Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']

A poważnie to ja też wolę dziewczynki:loveu::loveu:

[/QUOTE]

to może jednak zostańmy przy internetowej znajomości :roll:
spacerki "se" darujmy :megagrin: :D:D:D

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hahaha, Jaga urocza jesteś - to Suzy a nie Hilton:D
[/QUOTE]
ej no przecież Hilton jest krótkowłosy!! o czym ja mysłałam:oops:

Suzy jest bombastyczna! rany no cudo no :placz:
Hilton piękny ale ma jedną wadę :cool3: fiutka :cool3:
ale jest przecudny, słodki mniam :loveu:

[quote name='Asior']to może jednak zostańmy przy internetowej znajomości :roll:
spacerki "se" darujmy :megagrin: :-D:-D:-D[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::ylsuper:

Posted

z dwojga to już wolę dużego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

idę spać bo mi już całkiem wali :roll: dobranoc :evil_lol:

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-z2ZXDk4FyWs/TlwgFWj6k_I/AAAAAAAAEOw/mLj0t2Tnm4c/DSC00784a-horz.jpg[/IMG]

Posted

[B]Asiorku[/B] nie rób mi tego:placz::placz: heheh będę delikatna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a poza tym to musimy pisać na pw, bo Jagusia będzie zazdrosna:diabloti::roflt::roflt::roflt:

[B]Jagaaaaaa[/B] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Ja tak patrzę (ciut zaspana z rana...) i myślę sobie, ale ładne pieski tu wkleiłaś :loveu: tak patrzę i myślę, że skądś znam te gęby, patrzę po raz trzeci i dostaję ataku śmiechu!!:lol: Co Ty zrobiłaś z moich dzieci???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szalona Kobieto:grins:

Tak mnie brać z rana... Ehh... :lol:
A poza tym nie wielkość się liczy tylko jakość:cool3:

Hehehe, a Hiltonek ma malutkiego, ale za to jest byk- Bolo:loveu:

Posted

Ładne królewny Jaga zrobiła... ;) :D

[B]Asiorku[/B]- a Twoje psiaki mają galerię? Bo znaleźć nie mogę:hmmmm::user:

A co do ...hmmm...[SIZE="1"]wacków[/SIZE] to nic mówić nie chcę, ale Chiquicie podoba się mój Draco, ale "jakoś" jego siostra bardziej :mad::evil_lol:...

Posted

[quote name='arielka186']

[B]Asiorku[/B]- a Twoje psiaki mają galerię? Bo znaleźć nie mogę:hmmmm::user:

[/QUOTE]

no właśnie nie maja :) ale taka jedna dziołcha mnie molestuje o założenie jej

Posted

Hahahahhhah, Arielko, Ty szpiegu:evil_lol::evil_lol: już tu musisz pisać, kiedy ja Asiorka na spotkanko namawiam, jeszcze mi się kobieta zamknie w sobie i co??:evil_lol::evil_lol::diabloti:

A poza tym kobietki to płeć piękna, więc o co chodzi?? :loveu::lol: Podoba mi się Twój Draco, bo lubię niegrzecznych chłopców- tyle, że on jeszcze nie letni, więc wiesz...:roflt::nono: nie będę mówić co chłopak ma w oczach- ale on już chyba coś czuje, że harem na niego czeka:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Asiorku czyżby jaaa?? Molestuje to za mocne słowo... Molestować to ja dopiero zacznę:evil_lol: ja najpierw po dobroci, a później to co tygryski lubią najbardziej...:grins::grins::grins:

Jaguś, a ja wolę moje dziewczynki w wersji "bad" :loveu: wysil wyobraźnię:lol:

Posted

Jaguś, a ja wolę moje dziewczynki w wersji "bad" :loveu: wysil wyobraźnię:lol:[/QUOTE]

pejcze im mogę podoczepiać i lateksowe pończochy :roflt::roflt::roflt:

