Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No jak widac trzeba umiec wybrac bo kolba nie rowna sie kolbie. na pewno mozna dac zdrowszy posilek niz taka kolba :) Ja np w ogole nie daje granulatu (a juz na pewno nie mieszanki!) krolikowi, dostaje takie posilki co sa dla niego naturalne.

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie. Przeczytajcie sobie skład kolby JR Farm i Animals. Jest spora różnica ;) A z tą karmą na patyku , to nie we wszystkich kolbach, bo np. w Vitapolowych kleik zajmuje 2/3 kolby :roll: A poza tym szaleje za ziółkami z Herbal Pets i gerberkami ;]

Posted

kajtuu napisał(a):
Około 50cm. Hihi, ja też jestem Paula :)

Naprawdę to ona jest duża :D Ja myślałam, że ona jest o wiele, wiele mniejsza :D
Ale jesteś Paula czy Paulina?

Posted

[quote name='deer_1987']Suszone ziola to swietny pomysl :loveu:
A najlepsze te domowej roboty :) I gałęzie ubóstwia też :)

Ja jestem Paulina, ale wszyscy mówią na mnie Paula :D No bo to bydlę jest, ale kochaniutkie :D
Mam jeszcze jakieś stare fotki chyba ich nie pokazywałam :)
brudny jęzor

a najgorzej jest jak zobaczy psa ... skacze , wyrywa się, chce skakać przez płot ... pozwoliłabym się jej z nim bawić ale kiedyś tak się z nim 'bawiła' że potem miał rany :(

łapiąca piłeczkę ...

Posted

witamy się :)
wpadamy z rewizytą :)
i w życiu nie powiedziałabym, że Sara jest wielkości mojej Sonii :crazyeye::crazyeye:

edit. Sonia jest o 8 cm wyższa :D

Posted

A ja z ogródka urwę trochę liść borówki, malin , ususzę i chomik w siódmym niebie :) Te zioła i tak kupuję , ale mniej. Daję też brzozę gałęzie z liśćmi . :cool3:

Posted

kajtuu napisał(a):
A ja z ogródka urwę trochę liść borówki, malin , ususzę i chomik w siódmym niebie :) Te zioła i tak kupuję , ale mniej. Daję też brzozę gałęzie z liśćmi . :cool3:

Ja nie mam ogrodka :(

Guest papillonek
Posted

No właśnie co kajtuś i Sara jadają??:cool3::cool3::cool3:

Posted

Sara je Brita ( a raczej nie je ) ale jak wrzucę te mięsne chipsy to zje bo pachnie , surowe mięso , ryż/ makaron + mięso + warzywka , lub tak między posiłkami starta marchewka z jajkiem czasem jej też zamawiam puszki animondy ale cena :-o no i dobra , przyznaję się, czasem coś ze stołu.
Kajtek wcina warzywa, owoce, przeciery dla małych dzieci ( kajtek je troszkę, pańcia skończy, a sara wyliże :lol:) kolby , gałezi, zioła , liście, karmę podstawową VL Hamster Nature, czasem serek. Ja go na nim żadnych diet stosować nie będę bo to stary chomik po operacjach jeszcze :eviltong:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a38638cff494b907.html

moje biedne maleństwo pod nakrozą :placz:

Posted

Kupiłam sobie wczoraj conversy za prawie dwieście złotych ... i co ? wracam dzisiaj ze spożywczaka ... wszędzie czerwony materiał, sznurówka i podeszwa :placz: no ale ja nie umiem nakrzyczeć na psa :-( a teraz to już nic nie zrobię bo co oddam do sklepu skrawki materiału :shake:

Guest papillonek
Posted

kajtuu napisał(a):
Kupiłam sobie wczoraj conversy za prawie dwieście złotych ... i co ? wracam dzisiaj ze spożywczaka ... wszędzie czerwony materiał, sznurówka i podeszwa :placz: no ale ja nie umiem nakrzyczeć na psa :-( a teraz to już nic nie zrobię bo co oddam do sklepu skrawki materiału :shake:

O kurcze mi tak Sucza załatwiła plecak(wygryzła cały zamek) ,klapki z koralikami(już brak koralików),kapcie(została sama podeszwa,męczyła się chyba całą naszą nieobecność) no i też bez większych konsekwencji tyle,że już wyrosła z niszczenia rzeczy :)

Posted

kajtuu napisał(a):

Oj... :shake:
I dobrze, że nie krzyczałaś. Co by to dało po fakcie? Nic, pies nie wiedziałby nawet o co Ci chodzi ;)
Moja na szczęście nic nie niszczy i jak była mała też nie niszczyła (no może z wyjątkiem jednego dywanika u mojej babci).