Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie wystarczy, ze raz psy sie przebiegna a trawa lata w powietrzu, dlatego jej juz praktycznie nie ma. Psy kopia doly, latem jetsan robil je naprawde glebokie by w nich spac. Wszystko jesr obsrane, co chwile latam z lopata i sprzatam. Krzaki sa obgryzione, lub wytargane, wyrwali rollbordery, zjedli czesc kompostownika. Plus dodatkowy balagan, ktory zostal po robieniu kostki... ogolnie wyglada pieknie :lol:

Posted

[url]https://lh6.googleusercontent.com/-_Sttq76M8uI/UVK_v7sY7gI/AAAAAAAARE0/gy8DUX1AsbY/s640/IMG_0946.jpg[/url] Arni jaki diabeł :diabloti:

[url]https://lh5.googleusercontent.com/-vMSzWIpNFuE/UVK_twj_RQI/AAAAAAAARFQ/8nX5yqeP2xw/s640/IMG_0902.jpg[/url] fajne foto :)

Posted

[quote name='Naklejka']:mdleje: psy zjadly ojcu jedzenie do roboty i rozszarpaly mu plecak, jak wroce to zgine :mdleje:[/QUOTE]

ej, nie giń. Ja chcę iść we wtorek na spacer :evil_lol:
To chyba znak, że czas je brać ze sobą :lol:

Posted

[quote name='Naklejka']:mdleje: psy zjadly ojcu jedzenie do roboty i rozszarpaly mu plecak, jak wroce to zgine :mdleje:[/QUOTE]

Pieskom współczuj ,bo pewnie dostały wp.....:evil_lol:

Posted

[URL]https://lh3.googleusercontent.com/-SzWDskJpvjA/UVK_uMwU0rI/AAAAAAAARD8/nOS2qZUzw6w/s640/IMG_0914.jpg[/URL] biedny piesek, pewnie zdążył przymarznąć :evil_lol:

[quote name='Naklejka']U mnie wystarczy, ze raz psy sie przebiegna a trawa lata w powietrzu, dlatego jej juz praktycznie nie ma. Psy kopia doly, latem jetsan robil je naprawde glebokie by w nich spac. Wszystko jesr obsrane, co chwile latam z lopata i sprzatam. Krzaki sa obgryzione, lub wytargane, wyrwali rollbordery, zjedli czesc kompostownika. Plus dodatkowy balagan, ktory zostal po robieniu kostki... ogolnie wyglada pieknie :lol:[/QUOTE]

oo jak miło, że ktoś też ma zdezelowane podwórko :lol: łączę się w bólu :ylsuper:
My już dawno nie mamy krzaczków na podwórku z wiadomych względów.. Jedyny plus, że Sonii jak odwali i kopie dziury to są pewnie mniejsze niż Jetsana :eviltong: i ten tor wybiegany przez psy....
Buhahah i jak sobie przypomnę tą kuwetę po zimie, to nadal śmiać mi się chce, bo robią tylko w dwóch miejscach, za garażem i przed domem, więc czasem jest "miło" :D
Nooo ale teraz jestem w domu i może nie będzie takiego bajzlu :)

Najlepsze jest to, że chcemy zrobić płot na ogrodzie i wtedy ładny kawałek pola do biegania.. a tam jest oczko, drzewka ozdobne i owocowe, ogródek warzywny :siara: i wszyscy się łudzą, że ja na pewno te psy tam upilnuję :diabloti: Więc teraz siedzę cichutko, bo inaczej to w życiu tego płota tam nie zrobią :diabloti:

Posted (edited)

[quote name='Angi']ej, nie giń. Ja chcę iść we wtorek na spacer :evil_lol:
To chyba znak, że czas je brać ze sobą :lol:[/QUOTE]
Będę walczyć! :D
Nie zawsze mam możliwość... :(
[quote name='Aleks89']Pieskom współczuj ,bo pewnie dostały wp.....:evil_lol:[/QUOTE]
Jakoś mi ich nie żal, mogły nie robić rozpi*dolu :evil_lol:

Kalyna, ja po zimie to chyba godzine ogród sprzątałam :mdleje: Jetsan załatwia się głównie w jednym miejscu, ale Arni... :mdleje:
Chcemy im tak odgrodzić ogrod, ze będą mieć do dyspozycji tylko skrawek ziemi- do załatwiania swoich potrzeb, a reszta ta będzie kostka, czyli nie będą mieli co niszczyc. A po całym ogrodzie będę biegac pod moim okiem :D Nic wielkiego na ogrodzie nie zrobimy, tylko trzeba go trochę ogarnąć. :)

Nieobecność-2dni, skutki- zjedzony plecak i kanapki ojca do roboty, zjedzona miotła, wyciągnięta i nadgryziona kolejna deska z kompostownika :p, ofiar- brak.

Edited by Naklejka
Posted

[quote name='Angi']To ty już w domu? :lol:
Ja jutro idę posprzątać ogród.. już to widzę :evil_lol:[/QUOTE]

Tak, ale jutro znowu w drogę :eviltong:

W ogóle wychodzę z tego dworca i załamka, śnieg, kałuże, ziemny wiatr... a jak wyjeżdżałam z Wro to było słonecznie i ciepło... (chociaż i tam się już pogoda zmieniła :evil_lol:)

Psy po spacerku, jutro też przed wyjazdem muszę ich pomęczyć. Najchętniej wyciągnęłabym rower i przegoniła Arniego :evil_lol:

Posted

Zmieniam zdanie! :lol:
Arni jest świetny!
Wyciągnęłam frisbee i jestem zaskoczona, pozytywnie oczywiście :)

Pominę fakt, że właśnie się porzygał i muszę iść sprzątać :shake:

Posted

Zeżarł gorącą kluskę, właściwie to ją połknął w całości i pogryzł się o nią z Jetsanem :loveu:
Mamie wypadła podczas wyciągania z garnka...

Wyrzygał ją na dworze i po sprawie. Teraz łazi wystraszony :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Zeżarł gorącą kluskę, właściwie to ją połknął w całości i pogryzł się o nią z Jetsanem :loveu:
Mamie wypadła podczas wyciągania z garnka...

[B]Wyrzygał ją na dworze i po sprawie. Teraz łazi wystraszony[/B] :evil_lol:[/QUOTE]
hahahhahaha :evil_lol:

Posted

Wyjechaliśmy wczoraj, było ciepło, słońce się gdzieś przebijało, wróciłam niedawno, a psów nie umiałam wypuścić, bo śniegu jest prawie po kolana :mdleje:
Więc wszyscy do łopat i trochę to odgarnąć, masakra...
Ale Jetsan ma głupawkę :D

Posted

[quote name='Angi']ja wczoraj na krótki rękawek wychodziłam :lol:[/QUOTE]

Ja sobie pojechałam w półbutach, bo było ciepło, a teraz do domu musiałam wchodzić po zaspach do kolan... :evil_lol:

Posted (edited)

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-iLhLCE51fuI/UVl8NzVHylI/AAAAAAAARFw/1y6nkPyAMW8/s640/Zdjecie047.jpg[/IMG]
Znalazłam coś na telefonie :D

Teraz śniegu jest 5razy więcej :placz:

A to dzisiejsze, ale nie widać ile śniegu mamy
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-nlW0GYAuKRc/UVl9ZHj6hzI/AAAAAAAARF4/UJ3m63LkzGw/s640/Zdjecie069.jpg[/IMG]

Edited by Naklejka