Beatkaa Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Maciusiu...ahh gdzie ten Twój domek,taki kochany z Ciebie psiak! Quote
piescofajnyjest Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Jasperkowi sie udalo!!! Maciusiowi tez musi.....:) Quote
Emiś Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Ja też miałam jakieś dziwne zapytanie o Maćka, sms pt "co się z nim stało" Na moją odpowiedź, że nic się z nim nie stało, siedzi dalej w hotelu, dostałam smsem listę pytań (jakie ma potrzeby, co je, czy ma jakieś dolegliwości, czy toleruje dzieci itd). Odpisałam, że jeżeli jest zainteresowana adopcją, to takich spraw nie załatwia się przez sms, jak niby mam jej pełny opis psa wysłać? Zostałam zjechana, że jestem niemiła :) I że przecież ona nie chce pełnej charakterystyki (tylko odpowiedzi na 100 pytań dot. psa :D). Odesłałam do Przystani, jako prawnego opiekuna. Cisza. W ogłoszeniach trzeba by zaznaczyć, że nie odpisujemy na SMSy. Jeśli ktoś jest zainteresowany psem, to powinien zadzwonić - takie jest moje zdanie. Quote
Mysza2 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Emiś, można dopisać ale ludzie i tak dokładnie nie czytają co pisze. Jak komuś zależy na psie to na ogół dzwoni. Quote
Clean Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 dziwni są ci ludzie.Co to w ogóle za załatwianie spraw przez sms? Quote
Mysza2 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 (edited) [URL]http://tablica.pl/oferta/niewidomy-macius-czeka-na-dom-ID1EVmT.html[/URL] [url]http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Niewidomy-Macius-czeka-na-dom-W0QQAdIdZ420785404[/url] [URL]http://www.lento.pl/dodaj-ogloszenie.html?verify[/URL] Edited October 9, 2012 by Mysza2 Quote
Martika&Aischa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Od sms-ów jeszcze lepsze są @ pod tytułem " Paniiiiiiiii a po ile ten pies ?" Quote
Beatkaa Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Od sms-ów jeszcze lepsze są @ pod tytułem " Paniiiiiiiii a po ile ten pies ?"[/QUOTE] masakra...:ices_bla: Quote
Mysza2 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 A Maciolina siedzi sobie w ciepełku i ma gdzieś to że my chcemy go do DS wypchnąć:) Quote
Clean Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Haha, najwidoczniej dobrze mu tam, gdzie jest:-) Quote
Martika&Aischa Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='Mysza2']A Maciolina siedzi sobie w ciepełku i ma gdzieś to że my chcemy go do DS wypchnąć:)[/QUOTE] A ja tak sobie myślę że on jest ZA a nawet zdecydowanie PRZECIW :evil_lol: Bo gdzie mu będzie lepiej niż u Emiś ....tam jest szefem bandy :diabloti: Quote
Martika&Aischa Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Jak mi przejdzie młyn w pracy wejdę na konto i uzupełnię rozliczenie :) a już teraz ślicznie dziękujemy cioci Funky oraz Marudce za wpłatę deklaracji :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Ja tez zaglądnę i tez wydaje mi się, że Maciejka nie chce się ruszac do nowego DS:) zdr. Quote
Beatkaa Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='Asiaczek']Ja tez zaglądnę i tez wydaje mi się, że Maciejka nie chce się ruszac do nowego DS:) zdr.[/QUOTE] Dobrze mu tam gdzie jest :) Zresztą nic dziwnego;) Quote
piescofajnyjest Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Maciolinka.....................:) Quote
Martika&Aischa Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Rozliczenie w końcu uzupełnione bo zablokowałam sobie pod rząd dostęp do konta :( do infolini nie mam nerwów więc musiałam się wybrać do banku ...i na koncie deklaracja stała od ciocia Randa ( 30 zł ) pięknie dziękujemy :loveu: Quote
Funky Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Nie ustaję w wierze, że Maciejka jednak znajdzie Ten Domek! Nasza Mordka Kochana <3 Quote
asiuniab Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='Funky']Nie ustaję w wierze, że Maciejka jednak znajdzie Ten Domek! Nasza Mordka Kochana <3[/QUOTE] też tak myślę; Quote
Mysza2 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Miałam wczoraj telefon w sprawie Maciusia. Bardzo fajna pani, ale myślała patrząc na zdjęcie że Maciek jest mniejszy. Pani jest z Gdańska, mieszkanie na 3 piętrze, jedna duża sunia w domu i czwórka dzieci. Szkoda, ale to nie dom dla Maćka, nawet zakładając że zgodziłby się z innym dużym psem. Za daleko żeby móc sprawdzić czy suni nie zje no i to 3 piętro. Quote
Beatkaa Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='Mysza2']Miałam wczoraj telefon w sprawie Maciusia. Bardzo fajna pani, ale myślała patrząc na zdjęcie że Maciek jest mniejszy. Pani jest z Gdańska, mieszkanie na 3 piętrze, jedna duża sunia w domu i czwórka dzieci. Szkoda, ale to nie dom dla Maćka, nawet zakładając że zgodziłby się z innym dużym psem. Za daleko żeby móc sprawdzić czy suni nie zje no i to 3 piętro.[/QUOTE] No tak,zgadzam się Myszko. Quote
beataczl Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='Mysza2']Miałam wczoraj telefon w sprawie Maciusia. Bardzo fajna pani, ale myślała patrząc na zdjęcie że Maciek jest mniejszy. Pani jest z Gdańska, mieszkanie na 3 piętrze, jedna duża sunia w domu i czwórka dzieci. Szkoda, ale to nie dom dla Maćka, nawet zakładając że zgodziłby się z innym dużym psem. Za daleko żeby móc sprawdzić czy suni nie zje no i to 3 piętro.[/QUOTE] windy nie ma pewnie..szkoda ..a macie jakies doswiadczenie jak Macius do innych psow, do suczek,kotkow..? a jeszcze odn. schodow, to znam zupelnie niewidoma sunie ktora znalazla dom w bloku w Warszawie i zasuwa jak motorek po schodach bez zadnego problemu...w schronisku wogole nie bylo schodow od razu zejscie z pomieszczen na wybieg. Quote
Mysza2 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='beataczl']windy nie ma pewnie..szkoda ..a macie jakies doswiadczenie jak Macius do innych psow, do suczek,kotkow..? a jeszcze odn. schodow, to znam zupelnie niewidoma sunie ktora znalazla dom w bloku w Warszawie i zasuwa jak motorek po schodach bez zadnego problemu...w schronisku wogole nie bylo schodow od razu zejscie z pomieszczen na wybieg.[/QUOTE] Maciek do obcych psiaków jest agresywny, kiedyś był chętny dom dla niego z dwoma psami, byłyśmy z Emiś i Maćkiem w odwiedzinach, psy były zapoznawane na zewnątrz, ale nic z tego nie wyszło, Maciek rzucał się na nie a jednego to wręcz szukał żeby go dorwać. A co do schodów to Maciek ma problemy z tylnymi łapami, z czasem mogą być coraz większe. Ale niezależnie od tego Pani chciała mniejszego psa. Quote
Recommended Posts