[quote name='Chiquita&DeeDee'][B]Asiorku[/B] nie rób mi tego:placz::placz: heheh będę delikatna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a poza tym to musimy pisać na pw, bo Jagusia będzie zazdrosna:diabloti::roflt::roflt::roflt:

[/QUOTE]

już jestem! zdrajczyni! :diabloti:

Tak mnie brać z rana... Ehh... :lol:
[/QUOTE]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
chciałabyś co :diabloti::roflt::roflt::roflt:

Posted

Buahahhahhahaha... to Cię teraz już chyba poniosło za bardzo :mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt:jak im dorobisz pończochy to chyba na zawał zejdę:evil_lol::evil_lol:

Szlak, musiała się dopatrzyć...:evil_lol::evil_lol: Ale tylko Ciebie loffffkam pamiętaj:loveu::lol:
Noo, baaa, pewnie, marzę o tym:loveu::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

no ja mam nadzieję że tylko mnie lofkasz najbardziej :evil_lol::roflt::roflt::roflt:

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-DJdHLKOC3v0/TlzlERJwo9I/AAAAAAAAEO4/OGYtnUNivYg/DSC00784a-horz.jpg[/IMG]

pończoch nie było :diabloti::diabloti::diabloti::roflt::roflt::roflt:

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-d2Iz8A2j-MA/TlzlEVHGUfI/AAAAAAAAEO0/gNPQOpIQL1o/podstawa.jpg[/IMG]

Posted

Buahahahahaahahha.... :evil_lol::evil_lol: normalnie mnie powalasz na łopatki Baby:grins:

Ja już chyba pisałam- całe życie z wariatami:loveu: i gęba się cieszy jak głupiemu...:lol:
Ehhh. aż szefowa mnie niedługo wyrzuci za to wchodzenie na jej kompa:eviltong:

To teraz dajesz w wersji retro...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-QbWe6QvtxWQ/Tlz2ZpHmonI/AAAAAAAAEO8/6CUJz-I-ecM/s512/DSC00784acj-horz.jpg[/IMG]

jeszcze jakieś wymagania? :diabloti::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Zaskakujesz mnie kobieto:crazyeye::evil_lol::evil_lol:

Hmm.... a mogą być jakieś inne życzenia??:cool3: ja zaraz mogę coś wymyślić:grins:

Jak robisz takie banerki? ja nie mam, bo nie umiem zrobić...:roll: :placz:

Posted

Dziewczyny masakra jakaś :(

[URL]http://tablica.pl/oferta/chihuahua-rodowodowy-ID9ftt.html[/URL]

Edit, to hodowla z rodowodem, nie wiem czemu ogłoszenie tak zrobione... zrobiło na mnie złe wrażenie... Szkoda, żeby psiaki trafiły do jakiejś pseudo i to słowo wyprzedaż... hm.

Posted

Taaa, po telefonie poznałam że ta hodowla co miesiąc reklamuje się w "Przyjacielu Psie"...:sad: Ale jutro z ciekawości zadzwonię- w prawdzie odkładam teraz na szczylka Drakusia, ale może mami by mi pomogła... Wygląda na to, że komuś hodowla zaczęła żyć własnym życiem...:roll: Czasami ludzie sprzedają psy młode, których z jakichś powodów nie mogą zatrzymać- jeżeli są to zwierzęta z uprawnieniami nazywa się to likwidacją hodowli. Kiedyś np jedna Pani była ciężko chora i po prostu nie miała siły opiekować się psami- ale tam były 4...i ze łzami w oczach jechała do Stanów na leczenie. Jednak tu jest na 100% inaczej bo od dwóch lat ta właśnie hodowla reklamuje się w każdym n-rze- zawsze się zastanawiałam- po co dalej rozmnażać, jeżeli tyle szczylków jeszcze nie sprzedanych? Jutro do nich zadzwonię, ciekawa jestem co to za psiaki, w tej kupce ciężko coś dopatrzyć...

