Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='piescofajnyjest']tak??????? a gdzie sie przeprowadzacie??? jak moge wiedziec, oczywiscie.......ile masz ziemi ? i za ile sprzedajesz? i gdzie jest dom?[/QUOTE]
chyba opole. ziemi 3600 m2 w tym 1100 las i strumyk dom 178m2 pow użytkowej plus 104m2 podpiwniczenie gdzie jest garaż i mojgabinet i miejsce na saune itd czyli 282 m2
stan deweloperski a podpiwniczenie skończone razem z kominkiem
parter i 1 pietro do wykończenia pod własny gust ( drzwi,panele i pomalować-tyle):):)
witoszów dolny miedzy wałbrzychem a świdnicą. piekna okolica ale zastanawiam się bo bardzo duzo kasy tu włozyłem bo wszystko w najlepszej technologi np potrójny mur (czyli pustak ceramiczny25cm wełna w srodku20 cm i drugi pustak) pełne deskowanie dachu papa izolacja i dachówka karpiówka itd..
cena do uzgodnienia jednak około 750 tys
cena za m2 samej ziemi w okolicy to od 100 do 140 zł za m2
pozdr Dyro

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='piescofajnyjest']troche jest Pan dla mnie za drogi, Panie Dyro;)[/QUOTE]

przepraszam:):)

ale z drugiej strony ja zawsze wole wiedzień za co płaćę aby póżniej nie dokładać np do remontów -:)i po drugie przeważnie kupujemy na całe życie:)

Posted

no to czekamy na foty!!!!
ja sie troche zalamalam, dlatego nie zagladam.....:( mielismy przyleciec z psami na wakacje do Polski, ale jak mi zaspiewali cene za bilet (3000 $ za psiaka w jedna strone!!!), to opadlam z sil....
liczylam na to, ze wyjde w koncu z depresji, kupimy dom w Polsce i bede tam spedzac zimy...........
ech....:(

Posted

CO???????????????????????????? 3 tys ???????????? posrało ich????????????? masakra, a jakbyś cioteczko wykupiła bilet na długo przed lotem? nie jest wtedy taniej???

ps
zapraszam na bazar ciuchy i biżuteria dla Kostka i Kalvina

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240576-kup-teraz-i-wspom%C3%B3%C5%BC-Kostka-i-Kalvina-to-tak-nie-wiele-kosztuje-do-15III-do-22?p=20523969#post20523969[/url]

Posted

[quote name='piescofajnyjest']nie ma to znaczenia....:( to juz sa ceny cargo:((([/QUOTE]

masakra:):)

poszukaj innych mozliwości. moze statek? wiem ze 2 tyg ale nawet dodatkowa atrakcja:)