C&B Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Chyba że chrapiesz lub zgrzytasz zębami - wtedy nie :razz: Quote
polciuaa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Pusiakowa']Własna siostra mnie nie chce, własna siostra...[/QUOTE] aa tam, przejmujesz się. ;d mi chodziło o to, że ze mną musi być Klaudia, Mariusz, Culineo, Anka, Anita i chłopaki. :loveu: a jak się zmieścisz to zapraszam. ;d [quote name='klaudusia0219']a ja nie chce brac nikogo, bo jestem złym samolubem :D i wole się integrować niż niańczyć koleżanki :diabloti: !!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] jaki spam. :grin: Quote
Talia Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 dog193, a dlaczego masz nick dog 193 :) Oj dobra niech będzie na mnie. Cała 16stka to były nudne mimozy - oprócz mnie. Quote
Culineo Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='dogomanka_'] jaki spam. :grin:[/QUOTE] oj tam :D hop hop Quote
Pusiakowa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='C&B']Chyba że chrapiesz lub zgrzytasz zębami - wtedy nie :razz:[/QUOTE] Nie :multi: :multi: [quote name='dogomanka_']aa tam, przejmujesz się. ;d mi chodziło o to, że ze mną musi być Klaudia, Mariusz, Culineo, Anka, Anita i chłopaki. :loveu: a jak się zmieścisz to zapraszam. ;d [/QUOTE] Pffff. :roll: Kiedyś na wycieczce przespałam tylko jedną noc u siebie więc tak też może się wydarzyć :diabloti: Ja dużo miejsca nie potrzebuję :D:D Quote
Talia Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Dog193 a w ogóle to wole z Toba spać, bo lubię Panów :) Quote
dog193 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Talia']dog193, a dlaczego masz nick dog 193 :)[/QUOTE] A 5 dyszek masz? :D Klaudusia0219 (:diabloti:), tutaj nie ma co spamować - nie nalicza postów :( Zabiję Iśke :diabloti: Talia, super, tylko będziemy spać jeszcze z moim zajebistym foksem :loveu: :D Quote
Talia Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ale 5 dyszek to nie za wyjaśnienie nicku tylko wiesz za co. Zabieram się za robienie bazarku ;) Quote
Avaloth Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='dog193'] Iska, mam ochotę cię zabić, że założyłaś ten watek w Foto Blogach. Wiesz, ile ja już bym sobie postów nabiła, wiesz? :mad:[/QUOTE] A gdzie niby miałam założyć? Pytałam na ognisku gdzie to zakładać, wszyscy powiedzieli że na fotoblogach, nikt nie protestował :eviltong: bywa. Mi tam wisi z kim będę w domku i tak jeszcze 100 razy się zmieni skład :lol: Czy ktoś poza mną ma zdjęcia? Pisałam gdzieś na poprzednim wątku, ale nie wiem czy wszyscy wiedzą, zostało nam zlotowe 300zł (na początku było liczone po 6 osób na domek). Czy wszyscy się zgadzają żeby przelać tą kasę na psy w potrzebie? Konkretnie myślałyśmy o części na spłatę mega długu dla Budrysek, a resztę dla Ulv. Pasi? :) Quote
dog193 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Talia']Ale 5 dyszek to nie za wyjaśnienie nicku tylko wiesz za co. [/QUOTE] Za wyjaśnienie nicku też :D Quote
Culineo Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 ja też jestem za :) DOG 1 9 3 o co ci chodzi z tym ':diabloti:' przy moim nicku ? :evil_lol: Quote
dog193 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Bo już pamiętam, co oznaczają te cyferki, ha! :evil_lol: Quote
Culineo Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='dog193']Bo już pamiętam, co oznaczają te cyferki, ha! :evil_lol:[/QUOTE] łooooo no to ci poem że szaleństwo :D Quote
polciuaa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ja tak samo już na zlocie mówiłam, że jestem za przelaniem kaski na Budrysek i jej dług. :) Quote
Avaloth Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 A właśnie, za ok tydzień planuję robić bazarek na Shilę Karilkową. Mam trochę obroży i szelek od Karilki, trochę swoich rzeczy, jeszcze muszę pogrzebać w domu. Może ktoś sie chce dorzucić z czymś? Czymkolwiek, bo moje rzeczy i tak każda z inne półki. Z tym że wysyłkę bierzecie na siebie, bo bez sensu wysyłać rzeczy z drugiego końca Polski do mnie do Krk a dopiero potem do ewentualnej osoby kupującej. Quote
Culineo Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Avaloth']A właśnie, za ok tydzień planuję robić bazarek na Shilę Karilkową. Mam trochę obroży i szelek od Karilki, trochę swoich rzeczy, jeszcze muszę pogrzebać w domu. Może ktoś sie chce dorzucić z czymś? Czymkolwiek, bo moje rzeczy i tak każda z inne półki. Z tym że wysyłkę bierzecie na siebie, bo bez sensu wysyłać rzeczy z drugiego końca Polski do mnie do Krk a dopiero potem do ewentualnej osoby kupującej.[/QUOTE] masz odrazu ogłosić bazarek !!!!!! ja chce coś kupić dla mojej Syrenki <3 Quote
Avaloth Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='klaudusia0219']masz odrazu ogłosić bazarek !!!!!! ja chce coś kupić dla mojej Syrenki <3[/QUOTE] Dobrze Culineo :D Nie wiem czy coś dla Syrenki znajdziesz, ale może akurat xd Dzisiaj zdjęć nie będzie bo ogarniam schroniskowe dzisiejsze, mają wyższy priorytet ;P Quote
polciuaa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Iśka ja może w ten weekend bym się wybrała do Krakowa, jak znajde jakieś rzeczy na bazarek to mogę Ci podrzucić, okej? ;) ps. pisałaś może do Felki o tą książkę? :) Quote
Bartiśkowa_ Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 A może masz tam jakiś fiolet lub zieleń bo zasmutniała wróciłam ze zlotu bez elementu w tym kolorze psiej garderoby,;) Zdjecia ja mam, ale jak narazie wracam o 22 do domu od 10 rano więc musicie poczekać jak narazie dziś cos wkleję w mniejszej ilości :) Co do przyszłego zlotu, jadę i lokuję się ku burżuazji, gdyż przypomniałam sobię kolejny tekst z tegoż domku uwaga: "Gurale, łoscypki, hej...." haha;d Quote
omry Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [B]Bartiśkowa_[/B], a dlaczego Bartleja nie było na zlocie? [SIZE="1"]< Ps. Mój chłopak zakochał się z Jokerze :) > [/SIZE]' EDIT: Już wiem. Przykro mi :( Quote
Talia Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 A tak ogólnie to przyda się może: [url]http://www.facebook.com/cavianibylandia?ref=profile[/url] Nie znam Was po nazwiskach :( Quote
Avaloth Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Ode mnie poszło zaproszenie, mam w znajomych Anulę, Ewke, Pole, Domć, Klaudie*2, Anke, Natalie, Anke, Ole, Justyne, Jolke, Anite to sobie szukaj :D Quote
ulvhedinn Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Zgodnie z przewidywaniami, mam następnego psa (a ścisle mówiąc sunię). Niesprawną oczywiście...... Quote
Recommended Posts