Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='piescofajnyjest']ale caly czas pamietamy, ze Ziober tez za swatke robi;)[/QUOTE]

ha ha ha :) wcześnij pisałam że to był kawał:) bo dyro mnie w trąbe zrobił, zadzwonił że mam zabierać Kalvina bo pogryzł jego i jego dzieci:) a okazało się ze to pierwszy kwietnia:D

ale z tego co wiem to wolny jest:)

Posted

Witam wszystkich serdecznie :) Psiaki ok i ogólnie z dnia na dzień mają coraz wiecej energii i jest coraz weselej:)i nie jestem wolny bo mam kalvina i moja lejd która ma juz prawie 4 miesiącei:) Zioberek87 masz z bańki za dupe:):) :):mad:

Posted

[quote name='DYRO']Witam wszystkich serdecznie :) Psiaki ok i ogólnie z dnia na dzień mają coraz wiecej energii i jest coraz weselej:)i nie jestem wolny bo mam kalvina i moja lejd która ma juz prawie 4 miesiącei:) Zioberek87 masz z bańki za dupe:):) :):mad:[/QUOTE]

ha ha ha no nie wierzę:) kto nam się tu wkońcu pojawił:) Witam Pana Dyrektora ha ha ha ha:evil_lol: nie zdążyłam kompromitujących postów wykasować:):):) ha ha ha chyba na podwyżkę nie mam co liczyć :razz:

Posted

[quote name='zioberek87']ha ha ha no nie wierzę:) kto nam się tu wkońcu pojawił:) Witam Pana Dyrektora ha ha ha ha:evil_lol: nie zdążyłam kompromitujących postów wykasować:):):) ha ha ha chyba na podwyżkę nie mam co liczyć :razz:[/QUOTE]

nie no na podwyżkę na bank można liczyć .........:) ale obowiazków:):evil_lol::diabloti:kalvin i lejdi pozdrawiają:) i słonik i lew też tylko lew już jest kontuzjowany:)

Posted

Zioberku takiego dyra to tylko pozazdroscic .Nie dosc ,ze zwierzolub ,to jeszcze ma niebywale poczucie humoru ..Wprawdzie "dokopal " Ci z grubej rury podwyzka obowiazkow ...ale my tu zaraz wysuniemy postulat .Mniej obowiazkow dla Zioberka -wiecej kasy!!!!.w koncu biedne dziewcze musi miec srodki na ratowanie nastepnych bid psich ...A dla Kalvinka i Lejdi duzy cmokas .

[IMG]http://www.beruska8.cz/bankovky/bankovky2/30.gif[/IMG]

Posted

ha ha ha no racja:) z tym zwierzolubem to musiałam nad tym popracować ale jaki rezultat:):):):) kiedyś osobiście dyro mi powiedział że stworzyłam "potwora" ha ha ha ha bo przechodziliśmy koło zoologicznego ( z piątego z kolei) i oczywiście musieliśmy wejść:) ha ha ha Dyro Potwór:) to Twoje słowa, więc bezgroźb mi tutaj:):evil_lol:

Posted

:):):) potwór potwór ale piekny:)i dementuje plotki ze do każdeg zoologicznego:) prawie każdego:) głodne były no początku dlatego teraz juz są najedzone:)

Posted

[quote name='DYRO']:):):) potwór potwór ale piekny:)i dementuje plotki ze do każdeg zoologicznego:) prawie każdego:) głodne były no początku dlatego teraz juz są najedzone:)[/QUOTE]

jak zawsze skromny:)ha ha ha ha

a co do tego że były głodne to bujda:) kupujesz im najdroższe karmy non stop jakieś przysmaki ja też im wtedy przyniosłam:) ado tego mają wiele gadżetów w tym już lwa bez wnętrzności:)

Posted

:) kupuję im poprostu dobre karmy żeby jadły dobre rzeczy a nie jakieś śmieci, zresztą zasłużyły aby mieć dobrze po swoich przejściach...:) i tak skromny i piękny:) nie wolno się okłamywać:) hi hi:):) i przywiozłaś im penisy wołowe suszone aby jadły!!!!:):) wstydż się:):)ha ha ha

Posted

[quote name='DYRO']:) kupuję im poprostu dobre karmy żeby jadły dobre rzeczy a nie jakieś śmieci, zresztą zasłużyły aby mieć dobrze po swoich przejściach...:) i tak skromny i piękny:) nie wolno się okłamywać:) hi hi:):) i przywiozłaś im penisy wołowe suszone aby jadły!!!!:):) wstydż się:):)ha ha ha[/QUOTE]

łezkę uroniłam:) ha ha ha Ty je głodzisz:) skromny i piękny ha ha ha ciekawe kto Cię tak okrutnie okłamał:):) a co do tych penisów to nie prawda to była skórka z czegoś:):) ha ha ha

Posted

[quote name='piescofajnyjest']no i wpadam do Kalviniastego a tu o penisach....:lol::lol:
bardzo dziekujemy Panu Dyrowi za serce!!!!![/QUOTE]

nie mi należą sie podziękowania bo myślę że każdy kto ma warunki i trochę ludzkich odruchów pomaga. podziekowania należą sie zioberek87 bo mnie do kalvinka przekonywała długo i się udało i jest słodko:) jeszcze tylko trzeba tego zbira nauczyć by na inne psy sie nie rzucał ale kwestia czasu:)

Posted

[quote name='unixena']Zioberku takiego dyra to tylko pozazdroscic .Nie dosc ,ze zwierzolub ,to jeszcze ma niebywale poczucie humoru ..Wprawdzie "dokopal " Ci z grubej rury podwyzka obowiazkow ...ale my tu zaraz wysuniemy postulat .Mniej obowiazkow dla Zioberka -wiecej kasy!!!!.w koncu biedne dziewcze musi miec srodki na ratowanie nastepnych bid psich ...A dla Kalvinka i Lejdi duzy cmokas .

[IMG]http://www.beruska8.cz/bankovky/bankovky2/30.gif[/IMG][/QUOTE]

:) psiaki dziekują za całusy!!:)a co do dobrego dyra nieraz mam swoje gorsze dni i strony:):diabloti:i zioberek ma wtedy taką minke:placz:ha ha pozdrawiam

Posted

[quote name='zioberek87']z 1 postem obrosłam w piórka a za 2 chce Ci dać kopa w dupsko:) ucałuj od nas Kalvinka i Lejdi:)[/QUOTE]

ZGINIESZ MARNIE....ZGINIESZ MARNIE:):):):diabloti::mad:

Posted

[quote name='zioberek87']odwiedzamy odwiedzamy:) dzis skończę bazar to podeślę link:) wyczochraj ich od nas:D[/QUOTE]

no masz szczęście Zioberek- Elemelek:)

Posted

[quote name='piescofajnyjest']ja tez jetsem caly czas:)))) a bazarek juz tez hopsam!!![/QUOTE]

to super że jesteście:) też hopsam bazarek do góry:) w końcu prawie zioberek-elemelek skończyła ten bazarek:)
a ja wiem jaki bedzie nastepny bazarek ale nie powiem....:):multi::cool3::razz::eviltong: