Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pusiakowa']Własna siostra mnie nie chce, własna siostra...[/QUOTE]
aa tam, przejmujesz się. ;d mi chodziło o to, że ze mną musi być Klaudia, Mariusz, Culineo, Anka, Anita i chłopaki. :loveu: a jak się zmieścisz to zapraszam. ;d

[quote name='klaudusia0219']a ja nie chce brac nikogo, bo jestem złym samolubem :D i wole się integrować niż niańczyć koleżanki :diabloti: !!!!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
jaki spam. :grin:

Posted

[quote name='C&B']Chyba że chrapiesz lub zgrzytasz zębami - wtedy nie :razz:[/QUOTE]
Nie :multi: :multi:

[quote name='dogomanka_']aa tam, przejmujesz się. ;d mi chodziło o to, że ze mną musi być Klaudia, Mariusz, Culineo, Anka, Anita i chłopaki. :loveu: a jak się zmieścisz to zapraszam. ;d [/QUOTE]
Pffff. :roll: Kiedyś na wycieczce przespałam tylko jedną noc u siebie więc tak też może się wydarzyć :diabloti: Ja dużo miejsca nie potrzebuję :D:D

Posted

[quote name='Talia']dog193, a dlaczego masz nick dog 193 :)[/QUOTE]
A 5 dyszek masz? :D

Klaudusia0219 (:diabloti:), tutaj nie ma co spamować - nie nalicza postów :( Zabiję Iśke :diabloti:

Talia, super, tylko będziemy spać jeszcze z moim zajebistym foksem :loveu: :D

Posted

[quote name='dog193']
Iska, mam ochotę cię zabić, że założyłaś ten watek w Foto Blogach. Wiesz, ile ja już bym sobie postów nabiła, wiesz? :mad:[/QUOTE]
A gdzie niby miałam założyć? Pytałam na ognisku gdzie to zakładać, wszyscy powiedzieli że na fotoblogach, nikt nie protestował :eviltong: bywa.

Mi tam wisi z kim będę w domku i tak jeszcze 100 razy się zmieni skład :lol:
Czy ktoś poza mną ma zdjęcia?

Pisałam gdzieś na poprzednim wątku, ale nie wiem czy wszyscy wiedzą, zostało nam zlotowe 300zł (na początku było liczone po 6 osób na domek). Czy wszyscy się zgadzają żeby przelać tą kasę na psy w potrzebie? Konkretnie myślałyśmy o części na spłatę mega długu dla Budrysek, a resztę dla Ulv. Pasi? :)

Posted

A właśnie, za ok tydzień planuję robić bazarek na Shilę Karilkową. Mam trochę obroży i szelek od Karilki, trochę swoich rzeczy, jeszcze muszę pogrzebać w domu. Może ktoś sie chce dorzucić z czymś? Czymkolwiek, bo moje rzeczy i tak każda z inne półki. Z tym że wysyłkę bierzecie na siebie, bo bez sensu wysyłać rzeczy z drugiego końca Polski do mnie do Krk a dopiero potem do ewentualnej osoby kupującej.

Posted

[quote name='Avaloth']A właśnie, za ok tydzień planuję robić bazarek na Shilę Karilkową. Mam trochę obroży i szelek od Karilki, trochę swoich rzeczy, jeszcze muszę pogrzebać w domu. Może ktoś sie chce dorzucić z czymś? Czymkolwiek, bo moje rzeczy i tak każda z inne półki. Z tym że wysyłkę bierzecie na siebie, bo bez sensu wysyłać rzeczy z drugiego końca Polski do mnie do Krk a dopiero potem do ewentualnej osoby kupującej.[/QUOTE]
masz odrazu ogłosić bazarek !!!!!! ja chce coś kupić dla mojej Syrenki <3

Posted

[quote name='klaudusia0219']masz odrazu ogłosić bazarek !!!!!! ja chce coś kupić dla mojej Syrenki <3[/QUOTE]
Dobrze Culineo :D Nie wiem czy coś dla Syrenki znajdziesz, ale może akurat xd

Dzisiaj zdjęć nie będzie bo ogarniam schroniskowe dzisiejsze, mają wyższy priorytet ;P

Posted

Iśka ja może w ten weekend bym się wybrała do Krakowa, jak znajde jakieś rzeczy na bazarek to mogę Ci podrzucić, okej? ;)

ps. pisałaś może do Felki o tą książkę? :)

Posted

A może masz tam jakiś fiolet lub zieleń bo zasmutniała wróciłam ze zlotu bez elementu w tym kolorze psiej garderoby,;)

Zdjecia ja mam, ale jak narazie wracam o 22 do domu od 10 rano więc musicie poczekać jak narazie dziś cos wkleję w mniejszej ilości :)
Co do przyszłego zlotu, jadę i lokuję się ku burżuazji, gdyż przypomniałam sobię kolejny tekst z tegoż domku uwaga:
"Gurale, łoscypki, hej...." haha;d

Posted

[B]Bartiśkowa_[/B], a dlaczego Bartleja nie było na zlocie?
[SIZE="1"]< Ps. Mój chłopak zakochał się z Jokerze :) > [/SIZE]'

EDIT:
Już wiem. Przykro mi :(

Posted

A tak ogólnie to przyda się może: [url]http://www.facebook.com/cavianibylandia?ref=profile[/url]
Nie znam Was po nazwiskach :(