Figa Bez Maku Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Gdyby nawet wątek Kiwi padł..to Fiśka zawsze zaprasza - zawsze chętnie poczytamy nowe wieści o Kiwuni i spotkamy się z Agnie i jej kotami...i......( oj i mi się rozjechało:razz: ) Quote
Jowita Poznań Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 puchatku, rozjechało sie "i" :) zawsze mela jest do wziecia albo ktorys z dwoch okruszkow :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 pewnie ze fajnie byłoby mieć często wiadomości od Kiwuchy ale przypominam, że nie wszystkie domy są na dogo,:evil_lol: . A szkoda. Tak czy siak, ja się pojawię u niej ale teraz jest jeszcze za wcześnie. Bo i ja pojawiam się w okolicach gdzie Kiwi mieszka. I obiecuję, ze zdjęcia zrobię. Wbrew pozorom myślę o niej.... A watek Fiśki odwiedzam codziennie, o! Quote
Puchatek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Coś słabo dziś kontaktuję. Ok i się rozjechało (?) to nie można go było zjechać z powrotem? I jakie okruszki? bo rozumiem że Mela też nie ta z mojego banerka. Albo już nic nie wiem. Quote
loozerka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 mela to moze i z podpisu, a okruszki to takie, ktore mają ciezką chorobę skory i przebywają na SGGW..Agnieszka ma wystawioną aukcje na okruszki :)) Quote
Agnie Koty Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 hm, Mela z mojego podpisu i z podpisu Puchatka to ta sama sunia.... loozi, pamiętasz takie rozdzierające ksiązki o kobietach które zwiazały się z Arabami a potem uprowadzono ich dzieci do krajów muzułmańskich? Np."Tylko razem z córką". Okazało się że u taty w bibliotece są 4 takie wstząsające historie. Biorę je na bazarek. Moze piszmy swoje dyrdymały na wątku Fiśki, Gangsa czy Buni a Kiwi oszćzędźmy bo ja się czasami gubię..... Quote
Puchatek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dobra, koniec z dyrdymałami tylko jeszcze napiszę że wreszcie zrozumiałem i wiem o co chodzi. Okruszków nie zauważyłem bo jak na banerku jest mocno nieczytelne to się nie wczytuję. Myślę ze na banerku nie może być za dużo tekstu bo i tak prawie nikt tego nie przeczyta. Quote
Jowita Poznań Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 a juz mialam tlumaczyc :evil_lol: to byla taka delikatna aluzja do kolezanki :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Quote
Agnie Koty Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Puchatku, a moze zrobisz bannerek okruszkom? W wolnej chwili? Ten z Melą tak mi się spodobał, podkradnę Ci... Quote
loozerka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 a muszę powiedziec , ze faktycznie te transparentne banerki Puchatka są sliczne :)) Quote
loozerka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 usunęłam Kiwi ze strony adopcyjnej AFN...po co ma niepotrzebnie ludzi nęcic :) Quote
Agnie Koty Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Śliczny jest, wyrazisty . Ale na SGGW te psiule zostały nazwane Okruszek i Kruszynka, ta Muszka i Drops to były robocze imiona w schronie. Poprawisz, :oops: ? a może najlepiej "Chore Okruszki"? Quote
Figa Bez Maku Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Jowita Poznań']puchatku, rozjechało sie "i" :) zawsze mela jest do wziecia albo ktorys z dwoch okruszkow :evil_lol: :diabloti: :evil_lol:[/QUOTE] Tak czułam ,że Jowita jako że jest kobita na pewno umie "czytać":diabloti: także między wierszami... inaczej jest z chłopami:diabloti: Quote
Agnie Koty Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 tak myślalam o tych okruszkach, żeby je moze u mnie na strychu ulokować i podleczyć ale na SGGw mają fachowców i może od razu pojadą do stałych domów.......Dzisiaj mają być wyniki co im naprawdę jest......... Quote
Lulka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 biedne te psiaki, niestety choroba skory i schron rowna sie koszmar, szkoda ze te 2 nie doczekaly pomocy :placz: trzymam kciuki zeby te wyzdrowialy i szybko domki znalazly Quote
Agnie Koty Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 serdecznie dziekuję! Bannerek przepiekny, powtarzam. Masz talent. A Nince mojej najbardziej podobał się ten ze Sfinksem/Kiwi, khe, khe. Quote
Agnie Koty Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 dzisiaj dzwonił do mnie pańcio Kiwi i w pierwszym momencie pomyślałam ze coś się stało, że Kiwi wywinęła jakiś numer. Ale nie...:evil_lol: Są z niej zadowoleni i ona chyba też, podobno teraz lubi siedzieć w ogrodzie i wygrzewać się na słońcu. I to tyle bo mi coś trzeszczało w słuchawce, :oops: Quote
Figa Bez Maku Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 widocznie w przypadku szczeniaków brak wiadomości oznacza dobre wiadomości:diabloti: Cieszę się ,że Kiwunia jest zadowolona i z niej są zadowoleni....ma tak pogodne usposobienie ,że nie moze byc inaczej:lol: Quote
loozerka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Hmm, nie widzialam wcześniej tego postu....tzn tego Agnieszki.. Wiecie, jednego załuję, ze nie daje sie namówic opiekunów Kiwaczka, by choć czasem tu wpadli, jakie 2-3 zdjecia wrzucili. Ale z drugiej strony, jesli w zamian za to Kiwi ma szczęśliwy dom- to super :)) Quote
Jowita Poznań Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Agusia, tu byl Twoj post ale nie zdazylam go odczytac, przyznaj sie co napisalas? :razz: :diabloti: :evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img130.imageshack.us/img130/6775/p5lp1.jpg[/IMG][/URL] Ale Ty Jowita czujna jesteś! Kiwi ma jak zwykle problem z pozowaniem do zdjęć! Quote
Recommended Posts