Jump to content
Dogomania

Łapciuchowa galeria...Czarnulka Łapa zaprasza.... ;) 311 foty...!:)

Recommended Posts

Posted

[quote name='::Figa::']Tych to można usypiać :mad... :lol:[/QUOTE]
Heh...no nie wiem dziewczyny...może nią oszczędzimy? 8-) ale masz być grzeczna :mad::eviltong:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='justys95']dobra...niech straćmy....trudno sie mówi :cool:[/quote]

Ej:mad: Ja tam chce zeby Sylwia żyła. Mozecie jej w najgorszym wypadku dac tabletki na uspokojenie jak bedzie bardzo agresywna:diabloti:

Posted

[SIZE=7]Dziękuję[/SIZE] [SIZE=7]![/SIZE]
:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:

[quote name='Madzik13']Ej:mad: Ja tam chce zeby Sylwia żyła. Mozecie jej w najgorszym wypadku dac tabletki na uspokojenie jak bedzie bardzo agresywna:diabloti:[/quote]Ale ja nie jestem agresywne :-( ADHD to choroba... :-(
Dziękuję Ci madziu za uratowanie życia :modla:

Posted

[quote name='diabelkowa']boosz jak u ciebie sie ta galeria rozwija normalnie z predkoscia swiatla :ooo[/quote]

No gdyby tak i moja galeria sie rozwijała:-(

Figa nie ma za co dziekowac;). Poprostu lubie wszystkich dogomaniaków i nie pozwole zeby przez jakąs błachostke ich usypiali:mad::evil_lol:. Mozecie niektórych facetów poukatrupiac:diabloti:. ( Jezu ale feminizm na tym forum sie robi:cool3:)

Nie bójcie sie wszyscy bedziemy żyć. Ciotka Madzik uratuje wszystkich tak jak Fige:razz:

Guest Kamcia_14
Posted

[B][I]Witajcie :D Samturia ... właśnie zastanawiam się nad dodaniem twojej galeri do ulubionych ... tzn albo twoja galeria albo galeria Justyśki :razz:.[/I][/B]