Naklejka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Siara na maksa i jeszcze mam wam to pokazywać? Nie! Wystarczyło wytykanie nas w szkole, że byśmy w tv, na dogo tego nie chca :evil_lol: Nudzę się, aż nie mogę w to uwierzyć, chwila przerwy, a potem zapieprz, bo semestr się kończy :roll: Wszędzie już srają świętami, a mi się od tego niedobrze robi.... Angi, Joszę. Mam jej zdjęcia w dużym rozmiarze :D Quote
angineuuka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Victoria']ej no nie badz takaa.. daj![/QUOTE] u mnie na fejs buczku jest :lol: Quote
łamAga Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Angi']u mnie na fejs buczku jest :lol:[/QUOTE] jest jest oglądałam :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Aleks89']A ja cię nie mam na fejs buczku:([/QUOTE] tak mi przykro :( Quote
łamAga Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Aleks89']A ja cię nie mam na fejs buczku:([/QUOTE] poznaj moje chamskie serce :p [url]http://www.tvs.pl/42149,pies_to_przyjaciel_nie_od_swieta.html[/url] Quote
Aleks89 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Angi']tak mi przykro :([/QUOTE] Dostaniesz lanie!! Doglove-dziękuje tututtiti Quote
łamAga Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Aleks89'] Doglove-dziękuje tututtiti[/QUOTE] prosze niedobry człowieku ;) Quote
angineuuka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Aleks89']Dostaniesz lanie!! Doglove-dziękuje tututtiti[/QUOTE] czekam :D ............ Quote
Naklejka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Umrzyj! To teraz się bój spotkania na wystawie! Siedze u ortodonty... :( Quote
łamAga Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Naklejka']Umrzyj! To teraz się bój spotkania na wystawie! Siedze u ortodonty... :([/QUOTE] Ale że niby Ja ? :evil_lol: jeszcze mi podziekujesz za rozpowszechnianie Twojej sławy :eviltong: Quote
Naklejka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='dOgLoV']Ale że niby Ja ? :evil_lol: jeszcze mi podziekujesz za rozpowszechnianie Twojej sławy :eviltong:[/QUOTE] Nie, a tak se do ściany piszę... :diabloti: Quote
łamAga Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Naklejka']Nie, a tak se do ściany piszę... :diabloti:[/QUOTE] Tak myślałam :eviltong: uważaj żebyś ortodoncie czegoś nie odgryzła :eviltong: Quote
Karro Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='dOgLoV']poznaj moje chamskie serce :p [URL]http://www.tvs.pl/42149,pies_to_przyjaciel_nie_od_swieta.html[/URL][/QUOTE] :multi::klacz::bigcool: Fajnie wyszło, sławna jesteś :) Quote
Naklejka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='dOgLoV']Tak myślałam :eviltong: [/QUOTE] No wiesz, czasem tak lubię ze ścianą pogadać, zawsze jakiś wspólny temacik się znajdzie i napić się można, ale zdenerwować też mnie potrafi, a wtedy życzę jej śmierci :roll: Quote
łamAga Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Naklejka']No wiesz, czasem tak lubię ze ścianą pogadać, zawsze jakiś wspólny temacik się znajdzie i napić się można, ale zdenerwować też mnie potrafi, a wtedy życzę jej śmierci :roll:[/QUOTE] no bo ściany już takie są ...... :-( :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='Naklejka']No wiesz, czasem tak lubię ze ścianą pogadać, zawsze jakiś wspólny temacik się znajdzie i napić się można, ale zdenerwować też mnie potrafi, a wtedy życzę jej śmierci :roll:[/QUOTE] sława uderzyła ci do głowy :lol: Quote
Aleks89 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Aneta czego stękasz jak stara baba.Fajnie powiedziałaś :D Jesteś gwiazdą jak Hana Montana Quote
angineuuka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 na mikołajki będzie trzeba jej perukę kupić, żeby jej liczni fajni ją nie rozpoznali :p Quote
Naklejka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='Aleks89']Aneta czego stękasz jak stara baba.Fajnie powiedziałaś :D Jesteś gwiazdą jak Hana Montana[/QUOTE] pfff! Baba jestem, wolno mi! :eviltong: Hana Montana? To poniżenie straszne! Moi adwokaci zjedzą Ciebie żywcem! :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Naklejka']pfff! Baba jestem, wolno mi! :eviltong: Hana Montana? To poniżenie straszne! Moi adwokaci zjedzą Ciebie żywcem! :evil_lol:[/QUOTE] Nazwij go Jastinem Biberem i będziecie kwita :eviltong: Quote
Naklejka Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [quote name='dOgLoV']Nazwij go Jastinem Biberem i będziecie kwita :eviltong:[/QUOTE] Nie śmiałabym nikogo aż tak obrażać :roll: :evil_lol: Poszłam na zakupy do sklepu, sniegu zero, wychodzę, a wszędzie biało, do tego sypało tak, że po 10min szybkiego marszu byłam cała biała, a jak weszłam do kolejnego sklepu, to aż ze mnie woda kapała :mdleje: Nie lubię takiej pogody... ale kupiłam Arniemu zabawkę, Jetsan ją olał, chyba jednak woli zdrową żywność :P [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-Q86Fk1lqQXM/UL4zg1_RZiI/AAAAAAAAOCQ/dxgHTtuZ_LA/s640/IMG_5295.JPG[/IMG] Quote
łamAga Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Naklejka']Nie śmiałabym nikogo aż tak obrażać :roll: :evil_lol: [B]zdrową żywność[/B] :P [url]https://lh3.googleusercontent.com/-Q86Fk1lqQXM/UL4zg1_RZiI/AAAAAAAAOCQ/dxgHTtuZ_LA/s640/IMG_5295.JPG[/url] [/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: słodziak :loveu: a nie proszą Cie w sklepach o autograf ?? :evil_lol::eviltong: Quote
Naklejka Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Nie poznali mnie, odpowiednio się maskuję, zmieniłam kolor włosów, ciuchy i takie tam... Oczywiście zawsze ze mną chodzi mój bodyguard, więc nic mi nie grozi :cool3: Quote
Naklejka Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Mam jutro sprawdzian z biologii ::evil_lol: Znalazłam sobie milion innych zajęć... [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-7-vqOSAcJMY/UL9zW7p71KI/AAAAAAAAOD4/YAcfXcLIf9Y/s720/cats.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts