejdę, to czarna rozpacz :shake: Na dodatek pogoda do bani. Jeszcze trochę i wpadnę w jakąś deprechę :( Quote
aganela Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='Elwira1992']a może jakieś zdjęcia suni ?[/QUOTE] Elwira wydaję mi się ,że nie ma szans,chyba ,że ktoś z forum nawiązał by kontakt meilowo-telefoniczny z panią która tymczasowo przetrzymuje sunię? Quote
DONnka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='aganela']Elwira wydaję mi się ,że nie ma szans,chyba ,że ktoś z forum nawiązał by kontakt meilowo-telefoniczny z panią która tymczasowo przetrzymuje sunię?[/QUOTE] Nie wiadomo, czy tymczasowa opiekunka suni jest "zaawansowana technologicznie" i czy będzie umiała wrzucić nam tu jakieś zdjęcia :roll: Najlepiej byłoby, gdyby ktoś z W-wy mógł zobaczyć się z Panią i obfocić sunię;) Quote
DONnka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Drogie ciotki dogomaniaczki z Warszawy i nie tylko słyszałyście o [B]Marszu poparcia dla nowelizacji ustawy o zwierzętach:[/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/2121...0#post17358410[/url] :multi::multi::multi: Może coś jednak da się wywalczyć :cool3: Quote
Elwira1992 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 a ktoś wie z jakiej mnie więcej dzielnicy jest sunia ? Quote
monika&karol Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='DONnka']Nie wiadomo, czy tymczasowa opiekunka suni jest "zaawansowana technologicznie" i czy będzie umiała wrzucić nam tu jakieś zdjęcia :roll: Najlepiej byłoby, gdyby ktoś z W-wy mógł zobaczyć się z Panią i obfocić sunię;)[/QUOTE] Dziewczyny wystarczy cofnąc stronę i zobaczyć. Ja mam kontakt telefoniczny z Panią. Jest to starsza osoba i nie ma takich możliwości jak robienie zdjęć. Te zdjęcie robili znajomi, którzy również ogłaszają sunie w internecie. Quote
DONnka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='monika&karol']Dziewczyny wystarczy cofnąc stronę i zobaczyć. Ja mam kontakt telefoniczny z Panią. Jest to starsza osoba i nie ma takich możliwości jak robienie zdjęć. Te zdjęcie robili znajomi, którzy również ogłaszają sunie w internecie.[/QUOTE] Ciotko monika&karol ja wiem, ale nie chciałam tak wprost sugerować, żebyś to Ty pojechała do suni i zrobiła Jej parę fotek ;) Quote
monika&karol Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Z tego co pamiętam to Pani mieszka na Ochocie. Ale nie dam sobie ręku uciąć :shake: W końcu skleroza nie boli...przedzwonię jutro do Pani i dopytam dokładnie. Jak Pani się zgodzi to podskoczę porobić zdjęcia Quote
DONnka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='monika&karol']Z tego co pamiętam to Pani mieszka na Ochocie. Ale nie dam sobie ręku uciąć :shake: W końcu skleroza nie boli...przedzwonię jutro do Pani i dopytam dokładnie. Jak Pani się zgodzi to podskoczę porobić zdjęcia[/QUOTE] Ale byłoby fajnie :multi: Jedno zdjęcie to trochę mało. Wstawiłabym więcej do ogłoszeń. Może ludziska bardziej się zainteresują :lol: Przy okazji zapytaj Panią, czy był jakiś odzew z ogłoszeń ;) Quote
DONnka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Podniosę sunię chociaż w oczekiwaniu na zdjęcia i wieści od monika&karol:) Quote
monika&karol Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Przepraszam za opóźnienie. Tyle mam na głowie, że nie wiem za co się wziąć :( Sunia nadal szuka domu. Pani mówi, że tak się zmieniła :) oczywiście pozytywnie. Zna komendy, chodzi luzem, na zawołanie przybiega do nogi. Dzisiaj bawiła się z innymi sukami ON. Zdjęcia wstawię pewnie jutro. Pani córka zrobiła zdjęcia i obiecała przesłać :) Quote
dog193 Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Super, dziękuję bardzo Monika :loveu: Quote
DONnka Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 [quote name='monika&karol']Przepraszam za opóźnienie. Tyle mam na głowie, że nie wiem za co się wziąć :( Sunia nadal szuka domu. Pani mówi, że tak się zmieniła :) oczywiście pozytywnie. Zna komendy, chodzi luzem, na zawołanie przybiega do nogi. Dzisiaj bawiła się z innymi sukami ON. Zdjęcia wstawię pewnie jutro. Pani córka zrobiła zdjęcia i obiecała przesłać :)[/QUOTE] No to czekamy niecierpliwie na zdjęcia pięknej Belli :) Pytałaś może cioteczko, czy ktoś w ogóle dzwonił w sprawie adopcji Quote
aganela Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 ja mam nadzieję,że Pani wyda ją do osoby ,która ją najlepiej wysterylizuje...żeby nie miała szczeniąt, Quote
monika&karol Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Tak, dzwonią ludzie. Pytają a tak naprawdę na tym się kończy. Pani mówiła, że chętnie by ją zostawiła. Niestety zaraz idzie na operacje (jakąś związaną z nogami) i jest świadoma tego, że nie da rady się opiekować psem :( Quote
Recommended Posts