Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chomik dla dzieci? Eee nie. Mam w domu i nikomu nie polecę takiego zwierza :P 
Psy chomika zlewają. Ze świnkami też było spoko, miałam niezabudowaną klatkę i żaden pies do nich nie sięgał. 
Jetsu zobaczył królika przez klatkę, stał i wąchał zaciekawiony, odszedł, popatrzył chwilkę, ruszył ogonem i wyszedł z pokoju. 

Posted

Mój na jedzenie wybrzydza ale świnki go kuszą.
Majoka ja już kiedyś pomyślałam,że i my i nasze psy i nasi Panowie by się dobrze dogadywali :)Jeszcze tylko nie odkryłam jak nasze dzieci ale pewnie też;)

Posted

Kot w domu był pierwszy, po kilku latach pojawił się królik, potem następny, potem świnki w ilości różnej, a dopiero później trafił Jetsu, Arnik (Sara była psem podwórkowym). 
Od początku mieli wbijane do łba jak należy się zachowywać ;) 

IMG_6649.jpg

Miałam wczoraj iść wcześniej spać, ale biegałam z aparatem za królikiem :P Oświetlenie w nowym pokoju jest ekstra i można focić niezależnie od pory dnia :D

Posted

Ślicznie wygląda.Erman jak był u poprzednich właścicieli to mieszkał z kotem ale chyba zapomniał ;)

Majoka a może to jest pomysł ;) tylko musiałybyśmy trochę poczekać bo mija jeszcze za młoda ;) ;)

Posted

IMG_6637.jpg

Ten wygląd jest bardzo mylący. 
To potwór. 
Gryzie, kopie, przepycha się. Wszędzie go pełno, wyżywa się na prętach klatki. Czekam aż zacznie siać zniszczenie :P

Mówiłam, że z Jetsanem będzie jazda. I była. 
On się podekscytował, Vini bardzo się bał. Po jakimś czasie Jetsu odpuścił i się położył, a królik mógł spokojnie zobaczyć co to za wielki potwór. 
Jest już lepiej, Vini nie panikuje, a Jetsu może sobie chodzić po mieszkaniu, uważa na niego i go omija :D 

Posted

Cześć :) 

Wróciłam do siebie, do pięknego pokoju po remoncie <3 Królik ma już urządzoną klatkę, Arnik odzyskał swoją. 

Vini i Arnik to najlepsi kumple. Chyba Vini widzi w Arniku starszego brata, bo wszędzie za nim biega :D Jetsu woli królika omijać, tak na wszelki wypadek... 

Posted

Dwa pokoje wyremontowaliśmy(reszta po nowym roku), w jednym wymieniliśmy meble, a u mnie tylko przemeblowanie. 
Wybieranie tego wszystkiego to koszmar, ale jakie efekty! :D