taxelina Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 w takim tempie to zaraz piatek bedzie.... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 A piątek wolny, więc super:D Quote
taxelina Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 i tak trzymaj! ja mialabym wolna srode ale w ta srode mam spotkanie w jednej szkole... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 My świętujemy 11listopada... a później mam tydzień urlopiku:D och będzie miło...:D Quote
taxelina Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']My świętujemy 11listopada... a później mam tydzień urlopiku:D och będzie miło...:D[/QUOTE] Znowu jakis dlugi weekend u Was? :razz: Quote
Paulinka10 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 A może Ty tam zamieszkaj u weta;)ale ja też tak latałam jak Tosia była mała,teraz jakoś ogarniam te jej strupki,chciałabym jeszcze jej zrobić testy na alergie ale karma robi spusztoszenie w moim portfelu.... A co do szczeniaków Maja była bliska,wet mi powiedział że dla zdrowia mam ją dopuścić,ale cały czas myślałam jak ja je potem oddam....i w życiu nie pomyślałabym że jest takie coś jak sterylizacja,potem jakoś niedługo kupiliśmy komputer i szukałam informacji,aż mi ulżyło....ale jaki człowiek jest zacofany bez tego internetu hihi Quote
monia&nero Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']My świętujemy 11listopada... a później mam tydzień urlopiku:D och będzie miło...:D[/QUOTE] to masz fajowo :) odpoczywaj ile się da! Głaski dla trojaczków :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Dzięki dziewczyny, urlopik to w połowie poświęcę sprzątaniu mieszkania na święta... okna, lodówka, szafki itp...itd...:evil_lol: A reszta to psiaki i spacerki:loveu: Paulinko, a wiesz, że się nad tym zastanawiałam, nawet mówiłam mojemu wet, że go zabiorę do domu:lol: ale jeszcze nie było potrzeby;) A co do ciąży to niestety do dziś są wet, którzy mówią, że trzeba raz zapłodnić.... :roll: cóż dobrze, że Ci internet pomógł:multi: Miłego dnia DZIEWCZYNKI:grins: Quote
paniMysza Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 o, ja tez mam zamiar pomyc okna i chociaz kuchnie generalnie wysprzątać. bleh! całe szczescie, że rozmrażanie i mycie lodówki mam już za sobą:) jak tam sie dziewczyny czują? Quote
taxelina Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']sprzątaniu mieszkania na święta...[/QUOTE] Dlatego zdecydowanie wole tutejsze swieta :razz: Quote
Pegaza Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='deer_1987']Dlatego zdecydowanie wole tutejsze swieta :razz:[/QUOTE] A ja znow mysle ze dobrze ze sa te swieta bo wtedy jest okazja ogarnac mieszkanie dla tych ktorzy na ogol na co dzien gruntownie nie sprzataja;) ale jestem przeciwniczka sprzataniu przed samymi swietami bo wtedy to czlowiek taki zmeczony ze nawet swietami sie nie cieszy ;) bynajmniej raz to odczulam na swojej skorze..teraz juz wole zaczac wczesniej.. Quote
Paulinka10 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Cześć dziewuszki,co tam u Was?może jakieś zdjecia:razz: Quote
Casablanca Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Przyszłam uroczyście ogłosić iż u nas są w końcu zdjęcia :diabloti: A więc u Was też by się przydały :mad::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Myszko wszystko przede mną, ale liczę, że pójdzie gładko:diabloti: A dziewczyny na antybiotykach i innych lekach już lepiej, ale jeszcze się nie cieszę, czekamy na powtórne badania... Deer tu się zgodzę z Pegazą, to jedyny moment w którym posprzątam porządnie i wolę teraz niż przed świętami, bo wtedy będę miała co robić...:roll: Paulinko mam nawet jeszcze filmik, tylko ost coś mniej czasu mam, ale będzie będzie:loveu: Casablanka, Ty to już lepiej nic nie mów... policz od ost swoich zdjęć ile było u mnie leniuszku:diabloti: hihi wpadnę zaraz:D Quote
monia&nero Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Paulinka10']No to ja już czekam na filmik;)[/QUOTE] ja też, ja też! Czochranko i mizianko dla trojaczków :) No i dużo zdrówka dla Dee i Wiki Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Mówisz i masz :D :loveu: [video=youtube;mjDzACEyotA]http://www.youtube.com/watch?v=mjDzACEyotA[/video] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 P.s. Muzyki nie ma, bo mi usuwają, nie wiem dlaczego... hmm... :P Quote
Paulinka10 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Hihi,troszke ich dużo,w oczach sie mieni:)ale wszystkie świetne,najbardziej urzekła mnie biała kuleczka,taka kruszyna a widać w niej charakterek:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Też ją uwielbiam , wszystkie kocham tak samo mocno, ale ona ma u mnie "łatwiej" ;) hehe może dlatego, że tak długo o nią musiałam walczyć? Quote
necianeta89 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Dla mnie 3 psy biegające między nogami to kłopot bo się mi mienią... a tu ich tyle!!:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Można się pogubić ... :D Quote
Paulinka10 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Też ją uwielbiam , wszystkie kocham tak samo mocno, ale ona ma u mnie "łatwiej" ;) hehe może dlatego, że tak długo o nią musiałam walczyć?[/QUOTE] Coś w tym jest,też kocham obie tak samo mocno ale Tośka ma u mnie "łatwiej"....;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Ciężkie sytuacje umacniają taką więź.. nie umiem tego nazwać, ale myślę, że o to chodzi... Wiem jaka ona była biedna, przechodziłam to z nią i przez to teraz patrzę z przymrużeniem oka, żeby jej wynagrodzić to co było:) Quote
Recommended Posts