Mysia_ Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [QUOTE=ania >;17305189]coś tam lepiej ;) Misza dalej taka wystraszona, teraz ma swoją bazę wysoko na szafce i schodzi tylko na jedzenie. a Negrii widać, że poczuła się pewniej, bo Luks ją omija, a ona potrafi usiąść metr przed nim, odwrócić się tyłem i się przeciągnąć :lol: Luksowi zdarza się jeszcze czasem ekscytować i nawet na nią szczeknąć, wtedy się jeży i syczy, a Luks na moje "nie wolno" siada i przeprasza łapką, jest uroczy :evil_lol: :loveu: ale u weterynarza to istna masakra :roll: Gosiu, jak on się zachowywał przy waszej wet i jak znosił rożne zabiegi? nie planowałam błękitnego legowiska, ale się zobaczy :evil_lol:[/QUOTE] Panią Gosie zazwyczaj psy lubią, bo zawsze w nagrodę dostają paróweczki :evil_lol: część psów przyprowadzą ja z pod auta i jak wychodzi to odprowadzają :evil_lol: U nas nie przypominam sobie żadnych problemów przy wizytach Luksa w gabinecie... A co on takiego wyprawia? Quote
Naklejka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Dacie radę ;) Ruda też szok przeżywa ostatnio, jak nie na hotelu golden to teraz czarna terierka... :D Quote
Beatkaa Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Jak jedna się już trochę przełamała, to druga na pewno też;) Koty po prostu zdają sobie sprawę,że mają konkurencję:evil_lol: Przynajmniej tak było w przypadku mojej Sapci...zawsze wielki pieszczoch i zazdrość,że spędzam więcej czasu z psem niż z nią...nie przychodzila nawet do mojego pokoju,a teraz juz normalnie śpi ze mną :loveu: Co nie oznacza,że kiedy Bosek wchodzi na "jej" teren i to ona chce być w centrum uwagi to jemu się nie dostanie...heh :diabloti: Quote
taxelina Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Zaintrygowal mnie Twoj baner, cudny psiak:loveu: Quote
Naklejka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Wilczura miała 11lat, a wciąż się jak szczyl zachowywała :P [url]https://lh6.googleusercontent.com/-i2ZHP5oJNnU/TivSqrzglfI/AAAAAAAAEww/gxueyysjNdg/DSCNO%252520804.jpg[/url] podoba mi się to :) Quote
Beatkaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Po Luksie nie widać w ogóle ,że ma tyle lat ile ma :loveu: Jest cuuudowny :) Quote
jonQuilla Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]zobaczyłam Twój bannerek u Obamowej i nie mogłam się oprzeć, musiałam zaglądnąć....uwielbiam psy o niebieskich oczach a jeżeli dodatkowo są ciemnej maści to już w ogóle jestem zakochana :) Lukas to piękny psiak i fajnie że trafił do Ciebie :) życzę Wam samych radosnych chwil :) córa Lukasa też piękna :cool3: wyglądem przypomina troszkę szczenię wilczaka :) :loveu: kocurowe panienki też widziałam i również wymiziaj mocno :) :cool3: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Mysia_ Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [QUOTE=ania >;17306198]to już Ci w schronisku powiem ;) [/QUOTE] chyba miałaś mi coś powiedzieć? :eviltong: [quote name='Naklejka']Wilczura miała 11lat, a wciąż się jak szczyl zachowywała :P [/QUOTE] moja Wika teraz w sierpniu skończy 11 lat, duszę ma szczeniaka - cały czas chce się bawić, ale niestety zdrowie już na to nie pozwala :-( Quote
Beatkaa Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [QUOTE=ania >;17317924] nie było kiedy, ale dzisiaj wpadnę ;) jakaś dziwna ta pogoda, ale padać chyba nie powinno... [/QUOTE] i się rozpadało .... :shake: Quote
Naklejka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Pogoda jest okropna.... :mad: I co z tego że mam wakacje jak ich wykorzystać nie można, jak nie skwar to burze albo deszcz...:mad: Quote
Naklejka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [QUOTE=ania >;17318440]a to już właściwie połowa lata przeleciała :roll:[/QUOTE] Jakie lato? :lol: Quote
Beatkaa Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='Naklejka']Jakie lato? :lol:[/QUOTE] lipcopad :D:D:D Quote
Naklejka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Skwar skwarem, ale to nie było lato:diabloti: pff, ja chcę normalne 25 stopni, nie więcej :lol: Quote
Recommended Posts