Mysza2 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 A ja dalej zdjęć nie widzę, i mam błąd wczytywania strony jak wchodzę w linka:( Quote
Emiś Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 To daj Ciocia mejla, na skrzynkę Ci wyślę. Albo pakuj się w auto i przyjeżdżaj na kawuchę :D :drinking: Quote
Awit Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Jak dawno mnie nie było, kochany Maciuś. Ale jaki on jest szczuplutki. Quote
Emiś Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 I taki będzie, nie może utyć, bo mu tył siądzie. W porównaniu z tym co było po zabiegu, to fajnie się zaokrąglił. Nie sterczy mu miednica, żebra też nie sterczą. Na zdjęciach może różnicę widać niewielką, ale w dotyku jest ogromna. Dla porównania jedno ze starszych zdjęć [url]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=240939435960758&set=a.223826957672006.65362.174832399238129&type=3&theater[/url] Quote
piescofajnyjest Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 rzeczywiscie sie troszke zaokraglil:) bez porownania ze starym zdjeciem.... Quote
Asiaczek Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Według mnie tez troche szczuplo wygląda. Ale teraz juz wiem, że grubszy nie powinien byc... pzdr. Quote
Beatkaa Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='piescofajnyjest']rzeczywiscie sie troszke zaokraglil:) bez porownania ze starym zdjeciem....[/QUOTE] Dokładnie,też tak myślę ;) Quote
Mysza2 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Widziałam dzisiaj Maćka "na żywo" i wierzcie mi w porównaniu z grudniem bardzo się zmienił, on wcześniej był przeraźliwie chudy, niebo a ziemia z tym co było, ma błyszczącą jedwabistą piękną sierść, żebra nie sterczą, pychol pięknie obrośnięty i rzeczywiście największy stróż i pyskacz ze wszystkich:). Emiś widzi go codziennie ja miałam ponad 2 miesiące przerwy, zmiana jest kolosalna. Pięknie go wyprowadziła. Mam zdjęcia w komórce ale masakrycznie nieostre bo ta wiercipięta sekundy na miejscu nie usiedzi tylko łazi. Quote
piescofajnyjest Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 kochany Maciejka-pies strozujacy!!! Quote
Martika&Aischa Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Mysza2']Widziałam dzisiaj Maćka "na żywo" i wierzcie mi w porównaniu z grudniem bardzo się zmienił, on wcześniej był przeraźliwie chudy, niebo a ziemia z tym co było, ma błyszczącą jedwabistą piękną sierść, żebra nie sterczą, pychol pięknie obrośnięty i rzeczywiście największy stróż i pyskacz ze wszystkich:). Emiś widzi go codziennie ja miałam ponad 2 miesiące przerwy, zmiana jest kolosalna. Pięknie go wyprowadziła. Mam zdjęcia w komórce ale masakrycznie nieostre bo ta wiercipięta sekundy na miejscu nie usiedzi tylko łazi.[/QUOTE] Potwierdzam Maciuś przeszedł prawdziwą metamorfozę:loveu: To co Emilka włozyła w jego psie serce i ciałko miłości i opieki NIE da się opisać. Maciuś wygląda jak nowy :) Przepiękny :) śliczna lśniąca sierść która już nie wychodzi garściami ...boczki już nie wystające :) Widok Maciejki mnie po prostu zwalił pozytywnie z nóg :loveu: Quote
Wiedźma Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 No to jeszcze dom i kanapa do pilnowania! Quote
Mysza2 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Wiedźma']No to jeszcze dom i kanapa do pilnowania![/QUOTE] bardzo by się przydało, to naprawdę fajny adopcyjny psiak, Emiś mówiła że na tej karmie, wszystko jest ok i nie ma "niespodzianek" :) Quote
Martika&Aischa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 A na Maciejkowym koncie kolejne stałe deklaracje od cioteczek :) Makrofix1 ( marzec) 10 zł yolanowi (kwiecień) 10 zł Elypsa ( marzec) 10 zł Pięknie dziękujemy:loveu: Quote
Mysza2 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 a od Brunkowej panci też niespodzianka dla Maciejki [B]"Bardzo się cieszymy że Maciejko ma się dobrze i trzymamy kciuki za jego domek .Mam nadzieję że wkrótce się znajdzie.W tym miesiącu moja znajoma dołożyła jednorazowo 10 złotych dla niego,wpłacę więc 30 zł. Pozdrawiamy wszystkie cioteczki i miziamy wszystkie bidy. Jasia z Księciuniem."[/B] Quote
Martika&Aischa Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Dla rodzinki Brunka - Księciunia przesyłamy miliony ciepłych myśli i buziaków:loveu: Otrzymaliśmy 30 zł od rodzinki i znajomej naszego Brunka dla Maciejki :loveu::loveu::loveu: I oczywiście deklaracja stała ( marzec) od naszej Myszki2 :loveu: Wszystko uzupełnione w 2 poście :) W razie jakich kolwiek wątpliwości proszę krzyczeć ;) Quote
Martika&Aischa Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Przelewam naszemu Maciejce 290 zł ( hotelik luty ). Jutro będę widziała się z Maciusiem i osobiście go wygłaskam od wszystkich cioteczek tak dzielnie mu kibicujących ;) A Maciuś przepiękny chłopak jest :) Quote
Lobaria Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Przelewam naszemu Maciejce 290 zł ( hotelik luty ). Jutro będę widziała się z Maciusiem i osobiście go wygłaskam od wszystkich cioteczek tak dzielnie mu kibicujących ;) A Maciuś przepiękny chłopak jest :)[/QUOTE] Ode mnie też mizianki dla Maciusia. Quote
Martika&Aischa Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Beatkaa']Też przesyłam mizianki dla Maciusia :)[/QUOTE] Beatka Ty się szykuj na odwiedziny naszych chłopaków w hoteliku ;) czym więcej rąk do głaskania tym chłopcy szczęśliwsi ;) To znaczy oprócz burczącego Misia któremu trzeba wkupić się w łaski ;) Quote
Mysza2 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 załamać się można że żadnego odzewu z ogłoszeń, nie tylko Maćkowych zresztą. Widzące młode i w "typie rasy" i też zero telefonów. Też tak macie? Beata uszy do góry:) Quote
Recommended Posts