Ambra Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 jak tam Polcia? tez tak przezarta jak ciocia Ambra? i co? jak negocjacje z mezem? moze zosstac jako prezent pod choinke albo przez zasiedzenie? bo nie wiemy czy sie martwic cieszyc czy smucic! Lava czekamy na wiesci! czy Pola opowiedziala swoja smutna historie w wigilijna noc?:cool3: pozdrawiam Was serdecznie! :lol: Quote
chatita Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 [quote name='Ambra']jak tam Polcia? tez tak przezarta jak ciocia Ambra? i co? jak negocjacje z mezem? moze zosstac jako prezent pod choinke albo przez zasiedzenie? bo nie wiemy czy sie martwic cieszyc czy smucic! Lava czekamy na wiesci! czy Pola opowiedziala swoja smutna historie w wigilijna noc?:cool3: pozdrawiam Was serdecznie! :lol:[/QUOTE] Niop czekamy na wiesci o naszej Polci:roll: Quote
chatita Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Ale pusto u Polci ciekawe jak psince swieta zleciały:razz: Quote
Lavaa Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Polci święta dobrze zleciały, ale dzisiejszy poranek niekoniecznie(no może nie dla Poli). TZ zły:mad: , bo Polcia rano się skupciała i wyżerała kupy z kuwety kota i na niego przypadło sprzątanie. A niestety mieści się w otworze w drzwiach dla kota:shake: . a tak ogólnie jest ok, jest miła i w miarę słucha sie na dworzu. Gania kota, bo chce się z Nim bawić ale on niekoniecznie. Ja niestety nie mam chwili prywatności bo jak kiedyś kot łaził za mną to teraz cała ferajna, z pokoju do kuchni i do łazienki. Szczególnie Pola ciągle się za mna szwenda i jak tylko usiądę na fotelu to się wpycha i Timba też no i jeszcze dziecko. Ja lubię jak jest tak dużo zwierzaków, lubie rano dawać im jesć, jak cała grupka biegnie do kuchni. Pola to też by ciągle wcinała razem z Timbą,która czasami wygląda jak osiołek z wypchanymi bokami.:multi: Quote
Ambra Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 no tak ! jak była u muro to tez wyzerała z tej cholernej kuwety az musiala ja schowac za pralke - bo miala odruch wymiotny a dalej wygrzebywala:shake: to ni9e jest odosobniony przypadek ze pies uwaza koci wytwor za oprzysmak niebyle jaki:eviltong: ach i ci TZ! oni nie maja takiej cierpliwoasci! Barsa od 5 dni ma taklie rozwolnienie ze masakra! i raz po wigilii zdarzyło jej sie w domu! w przedpokoju na podłodze widniało cos na kształt rozlanego kakaa a w srodku kaluzy moje kozaki futerkiem wewnetrznym do "kakaa" - wyobrazcie sobie albo lepiej i nie:-o taka przypowiesc wigilijna - co to za psikusy nam robie te urwisy!:eviltong: Quote
D0minika Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Rany ja śniadanie dziś jadłam, to rodzinka mi jakieś ohydne opowieści serwuje, a teraz wy :evil_lol: Zmówiliście się czy coś? :mad: Tak myślę może te wyjadanie znaczy, że jej czegoś brakuje? Pamiętam jak nasz Olo był mały, to też wżerał jakieś odchody, ale zaczęliśmy mu dawać jakieś witaminy czy coś po konsultacji z wetem i przestał :roll: Quote
Asior Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 mój ratlerek tez wyzera kupska z kuwety fretkowej :angryy: normalnie mnie trafia...ale też słyszałam, ze może mu czegoś brakować jesli tak namiętnie wyżera kupska Quote
HebaNova Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 podobno żwacze wołowe pomagają na takie "hobby" :evil_lol: Quote
HebaNova Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 to jest suszona częśc żołądka krowy, wygląda jak szyszka, takie chrupiące coś, fajny smrodek dla psiaka, przysmak. kliknij w allegro to tam jest do kupienia. około 7,5o za 1/2 kg, ostatnio zamawiałam. Quote
Asior Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 eheehhehe kilo to mój pies będzie jadł około...hmmmm miesiąca :evil_lol: ale dzieki dobrze wiedziec ;) Quote
Ambra Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 miałam tel w sprawie Poli - os wstaepnie zainteresowana - temat przejeła jej obecna opiekunka - Lavaa....:roll: Quote
Ambra Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 kolejny mail od innej os w sprawie POli:roll: Quote
D0minika Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Mi się marzy żeby Polcia została u Lavy :evil_lol: Tak samo jak mi się marzy, żeby Bąbel został u Halbiny na zawsze :evil_lol: No ale to czego chcemy to jedno, a rzeczywistość drugie :roll: W każdym razie mam nadzieję, że gdziekolwiek nie znajdą domu, i Polcia i Bąbel, to będzie to najlepszy dom na świecie! Quote
