Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I taki będzie, nie może utyć, bo mu tył siądzie. W porównaniu z tym co było po zabiegu, to fajnie się zaokrąglił. Nie sterczy mu miednica, żebra też nie sterczą. Na zdjęciach może różnicę widać niewielką, ale w dotyku jest ogromna.

Dla porównania jedno ze starszych zdjęć [url]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=240939435960758&set=a.223826957672006.65362.174832399238129&type=3&theater[/url]

Posted

Widziałam dzisiaj Maćka "na żywo" i wierzcie mi w porównaniu z grudniem bardzo się zmienił, on wcześniej był przeraźliwie chudy, niebo a ziemia z tym co było, ma błyszczącą jedwabistą piękną sierść, żebra nie sterczą, pychol pięknie obrośnięty i rzeczywiście największy stróż i pyskacz ze wszystkich:).
Emiś widzi go codziennie ja miałam ponad 2 miesiące przerwy, zmiana jest kolosalna.
Pięknie go wyprowadziła.
Mam zdjęcia w komórce ale masakrycznie nieostre bo ta wiercipięta sekundy na miejscu nie usiedzi tylko łazi.

Posted

[quote name='Mysza2']Widziałam dzisiaj Maćka "na żywo" i wierzcie mi w porównaniu z grudniem bardzo się zmienił, on wcześniej był przeraźliwie chudy, niebo a ziemia z tym co było, ma błyszczącą jedwabistą piękną sierść, żebra nie sterczą, pychol pięknie obrośnięty i rzeczywiście największy stróż i pyskacz ze wszystkich:).
Emiś widzi go codziennie ja miałam ponad 2 miesiące przerwy, zmiana jest kolosalna.
Pięknie go wyprowadziła.
Mam zdjęcia w komórce ale masakrycznie nieostre bo ta wiercipięta sekundy na miejscu nie usiedzi tylko łazi.[/QUOTE]

Potwierdzam Maciuś przeszedł prawdziwą metamorfozę:loveu:
To co Emilka włozyła w jego psie serce i ciałko miłości i opieki NIE da się opisać.
Maciuś wygląda jak nowy :) Przepiękny :) śliczna lśniąca sierść która już nie wychodzi garściami ...boczki już nie wystające :)
Widok Maciejki mnie po prostu zwalił pozytywnie z nóg :loveu:

Posted

[quote name='Wiedźma']No to jeszcze dom i kanapa do pilnowania![/QUOTE]
bardzo by się przydało, to naprawdę fajny adopcyjny psiak, Emiś mówiła że na tej karmie, wszystko jest ok i nie ma "niespodzianek" :)

Posted

a od Brunkowej panci też niespodzianka dla Maciejki

[B]"Bardzo się cieszymy że Maciejko ma się dobrze i trzymamy kciuki za jego domek .Mam nadzieję że wkrótce się znajdzie.W tym miesiącu moja znajoma dołożyła jednorazowo 10 złotych dla niego,wpłacę więc 30 zł. Pozdrawiamy wszystkie cioteczki i miziamy wszystkie bidy.
Jasia z Księciuniem."[/B]

Posted

Dla rodzinki Brunka - Księciunia przesyłamy miliony ciepłych myśli i buziaków:loveu:
Otrzymaliśmy 30 zł od rodzinki i znajomej naszego Brunka dla Maciejki :loveu::loveu::loveu:
I oczywiście deklaracja stała ( marzec) od naszej Myszki2 :loveu:
Wszystko uzupełnione w 2 poście :)
W razie jakich kolwiek wątpliwości proszę krzyczeć ;)

Posted

Przelewam naszemu Maciejce 290 zł ( hotelik luty ).
Jutro będę widziała się z Maciusiem i osobiście go wygłaskam od wszystkich cioteczek tak dzielnie mu kibicujących ;)
A Maciuś przepiękny chłopak jest :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Przelewam naszemu Maciejce 290 zł ( hotelik luty ).
Jutro będę widziała się z Maciusiem i osobiście go wygłaskam od wszystkich cioteczek tak dzielnie mu kibicujących ;)
A Maciuś przepiękny chłopak jest :)[/QUOTE]

Ode mnie też mizianki dla Maciusia.

Posted

[quote name='Beatkaa']Też przesyłam mizianki dla Maciusia :)[/QUOTE]

Beatka Ty się szykuj na odwiedziny naszych chłopaków w hoteliku ;) czym więcej rąk do głaskania tym chłopcy szczęśliwsi ;)
To znaczy oprócz burczącego Misia któremu trzeba wkupić się w łaski ;)

Posted

załamać się można że żadnego odzewu z ogłoszeń, nie tylko Maćkowych zresztą. Widzące młode i w "typie rasy" i też zero telefonów.
Też tak macie?
Beata uszy do góry:)