Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siara na maksa i jeszcze mam wam to pokazywać? Nie!
Wystarczyło wytykanie nas w szkole, że byśmy w tv, na dogo tego nie chca :evil_lol:

Nudzę się, aż nie mogę w to uwierzyć, chwila przerwy, a potem zapieprz, bo semestr się kończy :roll:

Wszędzie już srają świętami, a mi się od tego niedobrze robi....

Angi, Joszę. Mam jej zdjęcia w dużym rozmiarze :D

Posted

[quote name='Naklejka']Umrzyj! To teraz się bój spotkania na wystawie!
Siedze u ortodonty... :([/QUOTE]

Ale że niby Ja ? :evil_lol:

jeszcze mi podziekujesz za rozpowszechnianie Twojej sławy :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ale że niby Ja ? :evil_lol:

jeszcze mi podziekujesz za rozpowszechnianie Twojej sławy :eviltong:[/QUOTE]

Nie, a tak se do ściany piszę... :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']poznaj moje chamskie serce :p

[URL]http://www.tvs.pl/42149,pies_to_przyjaciel_nie_od_swieta.html[/URL][/QUOTE]

:multi::klacz::bigcool:

Fajnie wyszło, sławna jesteś :)

Posted

[quote name='dOgLoV']Tak myślałam :eviltong:

[/QUOTE]

No wiesz, czasem tak lubię ze ścianą pogadać, zawsze jakiś wspólny temacik się znajdzie i napić się można, ale zdenerwować też mnie potrafi, a wtedy życzę jej śmierci :roll:

Posted

[quote name='Naklejka']No wiesz, czasem tak lubię ze ścianą pogadać, zawsze jakiś wspólny temacik się znajdzie i napić się można, ale zdenerwować też mnie potrafi, a wtedy życzę jej śmierci :roll:[/QUOTE]

no bo ściany już takie są ...... :-( :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']No wiesz, czasem tak lubię ze ścianą pogadać, zawsze jakiś wspólny temacik się znajdzie i napić się można, ale zdenerwować też mnie potrafi, a wtedy życzę jej śmierci :roll:[/QUOTE]
sława uderzyła ci do głowy :lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Aneta czego stękasz jak stara baba.Fajnie powiedziałaś :D Jesteś gwiazdą jak Hana Montana[/QUOTE]
pfff! Baba jestem, wolno mi! :eviltong:
Hana Montana? To poniżenie straszne! Moi adwokaci zjedzą Ciebie żywcem! :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']pfff! Baba jestem, wolno mi! :eviltong:
Hana Montana? To poniżenie straszne! Moi adwokaci zjedzą Ciebie żywcem! :evil_lol:[/QUOTE]

Nazwij go Jastinem Biberem i będziecie kwita :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Nazwij go Jastinem Biberem i będziecie kwita :eviltong:[/QUOTE]

Nie śmiałabym nikogo aż tak obrażać :roll:
:evil_lol:

Poszłam na zakupy do sklepu, sniegu zero, wychodzę, a wszędzie biało, do tego sypało tak, że po 10min szybkiego marszu byłam cała biała, a jak weszłam do kolejnego sklepu, to aż ze mnie woda kapała :mdleje: Nie lubię takiej pogody... ale kupiłam Arniemu zabawkę, Jetsan ją olał, chyba jednak woli zdrową żywność :P
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-Q86Fk1lqQXM/UL4zg1_RZiI/AAAAAAAAOCQ/dxgHTtuZ_LA/s640/IMG_5295.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='Naklejka']Nie śmiałabym nikogo aż tak obrażać :roll:
:evil_lol:

[B]zdrową żywność[/B] :P

[url]https://lh3.googleusercontent.com/-Q86Fk1lqQXM/UL4zg1_RZiI/AAAAAAAAOCQ/dxgHTtuZ_LA/s640/IMG_5295.JPG[/url]

[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

słodziak :loveu:

a nie proszą Cie w sklepach o autograf ?? :evil_lol::eviltong:

Posted

Nie poznali mnie, odpowiednio się maskuję, zmieniłam kolor włosów, ciuchy i takie tam...
Oczywiście zawsze ze mną chodzi mój bodyguard, więc nic mi nie grozi :cool3:

Posted

Mam jutro sprawdzian z biologii ::evil_lol: Znalazłam sobie milion innych zajęć...
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-7-vqOSAcJMY/UL9zW7p71KI/AAAAAAAAOD4/YAcfXcLIf9Y/s720/cats.jpg[/IMG]