Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

myślałem żeby ją przygarnąć ale niestety u mnie odpada mama sie nie zgadza na psa szkoda :-(teraz pozostaje mi szukać u kogoś może sie uda wierze w to że polcia znajdzie domek. A tymczasem Polcia hop do góry :)

• Replies 553
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam za nieobecność!
Poli 3ba szybciutko znaleźć domek! idą mrozy idzie zima a ona cieniutkie futerko ma i charakter tak cudny że nie zasługuje na spędzenie dziecinstwa i okresu dojrzewania w takim miejscu - co gorsza to okres jej 1szej cieczki - oby nie było żadnego samca w boksie....:placz:

Posted

[quote name='Ambra']Fidelku poczekmy az Ci konto odblokuja!Z góry bardzo dziekuje!
może załozycielka wątku jakis tekscik podrzuci?:razz:
chatita czesto wogole bywasz w schronie w sosnowcu?

Maleńka pokaz się - może jakies imie forumowe dla niej?:cool3:[/quote]

Może Białka? Będzie się kojarzyło z Białaskiem. Mogę podstawić ją za Białaska, ale proszę tekst i zdjęcia na:
[email][email protected][/email]

Posted

Wando dziękuje za kolejną chec pomocy!:p
wysłałam Ci na maila skrocony ciutke opis Poli (mozesz go jeszcze przyciąć - a wlasciwie bedziesz musiala bo tak dlugich nie przyjmuja:shake:
oraz zdjecia w postaci linków.

Polcia czas do domu....siedzisz teraz w ciemnym betonowym mokrym boksie, z burczacym brzuszkiem....nie masz sie do czego przytulic by sie ogrzac....popiskujesz po cichu z nadzieją ze ktoś usłyszy płakanie dziecka...niestety słyszysz tylko płacz pobratyńców oraz głęboką ciemność strach i samotność...:placz: :placz: :placz:

szukamy domku tylko dla Ciebie !

Dominiko chyba czas usunąć Sarcie z podpisu:evil_lol:

Posted

Polcia ma na allegro 2 obserwatorów ;)
Miejmy nadzieję, że któryś z nich odezwie sie w jej sprawie....namiary podałam na Ambrę, więc...Aniu, jak ktoś do ciebie zadzwoni to pisz tu od razu, ok??? ;)