Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Załapałam się niestety tylko na końcówkę spaceru Bono, więc nie mam wielu zdjęć. Wstawię co mam

Bardzo przyjazny i przylepny staruszek:) Niestety nie dałam mu smakołyka, bo miałam tylko twarde niestety, nie pomyślałam o staruszkach:( Ale pcha się do smakołyków, że odpędzić nie można. To dziadzio z wigorem:) (może powinien te tabletki reklamować;)) Albo mu imię na Vigor zmienić i napisać do producenta o sponsoring;)

Posted

Słodki jest . Taki stary szczeniaczek , zwłaszcza na drugim zdjęciu . A jak dupina się goi ?
Mam nadzieję że ten kto go przygarnie będzie miał dużo pociechy z niego :)

• 3 weeks later...
Posted

Ależ on cudny.... Ciągle ty włażę i nie mogę się napatrzeć....
Ludwa, Ty w awatarku to masz zapewne mojego Gaspara....... Jak zobaczyłam pierwszy raz to mnie aż poraziło......
Tyle że Gaspar poszedł do pieskowego nieba 12 lat temu......

Posted

ludwa napisał(a):
eeee, psom jeszcze zmiany płci nie robią;)
To moja pięknota- Imka:) Mam jeszcze brzydala Fafika:) No i te, co nas strzegą z góry:)

Tyle już czasu tłukę się po Matce Ziemii i jako żywo brzydkiego psa czy kota jeszcze nie widziałam....... za to ludzi paskudnych baaaaaaaaardzo dużo ;-)

Posted

Są, są brzydale. Ja mam fajnego brzydala i strachliwą pięknotę:) Równowaga musi być:)
A przez Bono, ciężko jest zrobić zdjecia uinnym psom, bo się ciągle wpycha w ręce:)

Posted

ludwa napisał(a):
Są, są brzydale. Ja mam fajnego brzydala i strachliwą pięknotę:) Równowaga musi być:)
A przez Bono, ciężko jest zrobić zdjecia uinnym psom, bo się ciągle wpycha w ręce:)

Mądra psinka ;-) wie gdzie "konfitury"

Ja już świruję na Jego punkcie...... Uwielbiam patrzeć na to psipiękne paszczydełko.....

Trwam przy swoim - Nie ma brzydkich zwierzątek.

Posted

ludwa napisał(a):
a ja przy swoim:) Są:) Nawet niektórym nie wszystkie zęby wyrosły:) Ale charakter mają piękny:)

E tam....
Moja kocina ma rączki - jedną za długą, drugą za krótką, po dwa pazurki na niektórych paluszkach, ogonek jak krzywy haczyk, trochę jak świnka, zębole jak wampirek (nietoperz)..... Urodę podstarzałego chińczyka, charakterek że tak delikatnie okreslę - taki sobie.... A i tak jest najpiękniejszy na swiecie....
Twój Fafik jest najpiękniejszy na świecie, i Bonuś jaet najpiękniejszy na świecie, Imka i Lunka też są najpiękniejsze na świecie. I wszystkie pozostałe zwierzaczki są najpiękniejsze na świecie , w galaktyce...........

Posted

Ja jestem realistką i nie lubię się okłamywać. Zresztą żaden inny amator nie docenił tej urody:) Ale kocham ogromnie drania:) A ogonek ma taki jakby z boku trochę doczepiony:) i zakrzywiony w jedną stronę:) I pomimo, że na prześwietleniu nic nie widać, to nie pozwala ogonka męczyć

Posted

Ja sie nie oszukuję. One poprostu SĄ najpsipiękniejsze...

Bonuś, już nie mogę się doczekać żeby wreszcie ucałować Twój psipiękny nochalek :loveu: :glaszcze: :calus: :Dog_run:

Posted

to czemu ten wątek jest jakiś taki malo przepustowy???
Zapraszałyście dziewczyny?
Może napiszcie jak Bono ma się na dzień dzisiejszy, wrzuccie jakieś nowe zdjątka, napiszcie gdzie jest- niczego nie obiecuję ale może uda mi się jakąś nagonkę dziewczyn do biedaka zrobić, ale prosiłabym o uprzednie uzupełnienie watku, bo One moga wejść i zaraz wyjść- same wiecie kochane jak to na dogo wyglada :-(

Proszę zacznijcie może gromadzić jakieś fanty to bazarek szybko się wystawi- niestety na chwilę obecną fantami nie wspomogę, bo mam w hotelu psiaka, którego tylko z bazarków i z własnej kieszeni utrzymuję, ale czasem sama mobilizacja i wsparcie moga wystarczyć:oops::oops::oops:
ewentualnie mogę pomóc ze zrobieniem bazarku (ale to też zależy od tego, czy moja prawa ręka- Sonek666 byłaby chętna do roboty :evil_lol:)