ChiqDeeWikiXenia Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Ahaa....;) nie przełknę tego programu...;P wolę oglądać mecz:D Quote
monia&nero Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ahaa....;) nie przełknę tego programu...;P wolę oglądać mecz:D[/QUOTE] ja też nie mogę patrzeć na te chude chudzielce bo wpadam w depresję i jem wtedy czekoladę i jeszcze jedną.... Dobrej nocy Babeczki:sleep2: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Dziękujemy :) Hehehe, a ja nie w tym sensie....;) podobają mi się okrągłe kobietki:D takie wyglądają jak dzieci i są mało kobiece, a poza tym uważam, że to jest robione pod publiczkę i z modą ma niewiele wspólnego;) Quote
monia&nero Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Dziękujemy :) Hehehe, a ja nie w tym sensie....;) podobają mi się okrągłe kobietki:D takie wyglądają jak dzieci i są mało kobiece, a poza tym uważam, że to jest robione pod publiczkę i z modą ma niewiele wspólnego;)[/QUOTE] to fakt z moda ma to niewiele wspólnego Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Panie i Panowie, aby ten dzień był miły posyłam troszkę uśmiechu i dobrej energii:Rose::Rose: I może małą kawkę, bo coś się dziś ciężko z łóżka wygrzebać:morning: Quote
monia&nero Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 :lol::lol::lol:również dużo uśmiechu:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Wiedziałam.... no wiedziałam...:lol::lol: Człowiek z kawusią pyszną, ale nie... to za mało, już się o czekoladę upomina:evil_lol::evil_lol: Deer Słoneczko moje, specjalnie for U pójdę kupić...:loveu: (taką wiesz... z tesco:diabloti:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 :evil_lol: ja też nie...:eviltong: moja kawusia wygląda tak, że jest pół łyżeczki kawy, dwie łyżeczki cukru, i duuuuuuuuużo mleczka:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Dobrze, dobrze, będzie czekoladka... od serca bitej śmietanki dorzucę:D Quote
taxelina Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Dobrze, dobrze, będzie czekoladka... od serca bitej śmietanki dorzucę:D[/QUOTE] Dziekuje! :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 No to jedno mamy załatwione.... a jakieś ciacho?:cool3: Quote
Vesper Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Panie i Panowie, aby ten dzień był miły posyłam troszkę uśmiechu i dobrej energii:Rose::Rose: I może małą kawkę, bo coś się dziś ciężko z łóżka wygrzebać:morning:[/QUOTE] Oj dzięję, bo ja normalnie nic na oczy nie widzę... Pozrzędzę jeszcze- już czuję w powietrzu te urocze zimowe poranki, kiedy prosto z ciepłego łóżka trzeba wyjść z głodomorami :watpliwy: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Ciiiiicho, bo śnieg usłyszy i u nas zagości:evil_lol: nawet mi nie mów, zimę lubię tylko wtedy kiedy jadę na dechę... acz kolwiek nie umiem jeździć i zasuwam na górce z 5 latkami:diabloti: hahahahhaha, a ludzie mają ubaw... czasami mam wrażenie, że jestem jakaś mało kumata, ale jak się za dużo rozpędzę, to nie umiem zahamować i siadam na dooooopce:roflt::roflt::roflt: a wszyscy mają ubaw...o ja biedna:lol: Quote
taxelina Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']No to jedno mamy załatwione.... a jakieś ciacho?:cool3:[/QUOTE] To ja ze soba przyniose! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 OK:) ja to bym zjadła takie z truskaweczką i kremem śmietankowym i biszkopcikiem, lub jabłecznik, lub ewentualnie murzynka:D Quote
taxelina Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']OK:) ja to bym zjadła takie z truskaweczką i kremem śmietankowym i biszkopcikiem, lub jabłecznik, lub ewentualnie murzynka:D[/QUOTE] To wezme wszystkie 3! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 O nie... lepiej nie... ciocia nie chce mieć dooooooopki jak hm... szafa??:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Aha, ok niech będzie i tak;) mam dziś lekki luzik z rana w pracy, jak to miło czasami;) Quote
taxelina Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ja sie zaraz musze brac do zadan na studiach :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Ale dziś leniwy dzień... nic mi się nie chce;) Quote
Recommended Posts