kajtuu Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 kurde znowu zapomniałam jutro z rana pozamieniam ok ? Quote
Sheltii Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 a na zoobotanice będziesz ? Zobaczę jak z kasą i ochotą na przyjazd :) Bo ochota może być, ale taki wyjazd to dwie stówy w plecy. Quote
Karro Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Witamy sie! Sara śliczności, ile ma lat? ;) Quote
Karro Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 o to młodziutka, pewnie duzo rozrabia jeszcze :evil_lol: Quote
kajtuu Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 i jeszcze nie wyrosła ze szczenięcego podgryzania :( Quote
ahedok Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='kajtuu']Bo chomiczki są mądre, śliczne, słodkie i takie tam :][/QUOTE] zgadzam sie w całej rozciągłości ;) słodziutko Sara wygląda na zdjęciach :) Quote
kamcia. Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Kiedy nowe zdjęcia ??:cool3::cool3::cool3: Śliczne psinki:loveu: Quote
Paula03 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='kamcia.']Kiedy nowe zdjęcia ??:cool3::cool3::cool3: Śliczne psinki:loveu:[/QUOTE] Dołączam się do pytania :) Quote
kajtuu Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 a teraz pełnia radości :) : to psina w schronisku , skakała na mnie, całowała .... nie wiem co za ***** mógłby go porzucić ... na szczęście ma już domek :) sorki za mój paluch ;] Pozdrawiamy ! Quote
Falkaa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Jaka ona piękna :loveu: i radosna :loveu: Jak Sabolek mój :P Zrób jakieś piękne foteczki ze spacerku :D moze jak sie w wodzie bawi? :D śliczna ta twoja lapinporokoria :loveu: Quote
Sheltii Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Żeby w Częstochowie było schronisko z wolontariatem.. kurczę, świetnie masz że możesz choć troszkę umilić życie tym pieskom... http://images47.fotosik.pl/1042/5470d57ee07d35b5med.jpg ale się wygina :) Quote
kajtuu Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Ja tak sobie myślę , że psiaki w schronisku (przynajmniej w Zielonej Górze) mają czasem lepiej niż w niektórych domach :roll: każdy ma swój box ( rzadko dwa psy w jednym) , w każdym karma, woda, buda, kocyk, zabawki , codziennie mają wybieg , spacery, pracownicy głaskają je itp. Szczeniaczki mają mnóstwo zabawek . Ale i tak nic nie zastąpi kochającego domu... Quote
Paula03 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 kajtuu napisał(a):Ja tak sobie myślę , że psiaki w schronisku (przynajmniej w Zielonej Górze) mają czasem lepiej niż w niektórych domach :roll: każdy ma swój box ( rzadko dwa psy w jednym) , w każdym karma, woda, buda, kocyk, zabawki , codziennie mają wybieg , spacery, pracownicy głaskają je itp. Szczeniaczki mają mnóstwo zabawek . Ale i tak nic nie zastąpi kochającego domu... A dużo jest tam psów w schronisku? Quote
Sheltii Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 kajtuu napisał(a):Ja tak sobie myślę , że psiaki w schronisku (przynajmniej w Zielonej Górze) mają czasem lepiej niż w niektórych domach :roll: każdy ma swój box ( rzadko dwa psy w jednym) , w każdym karma, woda, buda, kocyk, zabawki , codziennie mają wybieg , spacery, pracownicy głaskają je itp. Szczeniaczki mają mnóstwo zabawek . Ale i tak nic nie zastąpi kochającego domu... Szkoda że nie każde schronisko ma na coś takiego fundusze :( Quote
kajtuu Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Niekiedy jest mniej, niekiedy więcej. Jak ostatnio byłam gdzieś 4 tygodnie temu było około stu. Nie wiem czy mają fundusze czy nie, są organizowane różne akcje, że ludzie przychodzą i budy robią , ogólnie jest baardzo dużo wolontariuszy i dużo osób przynosi jedzenie i koce. Dzisiaj byliśmy na dłuugim spacerze, nad wodą , jak będę miała czas jutro lub pojutrze wrzucę dużo zdjęć :) Quote
Cavalierkaa Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Hej hej :* Śliczna jest Sarunia <3 Będziemy wpadać :D Quote
kajtuu Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 no obiecałam obiecałam ale czasu nie miałam wrzucić :( ale już są! tu jedno z agility ( nasz profeszynal tor ) potem dodam więcej tylko poobracam i poucinam :) kurczeee tak nam dobrze szło , a ja z nią miesiąc nie ćwiczyłam i pozapominała ;/ Quote
Recommended Posts