omry Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='ulvhedinn']Było jechać ;)[/QUOTE] Jeśli nie będziecie mieli nic przeciwko to się wprosimy za rok z Iwankiem. :) Quote
Avaloth Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Za rok planujemy ośrodek w którym jest ponad 30 spań, a dla rottka i jego pańci na pewno się znajdzie miejsce :loveu: Anuś- bodnęłabym Cię, ale nie dostanę :diabloti: Quote
Culineo Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Avaloth']Za rok planujemy ośrodek w którym jest ponad 30 spań, a dla rottka i jego pańci na pewno się znajdzie miejsce :loveu: Anuś- bodnęłabym Cię, ale nie dostanę :diabloti:[/QUOTE] yyy to ja se już rezerwuje !!! bo potem miejsca nie bydzie :diabloti: Quote
omry Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Avaloth']Za rok planujemy ośrodek w którym jest ponad 30 spań, a dla rottka i jego pańci na pewno się znajdzie miejsce :loveu:[/QUOTE] A dla pańcia? :D Cieszę się bardzo :) A teraz pokazujcie zdjęcia, bym choć oczy nacieszyła. :lol: Quote
Tepes Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Avaloth'] Anuś- bodnęłabym Cię, ale nie dostanę :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=blue]ym, że co nie dostaniesz bo jakos nie skapowałach:evil_lol:[/COLOR] Quote
C&B Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Ja tak patrzę na te fotki, no i stwierdzam, że za rok muszę wziąć Pradę - jej takich ładnych nacykacie :loveu::loveu: Quote
Avaloth Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='omry']A dla pańcia? :D Cieszę się bardzo :) A teraz pokazujcie zdjęcia, bym choć oczy nacieszyła. :lol:[/QUOTE] Dla pańcia też, każdy facet mile widziany, w tym roku było aż 3 :evil_lol: [quote name='klaudusia0219']yyy to ja se już rezerwuje !!! bo potem miejsca nie bydzie :diabloti:[/QUOTE] Ja też, ja też ! Anuś- no nie mam na tyle długich rąk cz też nóg żebym Cię mogła bodnąć z mojego domu kiedy Ty siedzisz w swoim. Rozumisz? :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Avaloth']Dla p Anuś- no nie mam na tyle długich rąk cz też nóg żebym Cię mogła bodnąć z mojego domu kiedy Ty siedzisz w swoim. Rozumisz? :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=blue]taaa teroz już ja:evil_lol: dowej foty a nie marudź;p[/COLOR] Quote
polciuaa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='klaudusia0219']yyy to ja se już rezerwuje !!! bo potem miejsca nie bydzie :diabloti:[/QUOTE] a co, tabor cygański Ci nie pasił? :evil_lol: [url]https://lh6.googleusercontent.com/-g3GLvC3d1B8/TiXNiF6MgYI/AAAAAAAADPY/DCnqAUhHJV0/s720/IMG_6925.JPG[/url] jaka Chica jest słodziutka. :loveu: wracając do tekstów zlotowych jest jeszcze: [B] Sharki jeb.ie rybią czachą. [/B] :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Jak będę miała dojazd to też się piszę na przyszły rok :D . Tylko kto mnie przygarnie... Quote
Bewarka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Pusiakowa']Jak będę miała dojazd to też się piszę na przyszły rok :D . Tylko kto mnie przygarnie...[/QUOTE] Jeśli będzie nad morzem to pewnie jeden dom wynajmą albo coś takiego :) Quote
anka11 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [QUOTE]Dla pańcia też, każdy facet mile widziany, w tym roku było aż 3 [/QUOTE] w pewnym momencie z 10... :P Quote
polciuaa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='anka11']w pewnym momencie z 10... :P[/QUOTE] dokładnie. :evil_lol: w Bobolinie chce mieć wszystkie te same osoby w domku ze mną co w tym roku, dziękuje, dobranoc. :evil_lol: w końcu burżuazja musi się trzymać razem. :razz: Quote
Culineo Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='dogomanka_']dokładnie. :evil_lol: w Bobolinie chce mieć wszystkie te same osoby w domku ze mną co w tym roku, dziękuje, dobranoc. :evil_lol: w końcu burżuazja musi się trzymać razem. :razz:[/QUOTE] hahaha jbc ew możemy przygarnąć kogoś kto z nami wytrzyma ! :D:D Quote
Pusiakowa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='klaudusia0219']hahaha jbc ew możemy przygarnąć kogoś kto z nami wytrzyma ! :d:d[/quote] ja, ja ! :D :D Quote
Culineo Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Pusiakowa']ja, ja ! :D :D[/QUOTE] pewna jesteś ;> u nas to i z wariatkowa ludziom trudno by było :roflt: Quote
anka11 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Klaudia ja pierdziu co Ty sobe hopałaś że już masz tyle postów?! :lol: z tego co widziałam w tym bobolinie też są domki do 7 osób Quote
Culineo Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='anka11']Klaudia ja pierdziu co Ty sobe hopałaś że już masz tyle postów?! :lol: z tego co widziałam w tym bobolinie też są domki do 7 osób[/QUOTE] nie hopałam !!!!! hahahah bo ja mam galerie na rasie ! <3 Quote
C&B Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Pusiakowa']ja, ja ! :D :D[/QUOTE] Siuś, a ze mną nie chcesz być?:-( Quote
Pusiakowa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='klaudusia0219']pewna jesteś ;> u nas to i z wariatkowa ludziom trudno by było :roflt:[/QUOTE] Uwierz, że ja dam radę ciekawe czy wy dacie :D [quote name='C&B']Siuś, a ze mną nie chcesz być?:-([/QUOTE] Wiadomo, ze chcę :D . Najlepiej wynajmijmy domek 100 osobowy :D:D Quote
C&B Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Trzeba wziąć domki ze zmywarką! :diabloti: Wtedy naczynia nie będę 3 dni czekały, żeby ktoś je umył:evil_lol: Quote
Recommended Posts