Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiecie ze Kiwa coraz mniej paskudzi w mieszkaniu? tym mopem już tak nie macham jak wściekła. Jakie to miłe....
No i stało się jeszcze coś ...Kiwa potrafi zostawić coś w misce. Przedtem miala tak wilczy apetyt że łykala łapczywie a teraz jakby spokojniej. Mądra dziewunia, wie, że micha i tak bedzie napełniona. Jutro robię jej sesję zdjęciową. ale chyyba zdjęcia dostanieciew nowym roku, zobaczymy zresztą.
Dzisiaj wylatala się w byłym ogródku jordanowskim jak wściekła, Nina jest jednak niezastąpiona w takich sprawach.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No proszę jaki Ganguś waleczny...po prostu lwie serce ( a może wilcze?) ....Cieszymy się ,że wypoczełaś loozerko i będziesz miała siły na pisanie długich postów.....
Kiwunia odgryzłą się już ze schroniskowych głodnych wspomnień.. jakie to fajne. A wiesz Agnie ,że mówisz o Kiwusi coraz cieplej i słodziej.. Ciekawe co to znaczy?:diabloti:

Posted

Czyli powitanie Nowego Roku u Ciebie będzie bardzo indywidualnie w połowie stycznia?:lol:
Czy też uczcisz jego nadejście szampanem?:evil_lol: Czy raczej dłuuugim rozkosznym snem bez koszmarów ( że ten budzi zadzwoni:angryy: )
Agnie, jak napiszesz ( prawdę ) ,że już nie machasz mopem , to domek raczy się odezwać ( a co.. oszczędza swoje dywany...):diabloti:

Posted

hm, tak Ci się zdaje Haniu, ze piszę o niej cieplej. Dzisiaj nad ranem znowu zadziałał tandem Sadza/Kiwi. Sadza zrzuciała z gzymsu kominka drewnianego kotka /upominek od męża/ a Kiwa zajęła się jego rozgryzaniem. Wstałam otępiała snem /jestem wrażliwa na odgłosy chrupania/, schowałam kotka pod poduszkę a jak się obudziłam leżał posiekany na kawałki na podłodze. Nie mam pojęcia jak goi wyciągnęła...Poza tym od wczoraj moja córka ma ażurowy rękaw w nowej bluzce /prezent od Mikołaja/, tak się cudownie bawiły ze nie zauwazyła że Kiwa ją rwie.
I ja mam mówić o niej ciepło?!:angryy:
Dzisiaj robię jej zdjęcia, te zdjęcia przyciągną właścicieli. Oni gdzieś są ci właściciele, może jeszcze nie wiedzą że są Kiwie przeznaczeni.....
Ta smutna molda naprawdę rozbraja .... I jakoś nie miałam nawet siły się gniewać......

Posted

Agnieszko, bo te mordeczki są takie rozczulające... w sumie to one przeciez nie wiedzą, ze tak szkodza, tak świetnie się jednocześnie bawiąc...:D
Hania- się zastanawiam nad obchodzeniem nowego roku wg. tego wschodniego kalendarza- indywidualnie :D. Byłby bardziej adekwatny. Ale jak sie rozglądam wokół siebie w pracy, to widzę, ze parę osob do towarzystwa bym znalazła ;)

Posted

a ja nie cierpię Sylwestra, trzeba sie wtedy dobrze bawić. Bede w domu bo jak tu Kiwkę zostawić , te sztuczne ognie jednak wydają jakies odglosy.... I taty też mi szkoda zostawiać samego chociaż on sie huku nie boi, :evil_lol:

Posted

Agnie .. ażurowe rękawy są trendy ( tak się ostatnio mówi?:oops: )...
W sumie Kiwcia zagryzła kota martwego a nie żywego więc to chyba dobrze?:evil_lol:
Ja też będę w domu, może przyjdą jakieś pojedyncze sztuki, ale generalnie jakoś nikomu nie chce się iść na bal ,nawet młodzieży:crazyeye:
Loozerko uważam ,że nie zawsze trzeba iść za owczym pędem ( dotyczy to także kwestii różnych świąt). Podkreśla to osobowość i pokazuje niezależność jako jednostki.:multi:
Przecież rok zaczyna sie w marcu kiedy świat budzi się z zimowego snu

