Agnie Koty Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 kurcze hania, myślałam i o Kiwi i o mango..... lulka, ja jestem w bloczkach startowych jakby co..... Quote
Figa Bez Maku Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 A ja prawdopodobnie (99%)w ten weekend jadę do Grodziska........ Quote
Jowita Poznań Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Fajnie i Kiwi i Mango :D Trzymam kciukasy zeby ktoras z hienek dotarła do Agnie- do tego psiego raju :loveu: Quote
dogofanka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 hej! tu koleżanka dogofanki. Dogofanka się poważnie rozłożyła chorobowo i siedzu w domu na L-4. a nie ma w domu dostępu do internetu. Prosiła, żeby przekazać,że będzie dostępna na forum od 20-go listopada. Lulka, jakby co - to dzwoń do Dogofanki na komórkę! pozdrawiam Quote
Lulka Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 [quote name='Figa Bez Maku']A ja prawdopodobnie (99%)w ten weekend jadę do Grodziska........[/quote] a w jakich godzinach? i skąd dokładnie? Quote
Agnie Koty Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 to są ostatnie podrygi mojego kompa. w razie czego dzwońcie, postaram się go reaktywować Quote
Agnie Koty Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ciekawe co to będzie.. cokolwiek to będzie to tu reguły są! jak w kazdym raju! i cisza obowiązuje. Quote
Figa Bez Maku Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Lulka mogę się delikatnie dopasować..w sobotę chcemy z zachodniego ( z dużą hieną:evil_lol: )...natomiast małą Mango lub Kiwi mogę podrzucić codziennie po południu...to do uzgodnienia z Agnie rzecz jasna:lol: Quote
loozerka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Agnie :oops: nie pomyliłas wątków z tą ostatnią wypowiedzią? Kompletnie nic nie rozumiem.... Quote
Jowita Poznań Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 loozerka a ja rozumiem :D Agnie ma psi raj o czym pisalam, nie wiadomo co przyjedzie czy wieksza zadziora czy mały wyjec - i to do wyjca- co by nie było w raju obowiazuje takze cisza :evil_lol: Haniu--> wielkie dzieki za pomoc transportowa :) Quote
loozerka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Jowita, uspokoiłas mnie :evil_lol: juz myślalam, ze brak komputera jakoś Agnie naszej przeszkodził, by nie powiedziec - zaszkodził ;). Niby wątki staram się sledzic, doczytac nowe posty, ale w pędzie, w ktorym ostatnio zyje umyka mi juz to, co było poprzedniego ndia. Wiec ciągłości wypowiedzi w ogole nie łapię :D. Quote
Agnie Koty Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Jowita, bardzo trafnie to zinterpretowałaś. W zasadzie jest mi obojętne czy to będzie ta zadziora, "amstafka dla ubogich" /sorki ale musiałam tak napisać, :evil_lol: / czy ta skiełcząca mała, która ponoć zarezerwowana jest i alleluja. Komp jakoś powstał z martwych, nie wiem jak to się stało.... Nie dociekam i chwilowo się cieszę tym co mam!:lol: Quote
loozerka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Angie, gratuluję i cieszę się ze zmartwychwstania. Ja mam jeszcze jedno imie- Daktyl - jakoś do Figi mi pasuje :) Quote
Figa Bez Maku Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Ale to dla piesia chyba?;) Ja mam jescze kilka w zanadrzu pamięci ale są jakieś takie pretensjonalne.. Marakuja, Persymona:evil_lol: A poza tym : Liczi , Durian, Morela, Pigwa:multi: Quote
loozerka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 :D:D A tam nie ma piesiów :D??, rany, dziewczyny- od niedzieli od 6 rano do tej pory spałam 10 godzin całe i czuje, ze sie rozpadam :D Quote
Figa Bez Maku Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Hienki ..co u was? Nie słyszę waszego chichotu....może smutne jesteście maluchy pręgowane?:loveu: Quote
Figa Bez Maku Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Owocowe Hienki proszą ciotki o zainteresowanie:placz: Quote
Lulka Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 asiaf1 bedzie jechala do Otrebus w sobote i jest tak mila, ze zgodzila sie zabrac hienke Agnie - czy pasuje Ci sobota? Asia bedzie wyjezdzac z Legionowa o kolo 9.30. Ktora Hiena jedzie? ja nie wybiore :shake: Agnie - ile kasy potrzeba na utrzymanie takiej hieny??? :evil_lol: Moze bym cos na bazarek wystawila, bo na pewno szczepienia i adopcja, ale czy cos jeszcze? Quote
Figa Bez Maku Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Agnie to koniecznie muszę dostarczyć Ci akcesoria i może pozwolisz mi popatrzeć na Pigwę?:angel: :cunao: :laola: Quote
Agnie Koty Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 jestem w domu w sobotę. czekam na dziewczynki Quote
Agnie Koty Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Haniu, na Ciebie też czekam. telefon mój masz. DO ZOBACZENIA ZATEM! Tylko dlaczego ja się niepokoję? :evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Bo nie wiesz jaki owoc dostaniesz wyjący czy rozrabiający . Powiedz sobie ,że będzie i wył i rozrabiał od razu poczujesz spokój Quote
Lulka Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 dopisałam w tytule, ze potrzebna pomoc finansowa, ale na szczescie mysle ze niewielka. Mam nadzieje, ze sunia nie jest przeziebiona i kasa bedzie tylko na szczepienia potrzebna. Quote
Recommended Posts