Seaside Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ciotka - widzę , że Ty już na całego działasz!! ;) Trzecia w nocy??? :crazyeye: Quote
Justynak Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Seaside']Ciotka - widzę , że Ty już na całego działasz!! ;) Trzecia w nocy??? :crazyeye: Ciotka życie towarzyskie po nocy uprawiała (i dziś tego troszkę żałuje ), więc jak już do domu wreszcie wróciła, to postanowiła jakiś dobry uczynek jeszcze spełnić (dobrze, że żadnych głupot tu nie popisała ;)) Quote
zuziaM Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 No naprawde, juz zaczynam wierzyc w tego pecha naszej Toski.....:shake: Popatrzcie... najpierw ten tymczas nieudany zupelnie ... ile tam byla ? Trzy dni ? ? ? ...... Potem ta propozycja domu i pani zwlekajaca w nieskonczonosc .... ale moze i dobrze, bo pani sie potem w zyciu powywracalo i strach pomyslec, co by teraz Toska miala za zycie ! .......... Potem ten nastepny ... pan chetny, ale nagle sie jakas sunia przyplatala do nich i .... zostala juz u nich .... Kolejny .... pan z TOZ-u - chetny bardzo, ale ... obdarowany przez znajomych szczeniaczkiem - labradorkiem.... :shake: ..... A Tosia ... nadal bez swojego domu .....:shake: Quote
Justynak Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Tak to niestety czasmi bywa... Chyba nie jest nasza Tosia w czepku urodzona:placz:. Trudno trzeba szukać dalej! Czy jest tu gdzieś zrobiony plakat Tosi do wydrukowania? Prawdopodobnie będę musiała w tym tygodniu iść z Funią do weta, więc przy okazji mogła bym tam plakacik zawiesić. To bardzo poularna lecznica a w dodatku w willowej dzielnicy, więc może jakiś dobry człowiek ją tam wypatrzy...:roll: Quote
zuziaM Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Justynak napisał(a):Tak to niestety czasmi bywa... Chyba nie jest nasza Tosia w czepku urodzona:placz:. Trudno trzeba szukać dalej! Czy jest tu gdzieś zrobiony plakat Tosi do wydrukowania? Prawdopodobnie będę musiała w tym tygodniu iść z Funią do weta, więc przy okazji mogła bym tam plakacik zawiesić. To bardzo poularna lecznica a w dodatku w willowej dzielnicy, więc może jakiś dobry człowiek ją tam wypatrzy...:roll: Nikt nie robil nigdy plakaciku dla Tosi :shake: :-( ... ja nie umiem ..... Quote
zuziaM Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Zobaczcie ! METAMORFOZY w formie slajdow ! ! ! http://pl.youtube.com/watch?v=QSONsHUuAlM http://pl.youtube.com/watch?v=XsJjTj8IdGc REWELACJA ! ! ! :placz: :placz: :placz: I sa tam moje dwie psice ! ! ! Ina i Isia ! Quote
Justynak Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 zuziaM napisał(a):Nikt nie robil nigdy plakaciku dla Tosi :shake: :-( ... ja nie umiem .....Ja też nie bardzo... :shake: Quote
Jola_K Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 zuziaM napisał(a):Nikt nie robil nigdy plakaciku dla Tosi :shake: :-( ... ja nie umiem ..... poprosze _bubu_, moze znajdzie chwilke Quote
Justynak Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Jola_K napisał(a):poprosze _bubu_, moze znajdzie chwilkeByło by super!!!! :lol: Quote
Jola_K Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 halbina zalozyla watek abc dogomanii, tam tez mozna poszperac za kims kto pomoze w tej kwestii, jesli nie ma takiego temetu, warto go podsunac oto watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74480 _bubu_ napisala ze dzis nie da rady zrobic plakatu, ale wkrotce nam pomoze, potrzebuje jednak zdjecia w pelnej rozdzielczosci zuziaM, podeslalabys do niej mailem? podesle ci pozniej na pw adres Quote
Justynak Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Oj Tosiu, Tosiu ile Ci jeszcze przyjdzie czekać na ten wymarzony domek...:roll: Quote
Seaside Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Gosiu nie wiesz czy Tośka już na podwórku siedzi?? Quote
zuziaM Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Seaside napisał(a):Gosiu nie wiesz czy Tośka już na podwórku siedzi?? Nie wiem, Jagodka. Od tej sytuacji z Trusia .... jakos nie moge sie przemoc na mile pogaduszki ..... Quote
zuziaM Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Dostalam maila w sprawie Tosi z hoteliku : """ Dzien dobry Pani Malgosiu! Przegladalam wczoraj dokumenty i zobaczylam, ze 24 sierpnia Tosi konczy sie szczepienie p-w wsciekliznie. Jesli Tosia bedzie jeszcze u nas - prosze wziasc to pod uwage, poniewaz te szczepienia jak Pani wie - sa obowiazkowe. Jest to o tyle istotne, ze Tosia dwa dni temu ,na szczescie lekko ,ugryzla w noge osobe, która weszla na wybieg gdzie byla Tosia.Obeszlo sie bez zgloszenia, ale dla mnie jest to sygnal, zeby miec porzadek w papierach.Prosze o odpowiedz i wplate pieniazków na Tosie. Pozdrawiam ; Ania """ Pieniazki wplacilam i poprosilam o zaszczepienie Tosi - 30,- zl - mysle, ze wystarczy. Quote
Recommended Posts