Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnie, akurat na zdjęciach i fotografice- nieszczególnie, jednak wydaje mi się, ze przy tej skali zmniejszenia chyba nie ma to az takiego znaczenia. Jesli mozesz- wyslij mi jedno z tych zdjec na maila
One faktycznie nie sa super wyrazne, malenka jest troszkę popikselowana, ale widac, ze niej kluseczka niesamowita :)
Faktycznie - pierwsze zdjęcie scenaria znajoma :D
Lulka, a gdzie hienka drobinka wyjek poszła? :)?

Posted

siedzi w schronie, ci co ja zamowili sie nie pojawili :shake:

dzis byla dziewczynka z mama i juz prawie by do domku poszla, ale mama bez taty nie chciala zdecydowac, jest jeszcze szansa, ze przyjada i ja wezmą, zobaczymy

Posted

jaka slicznotka :loveu:
Dziewczyny, jesli chodzi o Fishera, to ja go sobie troche przefomatowalam, zeby wygodniej mi bylo czytac i stronnicowanie na poczatku nie odpowiada faktycznemu. Dzial o tym, jak pies się uczy, jakie metody stosowac jest od 27 strony.

Posted

Lulka, wysłałam Ci meilika z ogloszeniem, zrób allegro, moze to coś da.
Jowita, Tobie też wyslalam żebys mogla iść i powiesić do zoologicznego.:evil_lol:
Ja wstawię ją na gratkę i jakieś eoferty, i gdzie się da. ogloszenia też u siebie powieszę.
Hm, na wieczornym spacerze pewna pani z dziećmi mnie zaczepiła.Gadu, gadu i okazało się ze pani jest zainteresowana. Niestety pani nie była w moim typie mentalnym... Oprócz tego powiedziała że miała stafforda /i doszukiwala się podobieństw u Kiwi, o Jezu/ , ktorego musiała oddać z powodu agresji do innych zwierząt. Chyba rozumiecie ze byłam uszczęśliwiona :diabloti:
Aha, Kiwcia coraz lepiej chodzi na smyczy a dzisiaj nawet moja podłoga tak nie ucierpiała.

Posted

zupelnie nie rozumiem Twojego sceptycyzmu, moim zdaniem domek idealny ;)
A wyślij Aga mi tez plakacik ogłoszenie, w koncu nie mieszkam na drugim koncu swiata, moze u mnie ktos sie w Kiwaczku zakocha i będe miala ją na oku?

Posted

No rzeczywiście prawdziwe okrągłe włochate Kiwi:evil_lol:
Czemu nie jestem zdziwiona Agnie ,że Kiwi coraz większe robi postępy? Przy takiej nauczycielce doświadczonej w wychowywaniu pasiastych szczeniaków?:loveu:
Bardzo prawdopodobne ,że w ten weekend wybiorę się do Grodziska ( Barbarowe mojej mamy imieniny) więc niech Kiwi zaakceptuje smycz bo jak spotka sie ze starszą ( i chudszą:diabloti: ) kuzynką?

Posted

Kiwi jest juz na adopcje.org i na allegro: [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=145620152"][B][COLOR=#0000ff]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=145620152[/COLOR][/B][/URL]
i zaraz wrzuce jeszcze do gazety [URL="http://www.oferta.pl"]www.oferta.pl[/URL]

Posted

Agnieszko, troche podrasowalam ogloszenie, ufunkcjonalnilam je ;) Jesli jeszcze nie zaczełyście rozwieszac, myśle, ze tę wersję lepiej będzie wykorzystac. Twoje imie w zakłądkach sie nie zmieścilo, wiec dalam imię Kiwaczka:)