Asior Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 noo a ja mam nadzieje, ze będzie tak jak z Ulą ;) kiedy zobaczyła, ze jej tymczasową dobkę chcą do niemiec wysłać to zrobiła naradę rodzinną i Sońka została u Uli :evil_lol: Ula jest kochana :loveu: ale "mientka" na psie spojrzenie a Sońka zapatrzona w nią jak sroka w kość ;) Quote
Asior Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 teraz porcja zdjątek ;) [IMG]http://img240.imageshack.us/img240/1774/dsc01598ey0.jpg[/IMG] [IMG]http://img240.imageshack.us/img240/1315/dsc01603bq6.jpg[/IMG] [IMG]http://img240.imageshack.us/img240/3683/dsc01604zl5.jpg[/IMG] [IMG]http://img240.imageshack.us/img240/5046/dsc01605ak5.jpg[/IMG] [IMG]http://img240.imageshack.us/img240/7123/dsc01627wl3.jpg[/IMG] jezzzuu jak one słodko śpią ...... Quote
Ambra Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Łooo jakie słodzieki z nich juz przywiazane do siebie! Drogi Panie TZ przekonaj się! Lavaa przejeła na siebie polowe obowiazki a coz ...wpadki koopkowe zdazaja sie nawet ideałom! taki slicznie razem spia...:loveu: Lavaa mialas jakis tel? bo ja nie....jeszcze nie... fakt faktem ze jest to domek bez zwierzatek i bez dzieci i Pola bylaby sama jakies 5,6 h a to nie jest wskazane przy jej temperamencie i uczuciu samotnosci....:shake: Quote
Ambra Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 rozmawialam z Panem konkretny i sympatyczny aczkolwiek obawia sie zostawania Poli samej na 6 h jutro mam mu przeslać jeszcze zdjecia Poli - nie wiem czy lavaa przesłałas tez juz coś! córka sie zakochała w niej i dlatego tak na nia naciskaja ! do Wawy maja jakies 120 km wiec podjechanie w celu tylko obejrzenia raczej odpada! powiedzieli ze jesli bysmy stwierdzily ze nie Pola znajdzie u nich domek to czy moze znamy jakas inna bide w poblizu lodzi szukajacej domku! powiedzialam ze jesli tak postanowimy i my io oni to podesle jakies inne psiaki! byyli tez w schronie szukac ale nie umieli sie zdecydować, wiedza jaki ogrom psiego nieszczescia jest w polsce dlatego tez nie zalezy im na rasie - byleby nie był duzy i tak do roku a i najlepiej jasnego umaszczenia - to juz od nich wyciagnełam....tak wiec Lava ...co Ty na to!:roll: Quote
Lavaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Wiecie co no nie wiem co robić?! i najgorsze jest to że ja ją B.lubię :cool3: i dziewczyna z każdym dniem jest taka inna, jakby coraz bardziej się adoptuje i coraz więcej je (to akurat no nie wiem czy dla nas na plus;) ) Dzisiaj rano musieliśmy na 2h je zostawić i dom wyglądał normalnie ale... z kuwety był wysypany żwirek(dobrze ze rano wyczyściliśmy) w poszukiwaniu rarytasów:roll: Quote
Ambra Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Otrzymałam kolejny tel w sprawie |Poli - zaszczegółowo nie moglam rozmawiac bo siedze w pracy - pokrotce powiedziałam ze Pola to pies towarzyski nie mogacy zostawac sam w domu powyzej 2h - okazało sie ze z malzenstwem mieszkaja dzadkowie, i caly czas jest ktos w domu, maja dziecko i pytala jaki ma stosunek do dzieci - a wiemy ze bardzo dobry. Przeslala mi teraz adres mailowy zebym jej napisała wiecej o Poli i podrzucila jeszcze jakies zdjecia! Problem - odległość.....:roll: Quote
chatita Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='Ambra']Otrzymałam kolejny tel w sprawie |Poli - zaszczegółowo nie moglam rozmawiac bo siedze w pracy - pokrotce powiedziałam ze Pola to pies towarzyski nie mogacy zostawac sam w domu powyzej 2h - okazało sie ze z malzenstwem mieszkaja dzadkowie, i caly czas jest ktos w domu, maja dziecko i pytala jaki ma stosunek do dzieci - a wiemy ze bardzo dobry. Przeslala mi teraz adres mailowy zebym jej napisała wiecej o Poli i podrzucila jeszcze jakies zdjecia! Problem - odległość.....:roll:[/QUOTE] A skad sa ? Rany te ostatnie fotki sa takie sliczne:loveu: Quote
Ambra Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Chatita - sa z Olsztyna! ja nie wiem czy ja moge czy ja śmiem i czy prawo mam ale dostałam cudownego smsa - aż śiweczki w oczach mi staneły....:placz: ale nie mnie oglaszać takie nowiny...:eviltong: prawda:cool3: ? Quote
Asior Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 no tak... i zostawiasz nas w takiej niepewności :mad: mów nam zaraz !!!!!! Quote
Recommended Posts