łamAga Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Angi']wygrałam coś? :cool3: Na żywo chciałabym zobaczyć Rastuma i Harisha. Ale raczej ich nie zobaczę.. :roll:[/QUOTE] taaaaak bieg w koło domu z goła głową , mozesz odebrac natychmiast :evil_lol: Harish jest piękny ale pani Iwona raczej juz z nim nie jeżdzi po polskich wystawach a jezeli juz to raczej rzadko :shake: Quote
angineuuka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='dOgLoV']taaaaak bieg w koło domu z goła głową , mozesz odebrac natychmiast :evil_lol: Harish jest piękny ale pani Iwona raczej juz z nim nie jeżdzi po polskich wystawach a jezeli juz to raczej rzadko :shake:[/QUOTE] Z gołą głową? :o niestety nie mogę jej odebrać, nie mam możliwości biec wokoło domu :D właśnie wiem.. :/ Quote
łamAga Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Angi']Z gołą głową? :o niestety nie mogę jej odebrać, nie mam możliwości biec wokoło domu :D właśnie wiem.. :/[/QUOTE] a Rustuma nie masz co żałować , nie jest zbyt ciekawy , ma małą głowe w porównaniu z tułowiem i w ogóle ;) a może i w ogóle nie trafisz już Harisha w PL jeżeli plotka o nim sie potwierdzi :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 na zdjęciach wydaje się ładny. Jednak z aparatem można zdziałać cuda :D Quote
łamAga Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Angi']na zdjęciach wydaje się ładny. Jednak z aparatem można zdziałać cuda :D[/QUOTE] z aparatem jak z aparatem ale PS moze zdziałać cuda ;) Quote
angineuuka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='dOgLoV']z aparatem jak z aparatem ale PS moze zdziałać cuda ;)[/QUOTE] też prawda :) Quote
Naklejka Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Ja ruchu nigdy nie komentuję, bo mało psów oglądam na żywo, większość na zdjęciach :eviltong: Ale za pomocą jednego zdjęcia psa nie opiszesz, większość widywałam na wielu zdjęciach, ujęciach, w różnych pozach itd. ;) Własnie u Tenzin rzucała mi się w oczy jej głowa.... Uwielbiam oglądać łyse tybcie, wtedy wszystko widać :eviltong: Harisha widziałam, ale go nie pamiętam :evil_lol: Nie wydaje mi się by Rustum miał za małą głowę, moze to też kwestia owłosienia, bo jednak ma on krótki włos na głowie... Moją miłością jest Selma :loveu: Pani Marta i PS? Nie wydaje mi się ;) Quote
łamAga Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Naklejka']Ja ruchu nigdy nie komentuję, bo mało psów oglądam na żywo, większość na zdjęciach :eviltong: Ale za pomocą jednego zdjęcia psa nie opiszesz, większość widywałam na wielu zdjęciach, ujęciach, w różnych pozach itd. ;) Własnie u Tenzin rzucała mi się w oczy jej głowa.... Uwielbiam oglądać łyse tybcie, wtedy wszystko widać :eviltong: Harisha widziałam, ale go nie pamiętam :evil_lol: Nie wydaje mi się by Rustum miał za małą głowę, moze to też kwestia owłosienia, bo jednak ma on krótki włos na głowie... Moją miłością jest Selma :loveu: Pani Marta i PS? Nie wydaje mi się ;)[/QUOTE] Ale ruch jest bardzo ważny , po to biegasz po ringu ;) Rustum ma małą głowę i kość też ma słabą :roll: Moim zdaniem Harish jest najładniejszym tybetanem jeżeli chodzi o budowę i ruch , pies ideał , jedyne co mi sie u niego nie podoba to kolor podpalania ;) Ja mam okazję oglądac na prawde dużą ilośc tybetanów na żywo i tylko to daje prawdziwy obraz , zdjęcia są bardzo mylące niejednokrotnie mogłam się o tym przekonać ;) Nie miałam na myśli nikogo konkretnego jeżeli chodzi o PS pisałam ogólnie :eviltong: Quote
Naklejka Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 (edited) Trochę tybków też widziałam :eviltong: Ale psy na zdjęciach i na wystawach wyglądały podobnie :eviltong: Nie przeżyłam nigdy jakiegoś wielkiego szoku :eviltong: Dla mnie Harish na pewno nie jest najlepszym psem, nie ten typ... [url]http://www.mastiftybetanski.com/nasze_psy/rustum/Obraz%20054.jpg[/url] Jak dla mnie ma on normalną kość... Ofutrzenie dużo zmienia.... Jetsan w pełnym włosie, do tego to zdjęcie i wygląda na niezłego byczka :cool3: Na tym zdjęciu miał 15msc [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-ILUlTMfbc4E/UHw_Ak8VzUI/AAAAAAAALbw/9yosmiXajis/s640/IMG_7139.JPG[/IMG] Edited November 16, 2012 by Naklejka Quote
