mc_mother Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Dziś p. Bożenka będzie umawiała termin sterylki suni. Jest też dla niej dom tymczasowy w okolicy:) Bardzo się cieszę, że i ona będzie bezpieczna w końcu:) Quote
akrim Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 :oops: zapomniałam o tym wątku, ale Robin przez ten cały czas nie dał o sobie zapomnieć:diabloti: - wyrósł na kawał gałgana, ale....od 3 stycznia jest u siebie: trochę tęskni za swoimi tymczasowymi opiekunami i psim kolegą : ale szybko zapomina : taki "cielaczek" nam wyrósł z dzikuska: powodzenia Robinie vel Buszmenie vel Menie - bądź grzeczny:mad: Quote
akrim Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 marerka mozesz zmienić tytuł i nie wiem jak to się przenosi do "udanych" ? - trzeba napisac do moda? ja mogę napisać ,bo chociaż Robin był wyjątkowym tymczasem i dłuuugo szukaliśmy mu domu to jestem pewna że DS też jest wyjątkowe:loveu: Quote
SARA.dierra Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 a dom stały Robina to ja :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Recommended Posts