Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kajtuu']Bo chomiczki są mądre, śliczne, słodkie i takie tam :][/QUOTE]

zgadzam sie w całej rozciągłości ;)

słodziutko Sara wygląda na zdjęciach :)

Posted

a teraz pełnia radości :) :

to psina w schronisku , skakała na mnie, całowała .... nie wiem co za ***** mógłby go porzucić ... na szczęście ma już domek :)

sorki za mój paluch ;]

Pozdrawiamy !

Posted

Jaka ona piękna :loveu: i radosna :loveu:
Jak Sabolek mój :P
Zrób jakieś piękne foteczki ze spacerku :D
moze jak sie w wodzie bawi? :D
śliczna ta twoja lapinporokoria :loveu:

Posted

Ja tak sobie myślę , że psiaki w schronisku (przynajmniej w Zielonej Górze) mają czasem lepiej niż w niektórych domach :roll: każdy ma swój box ( rzadko dwa psy w jednym) , w każdym karma, woda, buda, kocyk, zabawki , codziennie mają wybieg , spacery, pracownicy głaskają je itp. Szczeniaczki mają mnóstwo zabawek . Ale i tak nic nie zastąpi kochającego domu...

Posted

kajtuu napisał(a):
Ja tak sobie myślę , że psiaki w schronisku (przynajmniej w Zielonej Górze) mają czasem lepiej niż w niektórych domach :roll: każdy ma swój box ( rzadko dwa psy w jednym) , w każdym karma, woda, buda, kocyk, zabawki , codziennie mają wybieg , spacery, pracownicy głaskają je itp. Szczeniaczki mają mnóstwo zabawek . Ale i tak nic nie zastąpi kochającego domu...

A dużo jest tam psów w schronisku?

Posted

kajtuu napisał(a):

Szkoda że nie każde schronisko ma na coś takiego fundusze :(

Posted

Niekiedy jest mniej, niekiedy więcej. Jak ostatnio byłam gdzieś 4 tygodnie temu było około stu.
Nie wiem czy mają fundusze czy nie, są organizowane różne akcje, że ludzie przychodzą i budy robią , ogólnie jest baardzo dużo wolontariuszy i dużo osób przynosi jedzenie i koce.

Dzisiaj byliśmy na dłuugim spacerze, nad wodą , jak będę miała czas jutro lub pojutrze wrzucę dużo zdjęć :)

Posted

no obiecałam obiecałam ale czasu nie miałam wrzucić :(
ale już są!
tu jedno z agility ( nasz profeszynal tor ) potem dodam więcej tylko poobracam i poucinam :) kurczeee tak nam dobrze szło , a ja z nią miesiąc nie ćwiczyłam i pozapominała ;/