Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neczka napisał(a):
Myślicie, że ciężko byłoby ze zbiórką na DT ? :nonono2:

mamy juz kilkanaście zabrzańskich psiaków na DT i hotelikach, wszędzie z kasa krucho :-(:-( to by było dużo ryzyko :-(

Posted

Jakbym tylko miała miejsce w domu... :shake:
Przecież ta psina nie powinna iść do domu prosto ze schroniska... przecież to będzie pies - bumerang, albo łańcuchowiec, albo jeszcze coś gorszego :-(

Wogóle nie rozumiem idei płatnych DT... które nota bene zarabiają na biednych zwierzętach...

Posted

Neczka napisał(a):

Wogóle nie rozumiem idei płatnych DT... które nota bene zarabiają na biednych zwierzętach...

Ja też nie.... ok, rozumiem pomoc finansową, za leczenie, karmę.....

Jeżeli psiaka nie wyciągniemy jak najszybciej, to grozi mu dożywocie w schronisku :( Bo kto zechce takiego psa? :(

Posted

Ostatnio jedna rodzina była wręcz uparta na niego, ale w domu dwójka małych dzieci :shake: Kobieta nie dała sobie przetłumaczyć... ale w końcu adoptowali Pelo. Hienuś jest śliczny, ale on potrzebuje natychmiastowej pomocy, pracy nad nim... bo inaczej aż strach pomyśleć na jakiego psa wyrośnie :-(

Posted

Naklejka napisał(a):
hop!
Maluch dzisiaj kogoś zjadł?

nic mi na ten temat nie wiadomo ;)

Hienuś jest na prawdę piękny... byleby znalazł się dla niego mądry właściciel.

Posted

Koziczka85 napisał(a):
Hienuś dzisiaj zostal wykastrowany, czuje się dobrze. Mam nadzieje że kastracja go troszke wyciszy

Ja ostatnio spotykam się z przeciwnym efektem tych zabiegów niż był zamierzony ;)
Co prawda dotyczy to zwierzęcych kobiet ;), które stają się bardziej ruchliwe, aktywne etc. etc.

Kastracja Hienka może uspokoić troszkę hormony, ale strachu niestety nie zlikwiduje.... :nonono2:
Trzymam wciąż nieustannie kciuki za wspaniały domek dla małego

Posted

Chcialam tylko napisać że Hienuś ma osatnio jakieś pozytywne zrywy. Na spacerze zaczepia pieski do zabawy, niedawno na spacerku z nami był Otto i Hienuś bardzo chciał się z nim zaprzyjaźnić biegał wokół Otto taki radosny, wesoły :multi: