Mysia_ Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Vlk']witam się tutaj i psiaka pozdrawiam, najlepszego z okazji urodzin, hehe ;) śliczny jest, w ogóle nie widać po nim wieku. A ta jego córcia srebrzysta jest dalej w schronie? Ma jakiś wątek czy coś? ;)[/QUOTE] Jest jeszcze, ale prawie codziennie odwiedza ją pewna rodzinka i myślę, że już wkrótce będzie adopcja ;) Quote
Naklejka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Córcia Luksa dzisiaj została zaadoptowana :) Aniu, kiedy będziesz w schronisku? Quote
Naklejka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Jak moi ulubieńcy znajdują dom to też się cieszę, ale jednak ich potem brakuje.... A... to się nie spotkamy :( Mam nadzieję, ze z Tadzią będzie dobrze... Quote
Bjuta Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Szima to pies marzenie. :) Ponoć super trafiła! :) Quote
Obama Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Dziewczyny,chylę czoła wobec Waszego zaangażowania w schronisku. Ja ilekroć zabierałam psy ze schroniska do dalszej adopcji to wychodziła zdruzgotana. Nie mogę przebywać w schroniskach bo serce się kraje,a ja to potem długo,długo przeżywam.Tym większy szacunek dla Was. Quote
Naklejka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [QUOTE=ania >;17691650]ehh :-( niestety Tadzia była rano w bardzo złym stanie i pojechała do kliniki, była bardzo, bardzo słabiutka, Marcie się dosłownie przelewała przez ręce :-( wetka podjęła decyzje o uśpieniu :-( strasznie przykro, była taką kochaną istotką, dostała szansę, czekał już na nią dom pełen miłości i go nie doczekała bidulka :-(:-(:-( [/QUOTE] :( Mi dużo osób mówiło, że nie potrafiłoby pomagać w schronisku... Ja tam przychodzę z inną myślą, pomagam na tyle ile umiem :) Quote
Beatkaa Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [URL="https://lh3.googleusercontent.com/--jLc4m_nqT8/ToOO3jrFmvI/AAAAAAAAE-Y/_dHOPin-Vns/DSC_6205.jpg"]https://lh3.googleusercontent.com/--jLc4m_nqT8/ToOO3jrFmvI/AAAAAAAAE-Y/_dHOPin-Vns/DSC_6205.jpg[/URL] moje ulubione :loveu: okolic zazdroszczę bardzo bardzo...;) Quote
Artemida Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [url]https://lh3.googleusercontent.com/-YIWzkc-gcrc/ToOO4ekedlI/AAAAAAAAE-g/DjCE3PNugEY/DSC_6218.jpg[/url] boska mina :D Quote
Bjuta Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Też to najbardziej lubię! Na jakiś konkurs z tą fotą!! Quote
zaba14 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 hej !! Od pierwszej strony dziś prześledziłam waszą historie :) Luks jest bardzo sympatycznym i pięknym psem !! :) super, że dałaś mu dom !! Jak się teraz ma sytuacja z kotami? :) Kupiłaś mu tą niebieską chustkę?? Jeśli nie, to ja chętnie oddam temu zabrzańskiemu psu :) kupiłam dla swojej suczki czerwoną i niebieską, ale niebieskiej nigdy jej nie założyłam, tylko musiałabym poszukać bo po przeprowadzce pewnie się gdzieś zawieruszyła!! :) Quote
zaba14 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 a więc jutro mam wolne to poszukam tej chusty :) może podpytaj na kocim forum, jak przełamać lody między kotami a psem?? niestety ja na kotach się nie znam :) gdzie był robione fotki z nad wody? :> Quote
Naklejka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Ale pięknie! Tak się zastanawiałam co to za jeziorko... Siostra w wakacje tam jeździła.... a ja kiedyś z psem ta pojadę :D zaba kiedyś w Zabrzu mieszkała :) Quote
zaba14 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Naklejka']Ale pięknie! Tak się zastanawiałam co to za jeziorko... Siostra w wakacje tam jeździła.... a ja kiedyś z psem ta pojadę :D zaba kiedyś w Zabrzu mieszkała :)[/QUOTE] oj kochana, ja dalej jestem zameldowana w Zabrzu :D i nigdy nie wiadomo, czy nie zjadę do PL :))) Quote
Naklejka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Oj tam, oj tam, nie wracaj, nie ma po co :P Ja na ten syf patrzeć nie mogę :lol: Quote
Recommended Posts