Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej! tu koleżanka dogofanki. Dogofanka się poważnie rozłożyła chorobowo i siedzu w domu na L-4. a nie ma w domu dostępu do internetu. Prosiła, żeby przekazać,że będzie dostępna na forum od 20-go listopada.

Lulka, jakby co - to dzwoń do Dogofanki na komórkę!

pozdrawiam

Posted

loozerka a ja rozumiem :D

Agnie ma psi raj o czym pisalam, nie wiadomo co przyjedzie czy wieksza zadziora czy mały wyjec - i to do wyjca- co by nie było w raju obowiazuje takze cisza :evil_lol:

Haniu--> wielkie dzieki za pomoc transportowa :)

Posted

Jowita, uspokoiłas mnie :evil_lol: juz myślalam, ze brak komputera jakoś Agnie naszej przeszkodził, by nie powiedziec - zaszkodził ;). Niby wątki staram się sledzic, doczytac nowe posty, ale w pędzie, w ktorym ostatnio zyje umyka mi juz to, co było poprzedniego ndia. Wiec ciągłości wypowiedzi w ogole nie łapię :D.

Posted

Jowita, bardzo trafnie to zinterpretowałaś. W zasadzie jest mi obojętne czy to będzie ta zadziora, "amstafka dla ubogich" /sorki ale musiałam tak napisać, :evil_lol: / czy ta skiełcząca mała, która ponoć zarezerwowana jest i alleluja. Komp jakoś powstał z martwych, nie wiem jak to się stało.... Nie dociekam i chwilowo się cieszę tym co mam!:lol:

Posted

asiaf1 bedzie jechala do Otrebus w sobote i jest tak mila, ze zgodzila sie zabrac hienke
Agnie - czy pasuje Ci sobota? Asia bedzie wyjezdzac z Legionowa o kolo 9.30.

Ktora Hiena jedzie? ja nie wybiore :shake:

Agnie - ile kasy potrzeba na utrzymanie takiej hieny??? :evil_lol: Moze bym cos na bazarek wystawila, bo na pewno szczepienia i adopcja, ale czy cos jeszcze?

Posted

dopisałam w tytule, ze potrzebna pomoc finansowa, ale na szczescie mysle ze niewielka. Mam nadzieje, ze sunia nie jest przeziebiona i kasa bedzie tylko na szczepienia potrzebna.