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hahahahhhah, Arielko, Ty szpiegu:evil_lol::evil_lol: już tu musisz pisać, kiedy ja Asiorka na spotkanko namawiam, jeszcze mi się kobieta zamknie w sobie i co??:evil_lol::evil_lol::diabloti:

A poza tym kobietki to płeć piękna, więc o co chodzi?? :loveu::lol: Podoba mi się Twój Draco, bo lubię niegrzecznych chłopców- tyle, że on jeszcze nie letni, więc wiesz...:roflt::nono: nie będę mówić co chłopak ma w oczach- ale on już chyba coś czuje, że harem na niego czeka:diabloti::evil_lol::evil:[/QUOTE]
On po prostu wie, jaka mamusia:evil:mu się trafi:evil_lol: Oczka same się śmieją:diabloti: No i harem do tego- jak najbardziej- wybór duży- od czarnej puszystej gorącokrwistej Arielki:evilgrin: po dwie małe laleczki- rudą i blondi:evil_lol: Chłopak już wie co go czeka:cooldevi:- braciszkowie mogą pozazdrościć:p
Tylko co na to Pako? Jeszcze mi się obrazi?:obrazic: Oby tylko nie...:bigcry:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Molestować to ja dopiero zacznę:evil_lol: ja najpierw po dobroci, a później to co tygryski lubią najbardziej...:grins::grins::grins:
[/QUOTE]

[quote name='Jaga.']

już jestem! zdrajczyni! :diabloti:
[/QUOTE]

[IMG]http://files.myopera.com/dzika85/albums/5529702/olaboga.gif[/IMG]

boszzzzz. co się tutaj dzieje.... sodomia i gomoria jak to mawiał kiepski .....

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Zaskakujesz mnie kobieto:crazyeye::evil_lol::evil_lol:

Hmm.... a mogą być jakieś inne życzenia??:cool3: ja zaraz mogę coś wymyślić:grins:

Jak robisz takie banerki? ja nie mam, bo nie umiem zrobić...:roll: :placz:[/QUOTE]

wymyślaj :diabloti: ja lubię zaskakiwać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
banerki robię w photo scape, można go ściągnąć za darmo, bardzo prosty program

[IMG]http://srvimg05.tablica.pl/images_tablicapl/2204439_2_644x461_chihuahua-rodowodowy-gliwice_rev001.jpg[/IMG]

a to co to jest? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: makabra.... :placz:

Posted

No powiem szczerze, że jak to zobaczyłam to jakoś odechciało mi się wszystkiego... ta hodowla jest niedaleko mnie w Gliwicach to jakieś 60km... Szlak by to trafił, żeby chociaż dobrych domów szukali, bo tu ze śląska jest kilku rozmnażaczy "chiłała za 500":( i w dodatku szczeniaki co cieczkę, słabe, łysawe:( jak im się trafi chiłka z rodo, to będą "chiłała za 900":placz::placz::placz::placz::placz::placz: ciekawe czy można by im było odebrać kilka psów? U nas w kraju pewnie ni ch***a...

Posted

Arielko, a skąd wiesz jakie Paco ma preferencje???:diabloti::roflt::roflt::roflt:
Może mu się kolega spodoba:diabloti::diabloti: hehehehe, no dziewuszki to będą się bić o niego:olympic::agrue: i co wtedy ???:lol:

Oj, Arielko, czy Ty myślisz, że uda Ci się nas opuścić???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niestety, muszę Ci powiedzieć, że to uzależnia, wrócisz tu szybciutko...:loveu::loveu: Więc nie martwię się :evil_lol: a poza tym jesteś taka jak my...:grins::grins::grins:

Asiorku, nie martw się, w specjalnych przypadkach, mogę być dłużej delikatna :evil_lol::evil_lol: Tylko mi się nie załamuj:loveu: przywykniesz:D

Jaaaaagusiu moja:loveu: to ja wymyślę coś super special:evil_lol: albo zaskocz mnie:loveu: tylko... czy ja mam się bać???:evil_lol:

Ehhh:D jak tu wchodzę rano to mam taki ubaw, że do pracy mi się idzie przyjemnie:crazyeye::crazyeye:a to szok:lol: