Jowita Poznań Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Agnie---> wypluj te słowa!!! Mała musi żyć, żeby ciotki potem mogły podziwiac jak nowy hów rośnie ;) :evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 czemu nikt nikt nie zagląda do hienek, nikt sie nimi nie zachłystuje.... Quote
Jowita Poznań Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 My się zachłystujemy i zachwycamy. W końcu jestesmy fanclub Figuni :) Quote
Brucio Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 mnie sie tez hienki podobaja :cool3: .............no ale niestety zabrac nie moge:-( Quote
Jowita Poznań Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Agnie, 24 h już minęły ;) :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 wiem wiem. ale Lulka milczy jak ciemny grobowiec..... Pewnie hienka już w nowym domku wygrzewa się przy kalofyferku..... Quote
Lulka Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 nic nie wiem, bede w schronie w sobote to zobacze co i jak Quote
Jowita Poznań Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 na szczescie do soboty juz niedaleko! :) Quote
Figa Bez Maku Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Agnie, czy ja dobrze zrozumiałam Twoje pytanie o koty? No bo Twoje koty już znają psy i to hienkowate...więc wybacz że ja tak toporem po oczach ..ale masz dobrą rękę w tych sprawach:loveu: Rozumiem ,że mam się narzucać ludziom z reklamowaniem pręgusów i brać namiary? Quote
Agnie Koty Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 umówilam się z Lulką że jakby co to wezmę większą hienę. zobaczymy, w sobotę się wszystko wyjaśni. bo moze już obydwie są w domkach a ja się ekscytuję nie wiadomo czym.... Tylko nie wiem czy Lulka mi ją da...... Quote
Figa Bez Maku Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Och to byłoby super... znów odkarmisz, odchuchasz, nauczysz wszystkiego , pokochasz i tylko Ci podziwianie na forum zostanie. Oby:loveu: Quote
Jowita Poznań Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Agnieszka---> co ma nie dać! Z pocałowaniem reki pewnie Ci przywiezie :loveu: Bo ja na jej miejscu nawet bym nie pytała a wiozła :evil_lol: :diabloti: Hania--> no nie ma co Agnie jest opiekunka doskonała- nastepny hów się zapowiada :evil_lol: Quote
Lulka Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 dac to chetnie, gorzej wlasnie z transportem:( Quote
Jowita Poznań Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 cos sie wykombinuje Lulka- tylko trzeba juz na transportowym napisac. Szukamy józefow- grodzisk czy warszawa - grodzisk? Quote
Figa Bez Maku Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Z wawy do Grodziska nie ma sprawy.Mogę dowieżź. Najwygodniej dla mnie w weekend ale jak nie można inaczej to i w zwykły dzień po południu ....byleście uprzedziły ciut wcześniej Quote
Agnie Koty Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 przecież mogę podjechać na Dw.Zachodni w razie czego. Zobaczymy co w sobotę bedzie... Quote
loozerka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Aga---cudownie :)Bedziemy starac sie pomagac, jakby co :) a na pewno trzymac kciuki i kibicowac z calej siły :) Quote
Lulka Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Byłam wczoraj w schronisku, nie wiem jak duza hienka, bo bylo ciemno juz i nic nie było widać. Mała siedzi sama w łazience i uuuu daje takiego czadu :crazyeye: , musimy poszukac jej tymczasu, gdzie ktos jest w domu, bo dogofanke to po 8 godzinach piskliwego szczekania i wycia na 100% wywalą z domu :diabloti: . Nie miałam pojecia, ze taki maly piesek moze robic tyyyyyle hałasu. [B]Szukam tez tymczasu dla Buni, Dziuni i Laluni - są to spore 3 miesieczne szczeniaki z kaszlem kennelowym, jedna ma juz zapalenie płuc - to jest dokładnie to co miała nasza Figusia - co w warunkach schroniskowych marnie lub wcale sie nie daje leczyc.[/B] Quote
Lulka Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 zdjęcia maluchow sa w moim podpisie Quote
Jowita Poznań Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 kurcze ze nie mam domku, tyle małe mieszkanko- bo moim dwom koteczkom sprawiłabym towarzystwo :evil_lol: Agnie- oczywiscie ze pomozemy! Tak jak mowi loozerka! :) a tymczasem szukamy tymczasow dla innych malenstw! Quote
Agnie Koty Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Lulka, kiedy znowu będziesz w schronie? Quote
Figa Bez Maku Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Reklamuję Figowate na moim bazarku....poprosiłam ,żeby sprzedawcy pytali przy okazji czy ktoś nie poszukuje psiaka....Nie wiem czy powieszenie fotografii w szkole to dobry pomysł?No bo dzieci chętnie będą dręczyły o psa rodziców a skutek?:shake: W razie czego pamiętajcie...zawsze dowiozę do Grodziska jakiegoś psiaka. Quote
Recommended Posts