Naklejka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Trzymam kciuki :) Nie chcesz fizjologa? Do weta taki szmaciany będzie ok, ale nic więcej. Mi jeden taki w domu zalega od Sary :P Jetsan też je marchewki, on je wszystkie owoce i warzywa, zawsze świnkom podkradał :lol: Quote
Naklejka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Do weta materiałowy jest dobry, nikogo nie poobija ;) A tak to fizjolog.... ja mam skórzany, do weta, na miasto, pies się w nim umie wietrzyć :) Ale Jetsan wetów nie gryzie, chociaż nigdy nie wiadomo :P Quote
jambi Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 a moge byc świnia i troszke pospamować? WAŻNA SPRAWA!!! Do adopcji Yorko- sznaucer!!! :evil_lol: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213936-DO-ADOPCJI-YORKOSZNAUCER...i-inne-)-do-13.09-godz.-13.00?p=17561866#post17561866[/URL] i przy okazji, taki bazarek jeszcze ;) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213933-LITERATURA-szpiedzy-wojna-czasy-bezpieki-TANIO!-Do-12.09-godz.-17-00?p=17561960#post17561960[/URL] Quote
taxelina Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 No to mam nadzieje ze wszystko bedzie okej! Quote
Naklejka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Fizjologa nie dostaniesz, może jakiś metalowy dla sznaucera, bernardyna :evil_lol: Możesz psa pomierzyć i na allegro kupić kaganiec.... Quote
Beatkaa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 O jeny,jaki pech! Nawet we własnym domu czasem nie wiadomo co się moze przydarzyć :roll: Quote
Artemida Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 straszna historia... A tak w ogóle to twój Luks ma bardzo hipnotyzujące spojrzenie :D:D Pozdrawiam :) Quote
Naklejka Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Brat startuje, kilka tybków które chcę zobaczyć ( ale nie dlatego że mi się podobają :lol:) Więc jedziemy na 100% :D Quote
Bjuta Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [QUOTE=ania >;17563007]słuchajcie historii sprzed godziny! wracam ze spaceru, otworzyłam już drzwi z mieszkania, jak zwykle delikatnie, żeby zajrzeć czy kota nie ma. był w przedpokoju, ale trochę dalej, wiec wchodzimy... a tu nagle wpada do przedpokoju czarny buldożek francuski i zaczynają się z Luksem gryźć :crazyeye: ja w ogóle szok! co się dzieje?! co ten pies tu robi?! jeszcze na dodatek ciemno w przedpokoju, odciągam Luksa, krzyczę do mamy: jezuuu weź tego psa!!! do tego wszystkiego włączył się kot, który zaczął skakać i atakować pazurami! mama złapała tego buldoga za tulów (nie miał obroży), mi jakimś cudem udało się Luksa wrzucić do pokoju, broniąc go przed kotem, który chyba dostał ode mnie nogą :oops: mama wypchnęła buldożka za drzwi, kot dalej wydawał z siebie bojowe odgłosy i chyba w ogóle nie wiedział co jest grane. masakra!!! ten pies mieszka na parterze, nie mam pojęcia jakim cudem wlazł na 3 piętro niezauważony, skoro Luks wchodzi po schodach w żółwim tempie i zawsze jestem kilka schodów wyżej i patrze na niego. jak mama go wyrzucała za drzwi to słyszała, że go wołają. chyba musiał im wylecieć z mieszkania jak wychodzili albo wchodzili, bo on zawsze jest na smyczy, facet mi mówił, że nie lubi innych psów. dobrze, że mamy nie dziabnął. takie rzeczy we własnym domu!!! normalnie szok![/QUOTE] O rany! To faktycznie miałyście niezłą zawieruchę!! Quote
taxelina Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [url]https://lh6.googleusercontent.com/-qbng848hQDc/TmcygKsqg-I/AAAAAAAAE4g/fdktiGg-QSg/DSC_5230.jpg[/url] lesny wilk :loveu: Quote
Naklejka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Jakie ładne tereny :D Luks bardzo zadowolony :loveu: Quote
Naklejka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Atrakcje :) O której jutro będziesz na wystawie? W październiku jest Zabrzańska wystawa... w Gliwicach na Łabędach ;) Quote
Naklejka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Tak, o 10 się zaczyna, ja chyba będę na 11 :) ooo, fajnie, to na jakimś stadionie jest... Quote
Recommended Posts