Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE=ania >;17305189]coś tam lepiej ;) Misza dalej taka wystraszona, teraz ma swoją bazę wysoko na szafce i schodzi tylko na jedzenie. a Negrii widać, że poczuła się pewniej, bo Luks ją omija, a ona potrafi usiąść metr przed nim, odwrócić się tyłem i się przeciągnąć :lol: Luksowi zdarza się jeszcze czasem ekscytować i nawet na nią szczeknąć, wtedy się jeży i syczy, a Luks na moje "nie wolno" siada i przeprasza łapką, jest uroczy :evil_lol: :loveu:
ale u weterynarza to istna masakra :roll: Gosiu, jak on się zachowywał przy waszej wet i jak znosił rożne zabiegi?

nie planowałam błękitnego legowiska, ale się zobaczy :evil_lol:[/QUOTE]

Panią Gosie zazwyczaj psy lubią, bo zawsze w nagrodę dostają paróweczki :evil_lol: część psów przyprowadzą ja z pod auta i jak wychodzi to odprowadzają :evil_lol:
U nas nie przypominam sobie żadnych problemów przy wizytach Luksa w gabinecie... A co on takiego wyprawia?

Posted

Jak jedna się już trochę przełamała, to druga na pewno też;) Koty po prostu zdają sobie sprawę,że mają konkurencję:evil_lol: Przynajmniej tak było w przypadku mojej Sapci...zawsze wielki pieszczoch i zazdrość,że spędzam więcej czasu z psem niż z nią...nie przychodzila nawet do mojego pokoju,a teraz juz normalnie śpi ze mną :loveu: Co nie oznacza,że kiedy Bosek wchodzi na "jej" teren i to ona chce być w centrum uwagi to jemu się nie dostanie...heh :diabloti:

Posted

Wilczura miała 11lat, a wciąż się jak szczyl zachowywała :P

[url]https://lh6.googleusercontent.com/-i2ZHP5oJNnU/TivSqrzglfI/AAAAAAAAEww/gxueyysjNdg/DSCNO%252520804.jpg[/url]
podoba mi się to :)

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]zobaczyłam Twój bannerek u Obamowej i nie mogłam się oprzeć, musiałam zaglądnąć....uwielbiam psy o niebieskich oczach a jeżeli dodatkowo są ciemnej maści to już w ogóle jestem zakochana :)
Lukas to piękny psiak i fajnie że trafił do Ciebie :) życzę Wam samych radosnych chwil :)

córa Lukasa też piękna :cool3: wyglądem przypomina troszkę szczenię wilczaka :) :loveu:

kocurowe panienki też widziałam i również wymiziaj mocno :) :cool3:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[QUOTE=ania >;17306198]to już Ci w schronisku powiem ;)

[/QUOTE]

chyba miałaś mi coś powiedzieć? :eviltong:

[quote name='Naklejka']Wilczura miała 11lat, a wciąż się jak szczyl zachowywała :P
[/QUOTE]

moja Wika teraz w sierpniu skończy 11 lat, duszę ma szczeniaka - cały czas chce się bawić, ale niestety zdrowie już na to nie pozwala :-(