Posted

a ja tez siedze w domu i n a dodatek mleko popijam, a ze jeszcze mamy kolezanke ze Stanow to juz bedzie prawdziwie mleczna imprezka ;)
Ale co i posiedziec mozna i fajnie porozmawiac byle bym tylko w szpitalu nie wyladowala :mad: bo wtedy by sie działo :evil_lol:

niezapomniany sylwester heh

Posted

pomimo że nie wyjdę to kilka osób się przewinie przez nasz domek i kolacja uroczysta będzie. przyjaciółka już wymyśla menu.
rano zrobilam z wielkim trudem zdjęcia Kiwce, cały czas była w ruchu. Jak dobrze pójdzie to wstawię wieczorem, muszą nadejść z Torunia, na razie jadą tam pociągiem. Siostra zostawiła mi stertę garów do zmywania, za te zdjęcia. Doceńcie moje poświęcenie, wrrrrrr. Aha, i nie przeraźcie się widokiem Kiwy. jest zupelnie inna.

Posted

Agnie. teraz to się dopiero przeraziłam! jak to jest zupełnie inna?:crazyeye: Nie ma paseczków:placz: ?
Czy w ogóle jeszcze mieści się w pokoju? Co Ty jej dajesz jeść?:shake: :evil_lol:
Jowito wszystko będzie ok.:loveu: Dzidzia na pewno doceni,że mamusia poświęca się dla niej i grzecznie poczeka

Posted

Trochę ??? Jaki ogromniasty psiak z niej się zrobił. Ale sliczniutka jest, tak sie troszkę wyciągnęła, wysmuklała chyba, sliczna dziewusia :)
Agnieszko, Ty tak celowo nam malutkimi daweczkami pokazujesz psiaki:D? nie masz wiecej zdjęć?

Posted

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img409.imageshack.us/img409/9656/obraz011ct4.jpg[/IMG][/URL]
tutaj dobirera suię do ostatnich cukierków ze świat.
jak Wy to robicie że zdjęcia są po kolei? chciałam je wkleić razem i wyszlo mi to samo zdjęcie x 3. :oops:

Posted

waży z 15 kg, na bank. co do jej problemów zdrowotnych to nadal się nieco drapie , nie ma to nic wspólnego z domniemaną nużycą, aha, zarosło wszystko. p.Magda twierdzi ze nic nie widzi.
jescze wygrz4bię jakieś zdjęcia, Lulka moze zrobi nowa aukcję na Allegro z nowymi fotami a ja poodświeżam tamte ogłoszenia........ Nic innego mi nie przechodzi do głowy. Dam ją chyba tez na portal Trójmiasto, a niech to. Shrek tam znalazł sój dom, moze i jej się poszczęści

Posted

co do zdjęć, to otwieram posta, na drugiej karcie imageshack i po kolei ładuję tam zdjęcia, a potem kolejne utworzone linki wklejam tu, do posta. Zawsze daje linijke przerwy między linkami, zeby wyrazniej i ładniej było. Własciwie nic specjalnego się nie robi. Wiem, ze na fotosik.pl jest mozliwosc wklejenia kilku zdjec i dania ich tu na raz jakby, ale nie probowalam, jakos przywykłam do image.

A Kiwasek naprawde sliczniutka jest, taki łobuzerski wygląd ma i kawał babeczki z niej :D. Świetnie jej się kładą uszka, gdy podkrada cukieraski :D

Posted

nie wiem czy jutro dobiję się do kompa, zatem już dziś życze Wam szampańskiej zabawy w Sylwestra! Bawcie się dobrze gdziekolwiek będziecie! Bo ja będę w domku z Kiwi i resztą, koty już wieczorem maja zakaz wychodzenia żeby się nie przestraszyły petard.