Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnie, czy ja dobrze zrozumiałam Twoje pytanie o koty? No bo Twoje koty już znają psy i to hienkowate...więc wybacz że ja tak toporem po oczach ..ale masz dobrą rękę w tych sprawach:loveu:
Rozumiem ,że mam się narzucać ludziom z reklamowaniem pręgusów i brać namiary?

Posted

umówilam się z Lulką że jakby co to wezmę większą hienę. zobaczymy, w sobotę się wszystko wyjaśni. bo moze już obydwie są w domkach a ja się ekscytuję nie wiadomo czym.... Tylko nie wiem czy Lulka mi ją da......

Posted

Agnieszka---> co ma nie dać! Z pocałowaniem reki pewnie Ci przywiezie :loveu: Bo ja na jej miejscu nawet bym nie pytała a wiozła :evil_lol: :diabloti:

Hania--> no nie ma co Agnie jest opiekunka doskonała- nastepny hów się zapowiada :evil_lol:

Posted

Byłam wczoraj w schronisku, nie wiem jak duza hienka, bo bylo ciemno juz i nic nie było widać. Mała siedzi sama w łazience i uuuu daje takiego czadu :crazyeye: , musimy poszukac jej tymczasu, gdzie ktos jest w domu, bo dogofanke to po 8 godzinach piskliwego szczekania i wycia na 100% wywalą z domu :diabloti: . Nie miałam pojecia, ze taki maly piesek moze robic tyyyyyle hałasu.

[B]Szukam tez tymczasu dla Buni, Dziuni i Laluni - są to spore 3 miesieczne szczeniaki z kaszlem kennelowym, jedna ma juz zapalenie płuc - to jest dokładnie to co miała nasza Figusia - co w warunkach schroniskowych marnie lub wcale sie nie daje leczyc.[/B]

Posted

Reklamuję Figowate na moim bazarku....poprosiłam ,żeby sprzedawcy pytali przy okazji czy ktoś nie poszukuje psiaka....Nie wiem czy powieszenie fotografii w szkole to dobry pomysł?No bo dzieci chętnie będą dręczyły o psa rodziców a skutek?:shake:
W razie czego pamiętajcie...zawsze dowiozę do Grodziska jakiegoś psiaka.