Naklejka Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='Angi']wyruszamy jutro na spacer? :P[/QUOTE] Jak Ci się chce :P Bo ja mam mega lenia :P O której? Quote
angineuuka Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 jeżeli pogoda jakoś tam dopisze, to mogę się ruszyć :D a nie wiem o której, wyspać się trzeba :evil_lol: Quote
Naklejka Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='Angi']jeżeli pogoda jakoś tam dopisze, to mogę się ruszyć :D a nie wiem o której, wyspać się trzeba :evil_lol:[/QUOTE] 12 park? Bo na hałdy mi się nie chce ;) Quote
angineuuka Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 okeej :lol: Jeżeli pogoda nie dopiszę to odwołujemy :P Quote
Naklejka Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='Angi']okeej :lol: Jeżeli pogoda nie dopiszę to odwołujemy :P[/QUOTE] No dobra, ale aparatu nie biorę, bo jakoś tak nie mam natchnienia na zdjęcia ;) Quote
angineuuka Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 spoko :) jestem ciekawa jak Alpina zareaguje na Jetsana :P Quote
Naklejka Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='Angi']spoko :) jestem ciekawa jak Alpina zareaguje na Jetsana :P[/QUOTE] Pewnie podobnie jak ostatnio, ale z czasem powinna się z nim oswoić. Jeszcze musimy się kiedyś z Gają spotkać :) Bo jak zrobi się ciepło to będziemy często na hałdy chodzić, więc możesz dołączyć :D Quote
Naklejka Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='Angi']z Gają to będzie wesoło :evil_lol:[/QUOTE] Z Misią :diabloti: Bo Gaja ostatnio dość spokojna jest :) Jakiś czas temu dowiedziałam się, że robię z Arniego pedała, bo ma kolorową obrożę :evil_lol: Quote
Naklejka Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='Aleks89']On po prostu propaguje tolerancje.:cool3:[/QUOTE] No dokładnie, ale osoba która to stwierdziła nie ma nic do homoseksualistów ;) Jetsan jutro będzie biegał z linką przyczepioną do dławika, zła pani ze mnie :diabloti: Quote
angineuuka Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='Naklejka']No dokładnie, ale osoba która to stwierdziła nie ma nic do homoseksualistów ;) Jetsan jutro będzie biegał z linką przyczepioną do dławika, zła pani ze mnie :diabloti:[/QUOTE] jesteś taka okrutna! :lol: Alpinie też linkę biorę :P Quote
Aleks89 Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Moge ci sprzedać lupine flower power:diabloti: Czarek ją nosił:evil_lol: Quote
Naklejka Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 Ja chcę taki ostry róż dla Arniego :placz: Już słyszę to gadanie na ulicy, jaaaka ładna suczka :evil_lol: Albo spojrzenie moich rodziców :evil_lol: Quote
angineuuka Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 ta flower power jak na lupine jest ładna :D :D Quote
Naklejka Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='Aleks89']Angi-chcesz??Wygląda jak nówka:cool3:[/QUOTE] Ja chcę! Dla Jetsa :evil_lol: Chociaż dla niego i tak jest lepsza sznurówka :evil_lol: Quote
angineuuka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Aleks89']Angi-chcesz??Wygląda jak nówka:cool3:[/QUOTE] niee, ja chcę wygodniejszą smycz :D Quote
Naklejka Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-iRJEsaRcgqA/UVrSfnxLGHI/AAAAAAAARGU/ZuLbVmDWeF0/s640/IMG_1175.jpg[/IMG] Więcej wkrótce, muszę najpierw ogarnąć się ze szkołą :roll: Quote
Naklejka Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='dOgLoV']ładny pychol :loveu:[/QUOTE] A no ładny :evil_lol: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-IviVAVyvxX8/UVsL6G7nnzI/AAAAAAAARGw/7YIhkv__PT4/s640/IMG_1016.jpg[/IMG] Quote
angineuuka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='dOgLoV']ładny pychol :loveu:[/QUOTE] przeczytałam psychol :lol: Quote
łamAga Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Naklejka']A no ładny :evil_lol: [url]https://lh3.googleusercontent.com/-IviVAVyvxX8/UVsL6G7nnzI/AAAAAAAARGw/7YIhkv__PT4/s640/IMG_1016.jpg[/url] [/QUOTE] To zdjęcie jest genialne :loveu: [quote name='Angi']przeczytałam psychol :lol:[/QUOTE] też może być :diabloti: Quote
monika15 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [url]https://lh3.googleusercontent.com/-IviVAVyvxX8/UVsL6G7nnzI/AAAAAAAARGw/7YIhkv__PT4/s640/IMG_1016.jpg[/url] fajnie jej w tych juliusach :) Quote
Recommended Posts