Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pewnie ze fajnie byłoby mieć często wiadomości od Kiwuchy ale przypominam, że nie wszystkie domy są na dogo,:evil_lol: . A szkoda.
Tak czy siak, ja się pojawię u niej ale teraz jest jeszcze za wcześnie. Bo i ja pojawiam się w okolicach gdzie Kiwi mieszka. I obiecuję, ze zdjęcia zrobię. Wbrew pozorom myślę o niej....
A watek Fiśki odwiedzam codziennie, o!

Posted

Coś słabo dziś kontaktuję. Ok i się rozjechało (?) to nie można go było zjechać z powrotem?
I jakie okruszki? bo rozumiem że Mela też nie ta z mojego banerka. Albo już nic nie wiem.

Posted

hm, Mela z mojego podpisu i z podpisu Puchatka to ta sama sunia....
loozi, pamiętasz takie rozdzierające ksiązki o kobietach które zwiazały się z Arabami a potem uprowadzono ich dzieci do krajów muzułmańskich? Np."Tylko razem z córką". Okazało się że u taty w bibliotece są 4 takie wstząsające historie. Biorę je na bazarek.
Moze piszmy swoje dyrdymały na wątku Fiśki, Gangsa czy Buni a Kiwi oszćzędźmy bo ja się czasami gubię.....

Posted

Dobra, koniec z dyrdymałami tylko jeszcze napiszę że wreszcie zrozumiałem i wiem o co chodzi. Okruszków nie zauważyłem bo jak na banerku jest mocno nieczytelne to się nie wczytuję. Myślę ze na banerku nie może być za dużo tekstu bo i tak prawie nikt tego nie przeczyta.

Posted

Śliczny jest, wyrazisty . Ale na SGGW te psiule zostały nazwane Okruszek i Kruszynka, ta Muszka i Drops to były robocze imiona w schronie. Poprawisz, :oops: ? a może najlepiej "Chore Okruszki"?

Posted

[quote name='Jowita Poznań']puchatku, rozjechało sie "i" :)

zawsze mela jest do wziecia albo ktorys z dwoch okruszkow :evil_lol: :diabloti: :evil_lol:[/QUOTE]

Tak czułam ,że Jowita
jako że jest kobita
na pewno umie "czytać":diabloti:
także między wierszami...
inaczej jest z chłopami:diabloti:

Posted

tak myślalam o tych okruszkach, żeby je moze u mnie na strychu ulokować i podleczyć ale na SGGw mają fachowców i może od razu pojadą do stałych domów.......Dzisiaj mają być wyniki co im naprawdę jest.........

Posted

biedne te psiaki, niestety choroba skory i schron rowna sie koszmar, szkoda ze te 2 nie doczekaly pomocy :placz:
trzymam kciuki zeby te wyzdrowialy i szybko domki znalazly

Posted

dzisiaj dzwonił do mnie pańcio Kiwi i w pierwszym momencie pomyślałam ze coś się stało, że Kiwi wywinęła jakiś numer. Ale nie...:evil_lol:
Są z niej zadowoleni i ona chyba też, podobno teraz lubi siedzieć w ogrodzie i wygrzewać się na słońcu. I to tyle bo mi coś trzeszczało w słuchawce, :oops:

Posted

widocznie w przypadku szczeniaków brak wiadomości oznacza dobre wiadomości:diabloti:
Cieszę się ,że Kiwunia jest zadowolona i z niej są zadowoleni....ma tak pogodne usposobienie ,że nie moze byc inaczej:lol:

Posted

Hmm, nie widzialam wcześniej tego postu....tzn tego Agnieszki..
Wiecie, jednego załuję, ze nie daje sie namówic opiekunów Kiwaczka, by choć czasem tu wpadli, jakie 2-3 zdjecia wrzucili. Ale z drugiej strony, jesli w zamian za to Kiwi ma szczęśliwy dom- to super :))

• 4 weeks later...