Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ahaa....;) nie przełknę tego programu...;P wolę oglądać mecz:D[/QUOTE]
ja też nie mogę patrzeć na te chude chudzielce bo wpadam w depresję i jem wtedy czekoladę i jeszcze jedną....
Dobrej nocy Babeczki:sleep2:

Posted

Dziękujemy :)
Hehehe, a ja nie w tym sensie....;) podobają mi się okrągłe kobietki:D takie wyglądają jak dzieci i są mało kobiece, a poza tym uważam, że to jest robione pod publiczkę i z modą ma niewiele wspólnego;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dziękujemy :)
Hehehe, a ja nie w tym sensie....;) podobają mi się okrągłe kobietki:D takie wyglądają jak dzieci i są mało kobiece, a poza tym uważam, że to jest robione pod publiczkę i z modą ma niewiele wspólnego;)[/QUOTE]
to fakt z moda ma to niewiele wspólnego

Posted

Wiedziałam.... no wiedziałam...:lol::lol:
Człowiek z kawusią pyszną, ale nie... to za mało, już się o czekoladę upomina:evil_lol::evil_lol:
Deer Słoneczko moje, specjalnie for U pójdę kupić...:loveu: (taką wiesz... z tesco:diabloti:)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Panie i Panowie, aby ten dzień był miły posyłam troszkę uśmiechu i dobrej energii:Rose::Rose:

I może małą kawkę, bo coś się dziś ciężko z łóżka wygrzebać:morning:[/QUOTE]
Oj dzięję, bo ja normalnie nic na oczy nie widzę... Pozrzędzę jeszcze- już czuję w powietrzu te urocze zimowe poranki, kiedy prosto z ciepłego łóżka trzeba wyjść z głodomorami :watpliwy:

Posted

Ciiiiicho, bo śnieg usłyszy i u nas zagości:evil_lol: nawet mi nie mów, zimę lubię tylko wtedy kiedy jadę na dechę... acz kolwiek nie umiem jeździć i zasuwam na górce z 5 latkami:diabloti: hahahahhaha, a ludzie mają ubaw... czasami mam wrażenie, że jestem jakaś mało kumata, ale jak się za dużo rozpędzę, to nie umiem zahamować i siadam na dooooopce:roflt::roflt::roflt: a wszyscy mają ubaw...o ja biedna:lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']OK:) ja to bym zjadła takie z truskaweczką i kremem śmietankowym i biszkopcikiem, lub jabłecznik, lub ewentualnie murzynka:D[/QUOTE]
To wezme wszystkie 3!