Neczka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Myślicie, że ciężko byłoby ze zbiórką na DT ? :nonono2: Quote
Mysia_ Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Neczka napisał(a):Myślicie, że ciężko byłoby ze zbiórką na DT ? :nonono2: mamy juz kilkanaście zabrzańskich psiaków na DT i hotelikach, wszędzie z kasa krucho :-(:-( to by było dużo ryzyko :-( Quote
Neczka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Jakbym tylko miała miejsce w domu... :shake: Przecież ta psina nie powinna iść do domu prosto ze schroniska... przecież to będzie pies - bumerang, albo łańcuchowiec, albo jeszcze coś gorszego :-( Wogóle nie rozumiem idei płatnych DT... które nota bene zarabiają na biednych zwierzętach... Quote
Naklejka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Neczka napisał(a): Wogóle nie rozumiem idei płatnych DT... które nota bene zarabiają na biednych zwierzętach... Ja też nie.... ok, rozumiem pomoc finansową, za leczenie, karmę..... Jeżeli psiaka nie wyciągniemy jak najszybciej, to grozi mu dożywocie w schronisku :( Bo kto zechce takiego psa? :( Quote
Neczka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Naklejka napisał(a):Ja też nie.... ok, rozumiem pomoc finansową, za leczenie, karmę..... Dokładnie tak... Maluch ma ogłoszenia ? Quote
angineuuka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 jakoś go nie pamiętam , no ale podniosę chociaż .. Quote
Mysia_ Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ostatnio jedna rodzina była wręcz uparta na niego, ale w domu dwójka małych dzieci :shake: Kobieta nie dała sobie przetłumaczyć... ale w końcu adoptowali Pelo. Hienuś jest śliczny, ale on potrzebuje natychmiastowej pomocy, pracy nad nim... bo inaczej aż strach pomyśleć na jakiego psa wyrośnie :-( Quote
Bjuta Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 No to dobrze, że go nie wzięli, bo na pewno by wrócił... Quote
Bjuta Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Neczka napisał(a):Dokładnie tak... Maluch ma ogłoszenia ? CHyba jest tylko na zbiorczym allegro szczeniaków Quote
Mysia_ Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Bjuta napisał(a):No to dobrze, że go nie wzięli, bo na pewno by wrócił... i pewnie z jeszcze gorszą opinią i kolejna traumą :-( Quote
Mysia_ Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Naklejka napisał(a):hop! Maluch dzisiaj kogoś zjadł? nic mi na ten temat nie wiadomo ;) Hienuś jest na prawdę piękny... byleby znalazł się dla niego mądry właściciel. Quote
Koziczka85 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Hienuś dzisiaj zostal wykastrowany, czuje się dobrze. Mam nadzieje że kastracja go troszke wyciszy Quote
ania > Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Koziczka85 napisał(a):Hienuś dzisiaj zostal wykastrowany, czuje się dobrze. Mam nadzieje że kastracja go troszke wyciszy oj, miejmy nadzieję! :) Quote
Bjuta Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 No widzisz Hienusiu, wato to było rozrabiać.... Quote
Neczka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Koziczka85 napisał(a):Hienuś dzisiaj zostal wykastrowany, czuje się dobrze. Mam nadzieje że kastracja go troszke wyciszy Ja ostatnio spotykam się z przeciwnym efektem tych zabiegów niż był zamierzony ;) Co prawda dotyczy to zwierzęcych kobiet ;), które stają się bardziej ruchliwe, aktywne etc. etc. Kastracja Hienka może uspokoić troszkę hormony, ale strachu niestety nie zlikwiduje.... :nonono2: Trzymam wciąż nieustannie kciuki za wspaniały domek dla małego Quote
Mysia_ Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 na pewno kastracja nie załatwi problemu, ale może Hienusiowi bardzo pomóc... Wielu psiakom pomogła, mam nadzieje, że tak samo będzie w jego przypadku ;) Quote
Mysia_ Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 A ja zaglądam do Hienusia, bo bardzo mi leży na serduchu... Co ten biedak w tym swoim krótkim życiu musiał przeżyć :-( Quote
Koziczka85 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Chcialam tylko napisać że Hienuś ma osatnio jakieś pozytywne zrywy. Na spacerze zaczepia pieski do zabawy, niedawno na spacerku z nami był Otto i Hienuś bardzo chciał się z nim zaprzyjaźnić biegał wokół Otto taki radosny, wesoły :multi: Quote
Mysia_ Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 ooo to super, widocznie Otto jest w jego typie :) Quote
Recommended Posts