Karro Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Naklejka']2,5 to dla niego sznurek, ja myślę że 4cm dla takiego psa to norma, ale przez jego sterczącą kryzę wygląda to niekorzystnie ;) Ja chcę zwykły zacisk, podobają mi się łańcuszki, ale to na zimę niezbyt. Może zacisk, nawet szeroki będzie dobrze wyglądał, bo będzie luźno wisiał na szyi, nie bedzie tak włosa uciskał... no nie wiem...[/QUOTE] Ja z Cesarem noszę aktualnie 3 cm półzacisk i jestem bardzo zadowolona, bo wygląda w niej elegancko, i ładnie pasuje do sierści. A na takich grubszych, zwykłych obrożach to wygląda tak samo jak Jetsan... [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-1n83aJqQnw8/UJpzx-EOZ7I/AAAAAAAANWU/CaHnQxa6LoI/s640/IMG_3535.jpg[/URL] super to zdjęcie :loveu:! Quote
Naklejka Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='understandme']Ja z Cesarem noszę aktualnie 3 cm półzacisk i jestem bardzo zadowolona, bo wygląda w niej elegancko, i ładnie pasuje do sierści. A na takich grubszych, zwykłych obrożach to wygląda tak samo jak Jetsan... [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-1n83aJqQnw8/UJpzx-EOZ7I/AAAAAAAANWU/CaHnQxa6LoI/s640/IMG_3535.jpg[/URL] super to zdjęcie :loveu:![/QUOTE] Chyba i tak nic nie kupię, bo nie mam pomysłu, zobaczę zimą jak te łańcuszki będą się sprawdzać i czy będą ich ziębić. Dzięki :) A ja weekend spędziłam u babci , psy nie mogły z nami pojechać, ale następnym razem już jadą, żeby pilnować samochodu, bo nam po raz kolejny kuna kable pogryzła :roll: Zdjęcia tam zrobione, zerwałam się z imprezy na sali i poszłam na spacer :) [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-fpuNhzLfQtE/UKkznnxrIrI/AAAAAAAANlk/p-KxZJPIGAA/s640/IMG_4637.jpg[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-0PuD6sd67_U/UKkzoMJcpeI/AAAAAAAANlo/JLsthWHm8ss/s640/IMG_4644.jpg[/IMG] Smocza jama :cool3: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-kYxtDnm43UQ/UKkzoceigOI/AAAAAAAANlw/-c7RCzgibKg/s640/IMG_4652.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 świetne foty ! zwłaszcza te kłódki :loveu: Quote
Naklejka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Dzięki :) Sąsiad nam wczoraj przyniósł kości dla psów, kilka reklamówek... Będą mieli na kilka dni, oszczędzę na karmie :) Quote
Naklejka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-dGPFOGgWozQ/UKprzyJ0_XI/AAAAAAAANmI/VvViUopjA0Q/s640/IMG_3798.JPG[/IMG] Quote
angineuuka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='Naklejka']Dzięki :) Sąsiad nam wczoraj przyniósł kości dla psów, kilka reklamówek... Będą mieli na kilka dni, oszczędzę na karmie :)[/QUOTE] też ostatnio dostaliśmy :lol: Quote
Naklejka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-twrV_TSVZYA/UKp5nsCceeI/AAAAAAAANnc/oxsq-yDpt4Q/s640/IMG_3800.JPG[/IMG] :evil_lol: Te na stole to wołowe, jedna ważyła 1,8kg! :crazyeye: Tak na raz dla Jetsana, w worku jeszcze były takie mniejsze, wieprzowe. Prawie 10kg się tego uzbierało :evil_lol: Quote
Culineo Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 mój co zje kawałek kości to odda wszystko co zjadł :shake: nie gryzie ten osioł wgl ! a twoje nie mają problemów po kościach? Quote
Naklejka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Arni ma pancerny żołądek, a Jetsan po kościach ma piękne kupy :eviltong: No i on je powoli, dokładnie, jak się na je, to kończy i nie pakuje w siebie na siłę, zostawia i sobie leży na później ;) Owczar Drago poszedł do domu ;) Quote
Talucha Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 To super wiadomość! Piękny był :loveu: Quote
Naklejka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 [quote name='Talucha']To super wiadomość! Piękny był :loveu:[/QUOTE] Też się cieszę, mam nadzieję, że dadzą tam psa, który nie jest takim ciągnikiem :evil_lol: Jutro rano jadę do schroniska, znowu będą zdjęcia :eviltong: Quote
Aleks89 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Skąd sąsiad ma wołowe kości?:cool3: Odpady z porcji rosołowych i kur za 1zł/kg na tym targu co ci mówiłem:diabloti: Quote
Naklejka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 [quote name='Aleks89']Skąd sąsiad ma wołowe kości?:cool3: Odpady z porcji rosołowych i kur za 1zł/kg na tym targu co ci mówiłem:diabloti:[/QUOTE] Dostał gratis, gdy kupował kajś mięso :eviltong: Wczoraj się rozglądałam koło komagu za tym targiem i chyba już wiem kaj to jest :eviltong: Quote
Aleks89 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Targ jest dokładnie na Żwirki i Wigury ,prostopadła do ul.Jasnej :) Za tym liceum na Jasnej. Ty ty ty dziś poniedziałek ,do szkoły chodzisz w zabrzu to CO SIĘ PYTAM robiłaś w Glajwic? Quote
Naklejka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Wczoraj sobie przez Gliwice przejeżdżałam :eviltong: Bo mnie w weekend w Zabrzu nie było. Quote
Culineo Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 eeee to widzę, że ty masz normalne psy :D Quote
Recommended Posts