Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wow! ale super filmik! Widać na nim jak Wikunia sie rozkręciła! Świetnie dziewczynki się razem bawią. No i do tego moja ulubiona piosenka Riri :)
a zdjęcia rewelacyjne! Pozdrowionka i całuski od Nero dla sexy laseczek:loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']
Monia witam Cię:loveu: zaraz dodam coś cudownego :loveu: (wiem, wiem.... jaka ja jestem nieobiektywna - beznadziejnie zakochana w moich psiakach:evil_lol:)[/QUOTE]
Jesteś jak najbardziej obiektywna :) Gdybym nie kochała buldożków pewnie kochałabym cziłki :)

Posted

Tzn, ja mam nowy plan, nie chcę karty tylko pendrive:lol:

Witaj Igiełko - bardzo nam miło:loveu:
Zapraszamy częściej - w skrócie album z fotami jest w podpisie, żebyś nie musiała lecieć przez 70 stron, a filmiki są ok do 10 stron tył;)
Masz swoją galerię:)?

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']
Witaj Igiełko - bardzo nam miło:loveu:
Zapraszamy częściej - w skrócie album z fotami jest w podpisie, żebyś nie musiała lecieć przez 70 stron, a filmiki są ok do 10 stron tył;)
Masz swoją galerię:)?[/QUOTE]

Dziękuje za pozytywne przyjęcie :loveu: super lubię oglądać foty sympatycznych zwierzaków :lol: jeszcze nie mam galerii ale aktualnie mieszka z nami wyjątkowa tymczasowiczka Nesiula i mądrala Rudosława- link do wątku jest w moim podpisie i Serdecznie Zapraszamy Wszystkich do odwiedzin :lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Fakt, jak się wpadnie w jakąś rasę, to ciężko wyjść:D ja bym chciała staffika albo doga... ale za duży gabaryt;)[/QUOTE]
Doga miala moja szwagierka..hmm tez kiedys bardzo chcialam ale u niej zobaczylam jak wyglada zycie z duzym psem na malym metrazu i mi przeszlo..