Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mila jest młodziutka ma około roku,prawdopodobnie była jedną z gromadki szczeniąt ,które nie znalazły domu,porozdawane przez gospodarza do przypadkowych domów.Prawdopodobnie została w domu,wyrosła i zaczęła przeszkadzać...Gospodarze postanowili się jej pozbyć i w tym celu przyjechali do schroniska...ale schronisko nie chciało przyjąć suczki,uznając i słusznie,że człowiek ma, wobec znajdującego się pod jego opieką psa, obowiązki.Kiedy pracownicy schroniska mieli już wychodzić do domu zauważyli,ze pod schroniskiem stoi przywiązany do drzewa jakiś psiak...Mila nie wróciła do domu ze swoimi gospodarzami,zostawili ją pod schroniskiem...Suczka jest prawdopodobnie mieszanką foksteriera,jest szorstkowłosa,biała w nieregularne szare i beżowe plamy.Jest radosna,kontaktowa i bardzo ufna.Piszczy widząc ludzi i wystawia łapy i nos do głąskania.Mila lubi dzieci.Jest odrobaczona,zaszczepiona a przed adopcją zostanie wysterylizowana.Szukamy domu dla suczki.Kontakt w sprawie adopcji:604 10 11 65 lub 608 40 47 70

Posted

[quote name='Andzike']Melduję sie - Mila jest cudna![/QUOTE]
A jaki charakter...kocha dzieci...widać jak cieszy ją obecność synka p.Marka,Karola...

Posted

Dowiem się jutro czegoś więcej o jej stanie zdrowia...ma taką różową plamkę na piersi,wygląda to ja otarcie...ale lepiej upewnić się...

Posted

SZUKAMY KOGOŚ DO SPRAWDZENIA DOMU DLA NASZEJ MILI!W Warszawie na Mokotowie...jak ktoś,kto jest na wątku zgodzi się,:cool3:zaraz podaję adres i numer telefonu...Pani przyjechałaby po suczkę w sobotę...oczywiście jeśli domek spełni nasze oczekiwania.Domek dla suczki znalazła AniaiJanek...mieszkanie na Mokotowie,nie ma innych psiaków ani kotów.Młoda osoba,która chce mieć psiaka...Mila nie siedziałaby sama w domu tylko jeżdziła z Panią do pracy.:lol:

Posted

Domek jest mi bardzo dobrze znany. Decyzja o psie jest przemyslana a domek bardzo swiadomy. Mila bylaby jedynym zwierzakiem w domu. Kasia mieszka sama, w mieszkaniu. Piesek nie byl by sam podczas jej pobytu w pracy- chodzila by do niej razem z nia. Jestem pewna ,ze Mila bedzie miala tam super. Wiec sprawdzac szybko- ladnie prosze :)))) W weekend moglaby juz byc domu :)

Posted

Andzike napisał(a):
To już wiem czemu zostałam przywołana na wątek ;) Proszę o adres i nr telefonu na PW, postaram się jak najszybciej to zalatwić ;)

Andzike,czytasz w moich myślach:lol:...zobacz co znaczą miesiące współpracy...DZIĘKUJĘ BARDZO!Już wysyłam...:lol:

Posted

Andzike napisał(a):
Dostałam już adres (z dwóch źródeł ;) ) - jeśli p. Kasi będzie jutro pasować, to załatwimy sprawę jutro :)

Cudnie!Wstępnie dałam znać do schroniska już dziś...żeby nie daj Boże nie było adopcji prosto ze schroniska...